Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (18.1.2016 20:00:18)
|
Oooj :) Moj trebušček je zjutraj majhen, potem se pa tekom dneva malo napihne. Pojma nimam, ali sem pri ogromnih ali pri manjših, res ne. Jaz seveda precej občutim razliko, ker sem imela prej od enega do drugega kolka ravno črto [sm=smiley36.gif] BabyPrihaja, suuper!!![sm=smiley1.gif] Zdaj smo pa pomoje že vse aktivne tukaj dočakale brcike. Upam, da se ne motim [sm=smiley1.gif] Pikapolonca, razumem. No, boš imela nekaj časa bolj v izi [sm=smiley1.gif] Midva sva šla pa v soboto na vrat na nos pogledat voziček, ker bi ga morala do danes naročit. Sva bila razočarana, zelo. Kot prvo so ga od lani na letos pdražil za 100eur, kot drugo pa sploh ni tako zelo dober, sploh ne zadovoljivo dober. Ko se zloži, sploh nima mehanizma, da bi se "zaskočil" in mi je, ko sem ga poskusila, koliko je težak, kar sam od sebe sprožil nazaj v raztegnjeno obliko. Pa tista ogromna kolesa, jao... Tako da sva spet na začetku, kar se tega tiče. [sm=smiley13.gif] Sva rekla, da bova rajši dala več, pa da bo kvalitetno. In spet ne morem pomagat, ampak se mi izmed vseh najbolj dopade Peg Perego Book. Samo je draaag. Zdej pa, če bo kdo kej zraven ponudil, bova kupila novega, sicer pa kakšnega na bolhi za 350eur, bo gotovo tudi super. Potem sem se pa spravila še malo reportaže od porodnišnic gledat in se mi vse skupaj gabi. Resno, kakšne so te porodne sobe?! Obup! Pa tudi oddelki, mislim, to je res hardcore bolnica. Ker sem še vseeno zelo vizualni tip, se mi Lj še najbolj dopade, ampak če pomislim na druge aspekte, grem pa rajši med tiste ploščice in v navadno duhamorno sobo, ki ma na sredi eno posteljo. Bom mogla res iti zadnji moment, da se ne bom s tem mela časa&energije ukvarjat. [sm=jezicek.gif] Včeraj sem izvedela pa še, da je tudi moja teta noseča.[sm=bravo.gif] To bo še luštno! Bodite lepo[sm=smiley1.gif] Jaz se ta teden veselim finiša na faksu in upam, da dete ne bo padlo v trans vedno, ko da mož roko na trebušček [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|