|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
27.11.2015 10:59:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

no sj upam, da dobim čimprej delo v svoji stroki... ker trenutno delam pri starših, samo bi rada malce skrivala ko enkrat bo.. ampak me je res strah, ker mam probleme s križem...

mam pa tudi jaz ciste in sem v zadnjem času slišala par zgodb s srečnim koncem, tako da se s tem ne obremenjujem...

delajo pa pri nas UZ kakor se jim zazdi... kakšen dan vsaki, kakšen dan pa nobeni nočejo... -.-

Jaz pravim manj veš bolje je.. Ker več kot veš več se obremenjuješ in potem je še težje.. Nič punce glavo pokonciuser posted image veseli december bo zdaj zdaj tu "jaz je ne pričakujem" 23.ga tako da za božič 25.ga bi bilo zelo lepo darilce user posted image

Sam čaki, a si ti zdj nardila kakšen test, če je bil sam plunk no?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.11.2015 11:01:38   
mojamiška

no sj upam, da dobim čimprej delo v svoji stroki... ker trenutno delam pri starših, samo bi rada malce skrivala ko enkrat bo.. ampak me je res strah, ker mam probleme s križem...

mam pa tudi jaz ciste in sem v zadnjem času slišala par zgodb s srečnim koncem, tako da se s tem ne obremenjujem...

delajo pa pri nas UZ kakor se jim zazdi... kakšen dan vsaki, kakšen dan pa nobeni nočejo... -.-

Jaz pravim manj veš bolje je.. Ker več kot veš več se obremenjuješ in potem je še težje.. Nič punce glavo pokonciuser posted image veseli december bo zdaj zdaj tu "jaz je ne pričakujem" 23.ga tako da za božič 25.ga bi bilo zelo lepo darilce user posted image

Jaz bom pokvarla mesec že z miklavžem, takrat enkrat bo pritekla, ker ta mesec pa res nimam upanja. Tko, da če je katera pred mano upam, da začne z lepšo barvouser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.11.2015 11:03:38   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

uf sej res, kaj je zdej s tabo?a bomo kej user posted image  al nč

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.11.2015 11:10:11   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Uf dobi vesela, da delaš doma, saj vem, da ni vse rožnato sam bit nekje zaposlen je stokrat težje. Predvidevam, da se doma lažje pogovorite o teh stvareh, pri privatnikih je to uf...zelo nezaželena tema. sigurno je kakšno delovno mesto, ki bo za tebe lažje...

ma super je da imam delo, samo, če povem doma, da bi rada lažje delo, ker sem user posted image , bi za to hitro vedeli vsi, ker je ati zelo navdušen nad našimi dogodki in rad srečo deli z drugimi user posted image ma nekaj bom že.. mogoče se bom zgovorila, da moram intenzivno delat na diplomi, če seveda ne bom prej diplomirala kot pa ratala srečka... user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.11.2015 11:13:05   
mojamiška

ma super je da imam delo, samo, če povem doma, da bi rada lažje delo, ker sem user posted image , bi za to hitro vedeli vsi, ker je ati zelo navdušen nad našimi dogodki in rad srečo deli z drugimi user posted image ma nekaj bom že.. mogoče se bom zgovorila, da moram intenzivno delat na diplomi, če seveda ne bom prej diplomirala kot pa ratala srečka... user posted image

joj ne govor, moj je isti. Takoj so vsi vedeli pa sem rekla da naj bo tiho. No pol k se je prvič slabo končalo je bil naslednjič tiho dokler niso sami porajtal. Edino najboljšemu kolegu je povedu, to sm zihr čeprou je trdil, da ni.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.11.2015 12:24:53   
foxy_cat

Mah nisem nič.. Ah.. Se ne počutim nič "nosečo", ker pomoje sem ena tistih ki bo preživela tako mesec-dva z bruhanjem na wcju user posted image user posted image me je pa včeraj še vedno nekaj "peklo" pri jajčnikih, pa bradavičke me še vedno skelijo, sam so me pa vsaj nehala prsa bolet user posted image user posted image pa je padlo vse v vodo.. Ah..če se bom res čudno počutila v naslednjih dneh, bom šla po test drugače je pa žal to-to... mogoče za božička user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.11.2015 13:13:27   
Anonimen

kaj je katera od vas imela službo s fizičnim delom in postala user posted image ? kako ste se s tem soočile?

To pa tudi mene zanima, ker iščem službo v (tudi) taki stroki, kjer je potrebno tudi kaj dvignit (težke stvari), pa ne vem kako bi šlo skupaj nosečnost in to delo. Da bi pa ostala doma pa mi tudi ni ... No, zarad hčerkice bi bila čist vesela, vseeno bi pa bilo fajn imet kakšno službo še kdaj.

Sicer sem pa ugotovila, da nobeno delo v mojem fohu (jih je več user posted image ) ni ok za nosečnost. Nekje so problem težke stvari, ki jih je treba dvigovat, drugje je problem izpostavljenost različnim virusom ... Eh ... kr neki. V prvi nosečnosti me je gin. na konc nakregala zakaj ji nisem rekla za bolniško (sem delala za računalnikom, izpostavljena wi-fi žarkom, pa 1 uro sem se vozila v eno smer). Delala sem pa do konca.

Sem pa tudi jaz zanosila 1 mesec po tastovi smrti. Res škoda, da hčerka ne bo poznala svojega dedija.

(odgovor članu madjanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.11.2015 13:49:09   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj je katera od vas imela službo s fizičnim delom in postala user posted image ? kako ste se s tem soočile?

To pa tudi mene zanima, ker iščem službo v (tudi) taki stroki, kjer je potrebno tudi kaj dvignit (težke stvari), pa ne vem kako bi šlo skupaj nosečnost in to delo. Da bi pa ostala doma pa mi tudi ni ... No, zarad hčerkice bi bila čist vesela, vseeno bi pa bilo fajn imet kakšno službo še kdaj.

Sicer sem pa ugotovila, da nobeno delo v mojem fohu (jih je več user posted image ) ni ok za nosečnost. Nekje so problem težke stvari, ki jih je treba dvigovat, drugje je problem izpostavljenost različnim virusom ... Eh ... kr neki. V prvi nosečnosti me je gin. na konc nakregala zakaj ji nisem rekla za bolniško (sem delala za računalnikom, izpostavljena wi-fi žarkom, pa 1 uro sem se vozila v eno smer). Delala sem pa do konca.

Sem pa tudi jaz zanosila 1 mesec po tastovi smrti. Res škoda, da hčerka ne bo poznala svojega dedija.

A nisi pisala o tem, da vidva itak še ne delata na otroku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.11.2015 13:54:29   
Anonimen

Sem ja. Ampak če še ne "načrtujeva" sedaj, to ne pomeni, da pa naslednji mesec (ali čez dva meseca ali tri ...) tudi ne bova, ne?user posted image
In služba naj bi bila dolgoročna zadeva. Vsaj načelomauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.11.2015 13:57:45   
Janchek81

Sem ja. Ampak če še ne "načrtujeva" sedaj, to ne pomeni, da pa naslednji mesec (ali čez dva meseca ali tri ...) tudi ne bova, ne?user posted image
In služba naj bi bila dolgoročna zadeva. Vsaj načelomauser posted image

Ja, je bla že debata o službah .. naj bi bla dolgoročna ja, sam po besedah sogovork ti podaljšujejo za pol leta, lahko tudi manj, tko da v tem času žal ni služba dolgoročna, če je še nimaš .. lahko pa da ja .. ITAK user posted image
user posted image user posted image Ja, tud to je res, da če dons ne načrtujeta, nikjer ne piše, da ''jutri'' ne bosta user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 27.11.2015 13:58:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.11.2015 14:03:27   
Anonimen

user posted image user posted image Ja, tud to je res, da če dons ne načrtujeta, nikjer ne piše, da ''jutri'' ne bosta user posted image

Pravzaprav midva že načrtujeva, sam do realizacije še ni prišlouser posted image Pa ... pustmo podrobnosti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.11.2015 14:07:37   
Janchek81

Pravzaprav midva že načrtujeva, sam do realizacije še ni prišlouser posted image Pa ... pustmo podrobnosti. user posted image

Zdj je pa že spet vprašanje, kaj pri tebi pomeni 'realizacija' .. a delata na otročku, samo ni še uspelo, da bi zagledala plus, al se niti nista podala še na 'crklanje' user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.11.2015 14:21:42   
mojamiška

Zdj je pa že spet vprašanje, kaj pri tebi pomeni 'realizacija' .. a delata na otročku, samo ni še uspelo, da bi zagledala plus, al se niti nista podala še na 'crklanje' user posted image

al je pa tko, oba si želita sam kr neki čakata pa noben naglas ne reče ala zdej pa akcija, tko je blo pr nama zdej v drugo, k človek preveč študira za naprej....

Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.11.2015 14:23:55   
Janchek81

al je pa tko, oba si želita sam kr neki čakata pa noben naglas ne reče ala zdej pa akcija, tko je blo pr nama zdej v drugo, k človek preveč študira za naprej....

Hm .. samo ... pri nama npr je blo tko ... pač sex kot sex, samo da ni bil izliv vame, ko pa sva začela delat na otročku pa je izliv bil vame ... tko, da ...
Pa sta zdj vdiva pršla skupej,d a delata na otroku??

Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.11.2015 14:43:14   
mojamiška

Hm .. samo ... pri nama npr je blo tko ... pač sex kot sex, samo da ni bil izliv vame, ko pa sva začela delat na otročku pa je izliv bil vame ... tko, da ...

Pr nama je pa že en čas izliv vame ker sva se že večkrat pogovarjala sam sej veš, kako bomo pa službe pa vekil dela pa sm posledično velik sama, prva rizična nosečnost, sss-ji pa....in noben ni naglas reku, sva pa se pogovarjala da si želiva. Sam sm mela js mal zmešane cikle pa mal sm se takrat izogibala k me je kej špikal, pa moj je velik delu pa smo tam a veš k kr neki cvikaš k bi pa kr neupašuser posted image
Ja sva, sam ene zadeve nisva razčistla, se moj kr neki izogiba, sva v pondelk začela pa se fajn usekala, zdej pa čakam kaj bo reku. Sej se prlizuje skos ampak js bi se rada pogovorila, jah sm trmasta kaj čm...

Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.11.2015 14:47:13   
Janchek81

Pr nama je pa že en čas izliv vame ker sva se že večkrat pogovarjala sam sej veš, kako bomo pa službe pa vekil dela pa sm posledično velik sama, prva rizična nosečnost, sss-ji pa....in noben ni naglas reku, sva pa se pogovarjala da si želiva. Sam sm mela js mal zmešane cikle pa mal sm se takrat izogibala k me je kej špikal, pa moj je velik delu pa smo tam a veš k kr neki cvikaš k bi pa kr neupašuser posted image
Ja sva, sam ene zadeve nisva razčistla, se moj kr neki izogiba, sva v pondelk začela pa se fajn usekala, zdej pa čakam kaj bo reku. Sej se prlizuje skos ampak js bi se rada pogovorila, jah sm trmasta kaj čm...

Usest pa pogovort do konca ... no, jaz npr nikol nism bla v situaciji, da bi spuščal vame in se prej ne bi pogovorila, da si želiva OBA otroka .. samo, sej vidiš ... pri prvem sva si oba želela otroka, sploh potem po izgubi prvega, pa mi je ( ko sva šla narazen ) očital, da sem si samo jaz želela od njega otroka in ga potem pustila ... zanimivo, da sem skoraj 2 leti potem zdržala z njim user posted image Nikol prej ni kej tazga zinu, tist me je pa res do konca pogrel .. pa on itak nikol ni biu za NIČ kriu, čeprou je zadnji mesec vsak dan vinjen prihajal domov in men grozil, če sm ga samo vprašala 'zakaj se ga je napil' ....
Tko, da določene stvari je res super, da se jih reši že prej ... in v tej zvezi sem res miljonkrat vprašala, če si želi oz. on je mene vprašal, če si želim še enega otroka ... potem sva se pa odločila in začela delati na tem ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.11.2015 15:04:24   
mojamiška

Usest pa pogovort do konca ... no, jaz npr nikol nism bla v situaciji, da bi spuščal vame in se prej ne bi pogovorila, da si želiva OBA otroka .. samo, sej vidiš ... pri prvem sva si oba želela otroka, sploh potem po izgubi prvega, pa mi je ( ko sva šla narazen ) očital, da sem si samo jaz želela od njega otroka in ga potem pustila ... zanimivo, da sem skoraj 2 leti potem zdržala z njim user posted image Nikol prej ni kej tazga zinu, tist me je pa res do konca pogrel .. pa on itak nikol ni biu za NIČ kriu, čeprou je zadnji mesec vsak dan vinjen prihajal domov in men grozil, če sm ga samo vprašala 'zakaj se ga je napil' ....
Tko, da določene stvari je res super, da se jih reši že prej ... in v tej zvezi sem res miljonkrat vprašala, če si želi oz. on je mene vprašal, če si želim še enega otroka ... potem sva se pa odločila in začela delati na tem ... user posted image

ne ne nisi me razumela. Midva sva dostkrat govorila o tem, da si želiva. Še pred prvo sva mela v mislih 2 otroka, on celo 3 in večkrat je bla debata o tem, dostikrat že odkar je tamala. Sam nisva pa recimo tko, da bi rekla ajde zdej pa akcija in če nebo šlo greva do zdravnika a štekaš kaj hočm povedat. Sva rekla če bo bo, ker je prvič ratal takoj se niti nisva obremenjevala s tem. Sva pa zdej, ko sem ttu prišla čvekat sem rekla ajd zdej je pa čas, da resno začneva in da če bo mene m hecala in pluska nebo greva do zdravnika, in sem res šla. Je pa tuki drug problem, moj je preveč obremenjen, poleg službe dela še privat in to res veliko ampak to je bila njegova želja že odkar ga poznam in itak, d asem ga pri tem podprla, čeprav sem vedela, da to zame pomeni, da bom veliko sama. In to je to, dela ogromno, posledično ogromno pokadi , ker je živčen kar vpliva tudi na druge stvari,... Nebi mi pa na pamet padlo, da bi zanosila brez njegovega soglasja, sej nisem tupa, itak pa tudi on ve kaj te stvari prinesejo,...

Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.11.2015 15:31:27   
mojamiška
Aja še to sm hotla napisat pa me je zmotu telefonuser posted image  midva mava poštimane določene stvari, sva skup 12 let in noben od naju ni tak, da bi trpel, da se en dela norca. Sam enostavno je tko, da midva ne prideva domov ob 17 in mava pol cajta na pretek, ja jaz pridem moj pa kadar pride pride, odvisno, itak smo skos na vezi ampak ko je delo je pač delo. In itak kot sem rekla, manj je doma, zmatran, živčen, premal telovadiva in pol sva oba tečna. In pol en drugmu prst pokaže pa sva skup. sej sm ga zanč vprašala, če hoče, da greva narazn, če si sploh želi otroka, pa je reku nej raj neham, da me ne prebunkauser posted image  to ni tko kukr se bere, sam js pač vsake kvatre rabm mal potrditve, ker moj ni lih tak, dabi full o čustvih govoru pol morm pa mal bi tečna k je lepo slišat oh mami kaj pa bi brez tebeuser posted image  Mam pa kolegico k je zanosila prvi mesec, ko je bla s tipom, posledica je bla,d a itak ni bil otrok njegov, ker itak neve, kdaj je izliv vanjouser posted image  ta je bla najbolj bosa. no v teh letih sta šla že 100x narazen in skup, mata cel kup otrok ampak s tem otrokom nekak nemorta in nemorta. To je zame bolano, da maš otroka sam zato, d amoškega obdržiš, tak se zame še ni rodil, itak na ta način prej spokajo to je men kristalno jasno. a naši moški, teško je z njimi a brez njih ne grem. Ga ne menjam, čeprou bi ga včasih res vrgla nekamuser posted image  boš vidla po 12 letihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.11.2015 16:49:04   
Anonimen

Ah ... midva oba zelo dobro veva, da si želiva še enega. In to že kr neki časa (v bistvu sva se o tem pogovarjala že pred rojstvom prve user posted image ).
Zaenkrat še imava rdečo luč s strani zdravnikov, ko pa bodo dali zeleno luč, pa gasaaauser posted image

Dokler pa ni bilo obema kristalno jasno, da RES hočeva user posted image , se pa nikoli nisva igrala z ognjem.

Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.11.2015 18:06:17   
foxy_cat

Uh v ponedeljek je bilo pa povsod pestro vidim..tudi midva sva se mela "zlo fajn" user posted image user posted image drugače pa ko berem tvoje besede...uf... Poznano. Moj je isti delo po 14ur in več na dan, spi po 3-4ure...stres na kubik.. in ravno v ponedeljek sem ven padla, v smislu "da še zame nima časa, da če on misl, da bom jaz sama skrbela za otroka če do tega pride"... Tako da ja..poznano..Ženske rabimo čas, rabimo potrditev, ne samo 1* na leto, ampak vsaj par dni v tednu...

Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.11.2015 18:20:07   
foxy_cat

Sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image ker pač tudi meni je vse to hecno, najprej "da ne planirata še", potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na user posted image da sigurno ne bo več tukaj.. No Janchek81..vidim, da sva že dve ki ne marava dvoličnosti.user posted image user posted image in Anonimen brez zamere, samo vsak post vleče v "drugo smer" ampak če se tako bolje počutiš, pa tudi OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.11.2015 18:45:44   
sarona
Ubistvu je tkole: al se pogovarjas o tem al ne sta sam 2 moznosti: ce brez zacite delas na otrocku ce z zacito pa ne delas na otrocku. Pika. Tud igrice z varnimi ali ne-varnimi dnevi...ja....tega ni. Vsak nezasciten sp.odnos je moznost za user posted image tko da.... midva se nisva pog a bova al ne
..je viselo v zraku...vendar je bila zascita...ko sva rekla, bo ko bo, pa konc zascite.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.11.2015 19:23:26   
Anonimen

Sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image ker pač tudi meni je vse to hecno, najprej "da ne planirata še", potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na user posted image da sigurno ne bo več tukaj.. No Janchek81..vidim, da sva že dve ki ne marava dvoličnosti.user posted image user posted image in Anonimen brez zamere, samo vsak post vleče v "drugo smer" ampak če se tako bolje počutiš, pa tudi OK.

user posted image Če sem dvolična, ker si želim otroka (in ja tudi si želim "delati na tem"), pa zaradi zdravstvenih razlogov še ne smem ... pa naj bo tako.

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.11.2015 19:30:16   
Anonimen

potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na user posted image da sigurno ne bo več tukaj..

Pa še to ... ne polagaj mi besed v usta, ki jih nikoli nisem izrekla. Kar sem napisala je bil nasvet na vprašanje, kako odmisliti ali bo user posted image ali ne bo. V vprašanje zakaj ne rata, se pa jaz nikoli nisem spuščala. Imam še preveč bolečih zgodb okoli sebe, da bi se norca delala iz take teme.

Očitno pa te ene stvari preveč bolijo in vse vzameš za slabo.

Zdaj pa ... lahko moje besede vzameš za slabo ali kot dobronamerne. Je čisto na tebi.

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.11.2015 19:33:35   
foxy_cat
sarona se strinjam user posted image ponavadi je tako..tisti, ki si ne želijo "po nesreči" takoj zanosijo, zaradi "naravnih zaščit" - nisem bila nikoli pristaš tega, tisti ki želijo, jim pa nikakor ne rata. Žal.. Jaz sem do lani aprila imela tablete, potem sem z njimi končala, do julija letos pa sva uporabljala kondom in samo 1* je šel v 1nem letu v mene pa še to samo za minutko brez kondoma, potem pa kondom gor, tako da saj pravim "midva nisva tvegala", dokler se nisva vsedla in o tem pogovorila "da si oba želiva" nisva nekaj "čarala".. Potem pa sva ukinila še kondome user posted image

Anonimen potem pa se napiše tako, ne pa da "delava, ne delava, bova delala, bi delala, si želiva delat, razmišljava o delanju,.." Se dela, se ne dela, tako nekako kot je napisala sarona imaš pa še opcijo: "ups imava -naravno- zaščito če rata pa rata"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.