Marčevka2010 -> RE: Junijke 2016 (18.12.2015 14:58:34)
|
Pozdravljene in dobrodošle vse nove! Jaz se spet malo javljam. Sem mislila, da bom šla ta teden delat, so se krvavitve umirile, mi je ugotovil skrajšan maternični vrat v ponedeljek. Sem pa 14. teden. Tako, da sem sedaj še 5 tednov doma. In se tresem, da ne bi šlo naprej. V tej nosečnosti mi pa ni prizanešeno, najprej je trajalo, da sem zanosila, potem obupne slabosti in slabo počutje sedaj pa še to. Upam, da se vrat poštima, da ne bom do konca doma in trepetala. Upam, da se poštima, ko se bo začela maternica dvigovat nad medenico. Dobila sem tudi že železo, nizek hemoglobin. Vsaj sirupa mi ni dal, ker je ogaben in me kar strese ko se spomnim nanj. Kristine in Rožica me veseli, da so rezultati testov vredu.[sm=bravo.gif] Mene čaka amniocenteza 7.1. , se že psihično pripravljam, in potem še na čakanje rezultata. Resnično upam, da bo vse vredu. Ker sem že sedaj živčna razvalina. Ma123 običajno določijo PDP glede na velikost spola, če je zelo velika razlika napram zadnji menstruaciji. Pri meni raste točno po tednih, do dneva natančno. Glede gibov: jaz sem jih v 1. n čutila že v 17. tednu, je bilo kar zgodaj. Sem pa ležala na kavču na hrbtu in se enkrat nekaj premaknila in sem nekaj začutila. In sem potem parkrat ponovila in se je gibanje ponovilo. Me prav zanima kdaj jih bom čutila sedaj, ker pravijo, da jih v 2. n čutiš še prej. Se pa ne spomnim točno kje so bili prvi gibi, je to že 6 let nazaj. BelaMarela super za dober rezultat nuhalne.[sm=bravo.gif] Glede pitja vode: je treba kar precej se nalivat, ja. Jaz sem vajena že dolgo časa, da popijem veliko vode in mi ni problem. Ste tukaj same prvorodke, ima katera že kakšnega otroka? Kako so sprejeli novico, ste že povedale? Naša kar ni mogla verjet, je rekla, če se hecava. [sm=smiley36.gif]Sedaj pa že malo bolj dojema, da je to to. Sem še sliko z ultrazvoka pokazala, da malo vidi.
|
|
|
|