mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Hm .. samo ... pri nama npr je blo tko ... pač sex kot sex, samo da ni bil izliv vame, ko pa sva začela delat na otročku pa je izliv bil vame ... tko, da ... Pa sta zdj vdiva pršla skupej,d a delata na otroku?? Pr nama je pa že en čas izliv vame ker sva se že večkrat pogovarjala sam sej veš, kako bomo pa službe pa vekil dela pa sm posledično velik sama, prva rizična nosečnost, sss-ji pa....in noben ni naglas reku, sva pa se pogovarjala da si želiva. Sam sm mela js mal zmešane cikle pa mal sm se takrat izogibala k me je kej špikal, pa moj je velik delu pa smo tam a veš k kr neki cvikaš k bi pa kr neupaš Ja sva, sam ene zadeve nisva razčistla, se moj kr neki izogiba, sva v pondelk začela pa se fajn usekala, zdej pa čakam kaj bo reku. Sej se prlizuje skos ampak js bi se rada pogovorila, jah sm trmasta kaj čm... Usest pa pogovort do konca ... no, jaz npr nikol nism bla v situaciji, da bi spuščal vame in se prej ne bi pogovorila, da si želiva OBA otroka .. samo, sej vidiš ... pri prvem sva si oba želela otroka, sploh potem po izgubi prvega, pa mi je ( ko sva šla narazen ) očital, da sem si samo jaz želela od njega otroka in ga potem pustila ... zanimivo, da sem skoraj 2 leti potem zdržala z njim Nikol prej ni kej tazga zinu, tist me je pa res do konca pogrel .. pa on itak nikol ni biu za NIČ kriu, čeprou je zadnji mesec vsak dan vinjen prihajal domov in men grozil, če sm ga samo vprašala 'zakaj se ga je napil' .... Tko, da določene stvari je res super, da se jih reši že prej ... in v tej zvezi sem res miljonkrat vprašala, če si želi oz. on je mene vprašal, če si želim še enega otroka ... potem sva se pa odločila in začela delati na tem ... ne ne nisi me razumela. Midva sva dostkrat govorila o tem, da si želiva. Še pred prvo sva mela v mislih 2 otroka, on celo 3 in večkrat je bla debata o tem, dostikrat že odkar je tamala. Sam nisva pa recimo tko, da bi rekla ajde zdej pa akcija in če nebo šlo greva do zdravnika a štekaš kaj hočm povedat. Sva rekla če bo bo, ker je prvič ratal takoj se niti nisva obremenjevala s tem. Sva pa zdej, ko sem ttu prišla čvekat sem rekla ajd zdej je pa čas, da resno začneva in da če bo mene m hecala in pluska nebo greva do zdravnika, in sem res šla. Je pa tuki drug problem, moj je preveč obremenjen, poleg službe dela še privat in to res veliko ampak to je bila njegova želja že odkar ga poznam in itak, d asem ga pri tem podprla, čeprav sem vedela, da to zame pomeni, da bom veliko sama. In to je to, dela ogromno, posledično ogromno pokadi , ker je živčen kar vpliva tudi na druge stvari,... Nebi mi pa na pamet padlo, da bi zanosila brez njegovega soglasja, sej nisem tupa, itak pa tudi on ve kaj te stvari prinesejo,...
|