pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (28.12.2015 11:43:28)
|
Dan! Pri nas je tak sonček, da kar vleče ven. ma123, fuuul lepo! Meni je ful žal, ker nama ni ratalo tako izpeljat, kot sva najprej načrtovala. Bo pa v drugo! [sm=smiley36.gif] Metuljčkica, sem slišala, da so Jesenice trenutno v SLO res top! Je šlo par prijateljic (iz LJ in celo MB) roditi tja in so bile vse čisto navdušene. Jaz popolnoma zaupam ženskemu telesu in vem, da smo zmožne in sposobne roditi brez poseganja. Tudi moja tašča, ki spremlja porode že več kot 25 let, pravi, da bova v porodnišnici težko izpeljali porod brez kakršnega koli vmešavanja. Zato bom, če bo nosečnost potekala tako super kot do zdaj, delala na tem, da rodim doma. Če bi vmes prišlo do česarkoli, vem, da bodo vsi trije zdravniki pri hiši (tašča gin., tast pediater, moj specializira anestezijo) dobro poskrbeli zame in otročka do transporta v porodnišnico, ki pa tudi ni tako daleč stran. Ne bom pa šla z glavo skozi zid - če bom vmes ugotovila, da se ne počutim ok doma, bomo šli v porodnišnico. Vem, da mi tudi tam ne bo čisto nič manjkalo. Sem pa prepričana, da se mora vsaka na porod tudi pripraviti in ja, res ne slišim rada, ko katera reče, da je itak še vsaka rodila. Pač moje mnenje. [sm=smiley1.gif] Mi je pa prijateljica za božič poslala knjigo Moj porodni načrt in jo "požiram". Idealna za branje na terasi v teh sončnih dneh. [sm=smiley1.gif] Lep dan!
|
|
|
|