pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (11.1.2016 12:06:22)
|
Ojla! Pregled je za mano. Detece fuuul raste, je rekla, da prehitevamo za dober teden oz. še malo več. Ocenjena teža je že kar 400g. Saj kar ne morem verjeti, da je iz take male pikice nastalo že skoraj pol kg težko bitjece. [sm=smiley27.gif] Vmes so mi kar solzice od sreče tekle. [sm=smiley36.gif] Vse je v glavnem b.p. Je pa to res en tak podroben UZ, pa saj je jasno, zato pa se imenuje morfologija. Pogleda vse, ampak res vse. Glava, možgani, srček, rokice, nogice, prstki, ledvička, mehur, želodček... Ni dan ni. Jooj, jooj, res sem sreeeečna. Naju je še enkrat vprašala, če res ne želiva vedet spola, pa sva rekla, da ne, tak da kakšno minutko nisva smela v ekran gledat, da si je ona bolj podrobno vse pogledala tudi med nogicami, haha. Od zadnjega pregleda do danes sem se zredila 1,5kg (torej skupno do zdaj 3kg), kar je baje čisto ok. Pritisk 110/70, urin bp, kri sem šla dat, ampak mi bo zvečer, ko pride domov, povedala, če je vse ok. Nasl. pregled imam 8.2. Aja, pa še vag. UZ mi je naredila, da je preverila dolžino materničnega vratu, ki pa je 48mm, kar je super. Je rekla, da lahko komot hodim še naprej v službo. Je pa v čakalnici z mano čakala ena, ki ima PDP 2 tedna pred mano. Čist naveličana vsega ... [sm=zmeden.gif] Lep dan! Moj je popoln! [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|