pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (9.12.2015 14:09:31)
|
Ojla! Uf, ma123, vsak dan se tehtaš? Dobra si, mene bi pobralo, če bi vsak dan gledala te številke [sm=jezicek.gif] Itak, da je bitje otrokovega srčka trenutno najlepši zvok, ampak za to ni potreben UZ, se da tudi kako drugače slišat. [sm=smiley1.gif] 1baby, dobrodošla, čestitke za fantka! Glede varnosti lupinic se pa še nisem ukvarjala, čeprav bom takrat, ko bo čas za to, pogledala tudi rezultate testov. Se mi vseeno to ne zdi tako nepomembno, sploh pa glede na to, da bomo verjetno večkrat v avtu in tudi na daljših relacijah, po avtocesti ... Klavdijaaa, lepo, da si se opogumila [sm=smiley1.gif] Saj si tako ali tako še vedno na nek način anonimna. Jaz pijem vodo in čaje (sadne največkrat, nesladkane). NoBady, jaz imam nasplošno pozimi suho kožo in se mažem z losjoni. Nisem pa še razmišljala o tem, da bi kupila kakšno posebno kremo za trebušček. Imam kar nekaj strij, ki sem jih dobila v puberteti (boki, zadnjica), tako da zgleda nimam ravno najbolj elastične kože in jih bo verjetno zdaj še več. Kaj čemo, za otročka vse [sm=smiley1.gif] tiiinika, nuhalna ni obvezna. Jaz sem šla, čeprav ne bi prekinila nosečnosti, tudi če bi bili rezultati zelo slabi. ma123, moja tašča in tast sta izvedela takoj (ker sem jo prosila za pregled [sm=smiley36.gif]), tudi sodelavci so takoj izvedeli, ker sem v zdravstvu, očetu sem pa povedala, ko sem bila v 13. tednu. Prijateljem in znancem pa sporočava zdaj, ko je kakšna priložnost. Jih pa še kar nekaj ne ve.
|
|
|
|