|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
30.11.2015 9:36:50   
Janchek81
foxy_cat je, pustmo zdej te zadeve k je brezevze ... pač smo si ljudje tok različni ane ...

Pismo ... jaz sem šla pa zdj na wc lulat pa k sm ubrisala sm mela kr rozkasto sluz user posted image pa kot sem pisala že, me 3 dni jajčniki bolijo .. O še ni nastopila ... hm ... bom spremljala kva je to zdj user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.11.2015 10:05:52   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat je, pustmo zdej te zadeve k je brezevze ... pač smo si ljudje tok različni ane ...

Pismo ... jaz sem šla pa zdj na wc lulat pa k sm ubrisala sm mela kr rozkasto sluz user posted image pa kot sem pisala že, me 3 dni jajčniki bolijo .. O še ni nastopila ... hm ... bom spremljala kva je to zdj user posted image

A vidiš pri nama je vse nekaj čudno user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.11.2015 10:19:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

A vidiš pri nama je vse nekaj čudno user posted image

Ma lih razmišlam, če bi blo lahko od včerajšnjega sexa, ker sm mela ful nevlažno in je blo na začetku kot, da na 'suh' sexava .. da je v zevzi s tem kej, ker NIKOL nism mela kj tazga ... vedno pač M kot M, ornk .. vmesnih krvavitev NIKOL ... zdj pa bolečine v jajčnikih od sobote, dons pa še to ... user posted image Bom bolj pozorna a se bo umirilo al ne .... itak je pa sluz zdj še od sperme, vmes sm pa opazila na belem wc papirju, da je zadeva roza ..s e prav da je ena kri vmes ... kokr, da jo bom ravno dobila ..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.11.2015 10:23:28   
foxy_cat
Poznano ja.. Jaz bi poklicala G..samo saj pravim test je bil negativen ampak me vseeno skrbi,da je kaj narobe.. Samo po tel mi tak nemore nič "pomagat"..

Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.11.2015 10:26:03   
Janchek81

Poznano ja.. Jaz bi poklicala G..samo saj pravim test je bil negativen ampak me vseeno skrbi,da je kaj narobe.. Samo po tel mi tak nemore nič "pomagat"..

Jaz za te zadeve svoje G ne bom klicala, ker bom spremljala prvo sebe ... je pa res zanimivo kaj se tokrat dogaja user posted image zdj razmišlam, da lahko jajčniki tud bolijo, če se jih prehladi ane? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.11.2015 10:29:57   
MauMow
Janchek upam da se ti stvari umirijo. Jaz sem imela same probleme po splavu.... Če ne bo ok se pojdi pokazat.

Foxy-cat hja če je tako čudno daj se naroči na pregled raje. Tako boš vsaj vedela kaj je. Oz te bo G vsaj pogledal. Moja ko ji povem da je kak problem hoče priti zadevi do dna. Tudi če moram v enem tednu 3x na UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.11.2015 10:30:50   
foxy_cat

Jaz za te zadeve svoje G ne bom klicala, ker bom spremljala prvo sebe ... je pa res zanimivo kaj se tokrat dogaja user posted image zdj razmišlam, da lahko jajčniki tud bolijo, če se jih prehladi ane? user posted image

Pomoje ja..nisem imela nikol težav.. Zdaj pa po M te nepojasnjene krvavitve..pa a lahko?? Vedno nekaj user posted image najbolje,da se delam,da nič ni bilo kaj pa naj.. Malo mi je že vse padlo dol,..saj pravim v soboto sem samo v jok padla - jaz ponavadi nisem takšna.. Samo..mori me vse skupaj že..

Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.11.2015 10:33:13   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek upam da se ti stvari umirijo. Jaz sem imela same probleme po splavu.... Če ne bo ok se pojdi pokazat.

Foxy-cat hja če je tako čudno daj se naroči na pregled raje. Tako boš vsaj vedela kaj je. Oz te bo G vsaj pogledal. Moja ko ji povem da je kak problem hoče priti zadevi do dna. Tudi če moram v enem tednu 3x na UZ.

Ma saj bila sem na pregledu 27.10. Pač redni pregled..in najbolj me mori,da se z mojo G neda nič kaj "pomenit"..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
30.11.2015 10:35:09   
MauMow

Ma saj bila sem na pregledu 27.10. Pač redni pregled..in najbolj me mori,da se z mojo G neda nič kaj "pomenit"..

Ojej. Daj jo probaj na realna tla postavit, da to ni ok. Da delata na bebiju.... Meni moja ni nič komplicirala ko sem bila samo 7 mesecev po splavu že na pregledu ker nikakor ne rata in ker imam krvavitve. Je že dala prva zdravila pa rekla da če ne bo pomagalo grema dalje.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
30.11.2015 10:44:11   
foxy_cat

Ojej. Daj jo probaj na realna tla postavit, da to ni ok. Da delata na bebiju.... Meni moja ni nič komplicirala ko sem bila samo 7 mesecev po splavu že na pregledu ker nikakor ne rata in ker imam krvavitve. Je že dala prva zdravila pa rekla da če ne bo pomagalo grema dalje.

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.11.2015 10:46:23   
MauMow

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

In kaj bo ona smatrala pod eno leto delanja na otroku? Od takrat ko si bila na pregledu??? Res bolano. Sem res vesela da je moja tolk ok in prilagodljiva za vse.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.11.2015 10:48:20   
Janchek81

Za take zadeve sem že slišala ja user posted image Sj men je tud rekla, da se vidiva ko zanosim ... al pa čez eno leto ... WTF? Pol se pa prašaš no user posted image user posted image
Jaz vem, da marca grem tja, če nama ne uspe ... pa če bo rekla, da to ni eno leto naokoli ji bom pa sam rekla 'kok pa' .... a se šteje od marca ko sem mela IMN, al se šteje od maja, ko sem bla na zdravljenju zarad IMN .... Nej se ne zajbavajo več no .. ne morm lepš napisat .. pismo, sj nism stara 25 let no, da mam časa še na pretek user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.11.2015 10:49:21   
foxy_cat
Datum odkar imava nezaščitene odnose..bolano kot da bo vrjela "od kdaj"..user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
30.11.2015 10:51:07   
Janchek81

Datum odkar imava nezaščitene odnose..bolano kot da bo vrjela "od kdaj"..user posted image

Sam res, kje je logika te države .. po en stran govorijo, da naj se rodnost zveča, po drug stran pa al si str 35 al pa 25 te obravnavajo isto user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
30.11.2015 10:52:37   
MauMow
Groza. Zakaj lahko tako obravnavajo vse ki si želijo otroka in imajo vidno probleme.... Ne vem no. Meni je tole kr neki...

Neposredna povezava do sporočila: 1865
30.11.2015 10:54:04   
Janchek81

Groza. Zakaj lahko tako obravnavajo vse ki si želijo otroka in imajo vidno probleme.... Ne vem no. Meni je tole kr neki...

Najbl mi gre na živce, ko imaš že enega otroka in misljo, da boš tud drugega dobil brez problema ... ma kje to piše? Oni so kr prepričani v te zadeve ...
Npr poznam pa zdj en par, ki sta šla 4 letza nazaj na umetno, zdaj jima je pa uspelo po naravni poti ... in poznam valda kontra pare user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
30.11.2015 10:58:01   
MauMow

Najbl mi gre na živce, ko imaš že enega otroka in misljo, da boš tud drugega dobil brez problema ... ma kje to piše? Oni so kr prepričani v te zadeve ...
Npr poznam pa zdj en par, ki sta šla 4 letza nazaj na umetno, zdaj jima je pa uspelo po naravni poti ... in poznam valda kontra pare user posted image

Ja defenitivno... Nikjer ne piše kako bo... Groza res. Se je za vprašat malo zakaj je potem rodnost manjša....

Neposredna povezava do sporočila: 1867
30.11.2015 10:59:54   
Janchek81

Ja defenitivno... Nikjer ne piše kako bo... Groza res. Se je za vprašat malo zakaj je potem rodnost manjša....

Politiki bi rekl, da zato, ker nima folk dnarja za stanovanje, ker so ljudje brez služb .. ampak če pogledaš globje sploh ni problem v tem ( delno ja, delno ne ) ... problem je v tem, ker zdravstvo tok špara in ti vlivajo upanje, da bo že uspel naravno, če pa ne bo ( po ne vem kolkih letih ) se pa vrni in bojo vidl kaj lahko nardijo ... user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
30.11.2015 11:15:35   
foxy_cat
Jaz sem res mislila,da ko bova začela delat..nebo problema saj sem še dosti mlada..pa tudi sem mislila,da me bo G resno jemala..pa je oboje padlo v vodo na kmalu bo pol leta okoli in tam 5ciklov in nič..samo vsak mesec se bolj čudne stvari dogajajo..

Neposredna povezava do sporočila: 1869
30.11.2015 11:20:24   
Janchek81

Jaz sem res mislila,da ko bova začela delat..nebo problema saj sem še dosti mlada..pa tudi sem mislila,da me bo G resno jemala..pa je oboje padlo v vodo na kmalu bo pol leta okoli in tam 5ciklov in nič..samo vsak mesec se bolj čudne stvari dogajajo..

No sj pr nama tud ... marca sva začela delat na otrku, nama je ubistvu 'uspelo' ampak pač neuspešno al kako nej napišem.... pol sm pa mislla, da ko nama bo dala zeleno luč, da bo pa ja se kj prjel .. čeprou pustmo to, da je res moj mel 2 težki operaciji ane ... ampak po pol leta so rekl, da bo okreval in da bo vse ok, pa zgleda da temu ni tako .. pol pa še ta moj neprehoden jajcevod ane ... pa brala sem, da je ženska praktično resnično plodna samo 6x v enem letu ... pa če pr men pol še izpostavm ta problem, da itak ni tko, da ovuliraš enkrat iz enga, enkrat iz druzga jajčnika ... pa smo tm tm .... da se niti ne ve a sm sploh od takrt ovulirala že na desn jajčnik .... mah, vse skup je ena zmeda in res na čase kr obupavam ane ... sj sm optimist, sam k grejo pa tkole mesci čez pa ... user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.11.2015 11:25:03   
Janchek81
Aja, zato sm pa prou happy, da mi je Everest poslala te CB O teste, ki merijo tudi estrogen in da vidm a je sploh 'prava' ovulacija in da ni prazna pa tko ... pa bom pomoje mal več vedla o svojem telesu kot prej ... tokrat delam še .. pol k mi teh zmanjka pa zaključim ane ... pa drživa se zdj načeloma sexa na vsake dva dni, al pa 3 ... pa da vidmo kok bomo kj naprednejši ... oz. da bomo prišli do cilja, ki si ga vsi želimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.11.2015 11:37:07   
foxy_cat

Aja, zato sm pa prou happy, da mi je Everest poslala te CB O teste, ki merijo tudi estrogen in da vidm a je sploh 'prava' ovulacija in da ni prazna pa tko ... pa bom pomoje mal več vedla o svojem telesu kot prej ... tokrat delam še .. pol k mi teh zmanjka pa zaključim ane ... pa drživa se zdj načeloma sexa na vsake dva dni, al pa 3 ... pa da vidmo kok bomo kj naprednejši ... oz. da bomo prišli do cilja, ki si ga vsi želimo user posted image

Jaz se še kar izogibam teh O testu..mogoče pri naslednjem ciklu začnem razmišljat o tem če spet nebo nič user posted image mah midva se ta mesec ne drživa več teh 2-3dnevnih "igric" ker potem pa ravno tako nanese da ko je 2-3dan pa pride kaj takega vmes,da se pa potem samo tolčem po glavi "zamudila sva" user posted image tako kot je zgleda bilo prejšnji mesec sva se držala nekak na 1-2dni takrat ko bi morala pa smrt..in nisva 3-4dni in ravno takrat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
30.11.2015 11:50:02   
Janchek81

Jaz se še kar izogibam teh O testu..mogoče pri naslednjem ciklu začnem razmišljat o tem če spet nebo nič user posted image mah midva se ta mesec ne drživa več teh 2-3dnevnih "igric" ker potem pa ravno tako nanese da ko je 2-3dan pa pride kaj takega vmes,da se pa potem samo tolčem po glavi "zamudila sva" user posted image tako kot je zgleda bilo prejšnji mesec sva se držala nekak na 1-2dni takrat ko bi morala pa smrt..in nisva 3-4dni in ravno takrat user posted image user posted image

No lej .. če bo pač pri nama tko pršlo, da pač lih ne bova mogla, pa pač ne bova mogla ... jst si sam še govorim, da pol mi pa še ni namenjen ... res ... tud k je M pršla se nism nč obremenjevala, .. k prejšn mesc je bla katastrofa, sm kr jokala ... pa sem rekla, da zdj ne bom več ... res probam v večini odmislt ... sam vseen pa vem, da jutr zutri nardim un test ( nej bi dons pršli ) in da vidm, pa vseen bova bla jutr pridna, ker dons ne bova user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
30.11.2015 11:58:25   
MauMow
Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Punce ampak glavo po konci. Jaz vem da bo vsem ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.11.2015 12:14:20   
Janchek81

Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Punce ampak glavo po konci. Jaz vem da bo vsem ratalo.

Itak, da bo ratalo .. tako ali drugače ... takrat ko nam bo namenjeno ... jaz sem itak december izklopla in si rečem 'če bo bo, če ne pa drugič' user posted image Vseeno bi bilo mal 'čudno' naklučje, da nama decembra rata, da bi mel lih tist znak, ki si ga ne želimo user posted image oz. ki si ga JAZ ne želim user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.