rožica83 -> RE: Junijke 2016 (19.12.2015 11:35:50)
|
Pozdravljene vse [sm=nosecka.gif] Jaz imam doma tudi že eno večjo punco, bo drugo leto 8 stara. Novico je sprejela odlično, si je skoz želela sestrico al pa bratca, pa prej nisem smela. Zdaj ko pa ve da bo ratala velika sestrica je pa ful vesela in komaj čaka.... Sploh zdaj ko so mi na biopsiji oz rezultati pokazali da bo punčka kar skače od veselja do neba [sm=bravo.gif] Kar se tiče tekočine, se trudim čim več, nimam nekih težav s tem, ker sem že prej dosti pila, največ spijem vode, čeprav v prvem tromesečju, ko mi je blo slabo, nisem mogla pit vode, mi je šlo kar na bruhanje, tako da sem pol pila kak sok z vodo ali pa čaj, samo, da je bilo malo bolj okusno. Sedaj mi pa spet voda paše. Pijem pa redno tudi Donat, ker sem rahlo zaprta...me muči to, ker sem navajena odvajat redno, sploh ker imam še Chronovo. Še dobro da mi je Donat še kar dobrega okusa. Za novo leto bomo kar doma oz. na vikendu, moj dela zadnjega celodnevno, prvega pa pol nočno. Jaz sem sicer cel teden med božičem in novim letom na dopustu, tamala ima počitnice tako da bomo uživale. V ponedeljek bomo sestro peljale dopoldne na letališče, pride mal za božič domov. Pol pa bomo mogoče šle malo v šoping. Si moram kaj zase kupit. Sem v 17 tednu pa še kar nosim svoje hlače, sicer ne vseh ene pa še grejo gor. Pa še verjetno bomo kaj kupile za dojenčka tako za dušo, ker drugače mi je od prve kar nekaj ostalo, sicer moram malo pogledat, nekaj bom pa tudi še dobila. Trenutno pa uživam doma, zunaj je tako lep sonček, sem sama, ker sta moja dva šla na božičkov vlak. Mam vsaj malo miru [sm=jezicek.gif] Uživajte v vikendu in božajte bušije [sm=bravo.gif] [sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|