|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
27.11.2015 8:36:44   
Janchek81
madjanca ne vem kako se ti to lahko zgodi? user posted image Men lepo vse napiše ... no, Marčevka2010 pa nisem, ker bi bla že srečka nosečka pol user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
27.11.2015 8:38:14   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sej pomoje naše babice in dedki sploh niso vedl kaj so to plodni dnevi, oni so se mel pač radi, ko so mel čas, ... ko jim je zamujala M so pa pomoje vedle, da so noseče ...
Škoda k nimam več babice user posted image bi jo res z veseljem vprašala kako je ta zadeva potekala ....
Ooooh mi gre kr na jok, k se spomnem k je rekla, da bi tko rada dočakala, da vidi moje in od sestre otroke user posted image naslednje leto, ko je umrla je pa sestra zanosila ... user posted image

ja moja babica bi imela pred včerajšnim rojstni dan... me je čisto zvilo. to bi blo zanimivo, da bi povedala... se je pa zgodlo pr nas, da je sestra bila noseča in sta ravno takrat oba umrla... :'(

Neposredna povezava do sporočila: 1777
27.11.2015 8:38:25   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

http://www.ringaraja.net/forumiLastMsgs.asp

sedaj sklepam, da jaz enostavno ne vidim vseh komentarjev.. možno??

Marčevka2010
dons sploh ni nč komentirala na tele poste, tko, da ne vem kaj se dogaja ..a se je forumu mal zmešal user posted image
Punce, kako pa vam pokaže .. jaz tuki k ti gledaš sploh ne gledam, ker na mail dobim, da je kdo kej novega napisal ... in tam pol kliknem....

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
27.11.2015 8:39:56   
Janchek81
madjanca zdj mi je jasn .. teb vedno tm prikaže Marčevka2010 ker je ona odprla temo user posted image user posted image Tko, da tm ti ne izpiše kdo je nazadnje komentiral, ker tud za druge poste vidim in je vedno zapisana tista, ki je temo odprla .. če pogledaš npr II pričakujemo decembra sem pa sigurno vedno jaz napisana, ker sem temo odprla jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
27.11.2015 8:41:06   
Janchek81

Sej pomoje naše babice in dedki sploh niso vedl kaj so to plodni dnevi, oni so se mel pač radi, ko so mel čas, ... ko jim je zamujala M so pa pomoje vedle, da so noseče ...
Škoda k nimam več babice user posted image bi jo res z veseljem vprašala kako je ta zadeva potekala ....
Ooooh mi gre kr na jok, k se spomnem k je rekla, da bi tko rada dočakala, da vidi moje in od sestre otroke user posted image naslednje leto, ko je umrla je pa sestra zanosila ... user posted image

ja moja babica bi imela pred včerajšnim rojstni dan... me je čisto zvilo. to bi blo zanimivo, da bi povedala... se je pa zgodlo pr nas, da je sestra bila noseča in sta ravno takrat oba umrla... :'(

user posted image user posted image Moja babi je bilča vodnarka ... user posted image Eno leto zatem k je umrla je moja sestra zanosila ... sej o tem sm pa pisala že, ko je pa babi umrla je bla pa moja sestrična noseča ... tko, da ... ko je od sestrične dedk umrl je bla pa moja sestra noseča ... res zanimive zadeve user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
27.11.2015 9:47:58   
foxy_cat
Na zdaj pa še meni nekaj nagaja tu gor..ja nič 14dni nazaj je od mojega babica umrla,potem mora bit december "moj"user posted image

< Sporočilo je popravil foxy_cat -- 27.11.2015 9:49:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1781
27.11.2015 9:55:57   
foxy_cat
P.s. Sem vseeno malo upala,da je ta mesec ratala potem bi mogoče lahko za praznike že domačim povedala veselo novico - aja nisem nobenemu nič omenila,da načrtujeva ker bi vseeno rada da je presenečenje..si pa pri nas pomoje nben ne misli,ker jaz sem zlo "ne-predvidljiva"user posted image no pa ne samo pri tem ampak na splošno. Si pa zelo želim,da bi babici dočakali tudi moje - njihove "pra-vnučke" sploh ena babica ki je moja super-babica vem,da bi bila najbolj srečna na tem planetu..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
27.11.2015 10:12:29   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

P.s. Sem vseeno malo upala,da je ta mesec ratala potem bi mogoče lahko za praznike že domačim povedala veselo novico - aja nisem nobenemu nič omenila,da načrtujeva ker bi vseeno rada da je presenečenje..si pa pri nas pomoje nben ne misli,ker jaz sem zlo "ne-predvidljiva"user posted image no pa ne samo pri tem ampak na splošno. Si pa zelo želim,da bi babici dočakali tudi moje - njihove "pra-vnučke" sploh ena babica ki je moja super-babica vem,da bi bila najbolj srečna na tem planetu..

Jaz sem bla tud na babico zlo navezana .. pa na dedka valda tud .. me je en mesec nazaj stisnl k so rekl, da mu ni pomoči .. samo je zdaj že doma in si je opomogel ... hvala bogu, sicer nima ozdravljive bolezni, ampak vseeno, samo da ga ne boli in da se počuti super, to je pomembno .... No, on je dočakal obe punci, upam, da bo dočakal še mojo naslednjo nosečnost,....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
27.11.2015 10:23:12   
madjanca

madjanca zdj mi je jasn .. teb vedno tm prikaže Marčevka2010 ker je ona odprla temo user posted image user posted image Tko, da tm ti ne izpiše kdo je nazadnje komentiral, ker tud za druge poste vidim in je vedno zapisana tista, ki je temo odprla .. če pogledaš npr II pričakujemo decembra sem pa sigurno vedno jaz napisana, ker sem temo odprla jaz user posted image

ahaa.. potem se samo ure spreminjajo, kdaj je blo nazadnje komentirano... na desni strani pa pokaže tiste, ki so komentirali zadnji trije... se vidi, da nisem tako vešča forumov user posted image

Jaz sem bla tud na babico zlo navezana .. pa na dedka valda tud .. me je en mesec nazaj stisnl k so rekl, da mu ni pomoči .. samo je zdaj že doma in si je opomogel ... hvala bogu, sicer nima ozdravljive bolezni, ampak vseeno, samo da ga ne boli in da se počuti super, to je pomembno .... No, on je dočakal obe punci, upam, da bo dočakal še mojo naslednjo nosečnost,....

pri meni je žal prepozno, da bi moji otročki imeli prababice in pradedke.. nimam nobenega več, dva celo porok svojih otrok in vnukov nista dočakala... user posted image

vejo pa vsi, da bo enkrat dojenček, pa tudi, da se zelo trudiva brez učinka... sploh taščo moram pohvalit, ker mi poleg vseh ostalih ZELO ZELO stoji ob strani. in mislim, da bom težko skrivala user posted image , ker bom tako vesela, ko bo le enkrat uspelo...

Neposredna povezava do sporočila: 1784
27.11.2015 10:26:01   
Janchek81
madjanca sj pomoje je težko skrivat, da si noseč ... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
27.11.2015 10:30:10   
madjanca
moji sestri je dvakrat uspelo, sedaj tretjič pa ne... user posted image

sem ugotovila že po dobrem mesecu, samo sem bila tiho, da nisem pokvarila presenečenja ostalim...

pri meni bo bolj problem, da bom kmalu mogla povedati, ker imam trenutno tako delo, da je veliko fizičnega napora in seveda tudi kakšen udarec v trebuh (štorasta pač)...

kaj je katera od vas imela službo s fizičnim delom in postala user posted image ? kako ste se s tem soočile?

Neposredna povezava do sporočila: 1786
27.11.2015 10:32:11   
Janchek81

sem ugotovila že po dobrem mesecu, samo sem bila tiho, da nisem pokvarila presenečenja ostalim...

pri meni bo bolj problem, da bom kmalu mogla povedati, ker imam trenutno tako delo, da je veliko fizičnega napora in seveda tudi kakšen udarec v trebuh (štorasta pač)...

kaj je katera od vas imela službo s fizičnim delom in postala user posted image ? kako ste se s tem soočile?

No, sj pravjo, da večx si noseč, težje skrivaš . čeprav pri meni ni bilo tako, sem durgič lažje skrila kot prvič ...
Nimam fizičnega dela, delam v pisarni user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
27.11.2015 10:39:18   
foxy_cat

Moji dve kolegici delata v zdravstvu in tam je tako,da takoj ko zanosiš greš na bolniško,zaradi napora-dvigovanje pacientov ipd.in tudi zato,ker je nevarno zaradi bolezni.. Je pa čisto odvisno od delodajalca..moja mami je do zadnjega meseca delala v trgovini in dvigovala težke pakete moke ipd..včasih ni bilo to tako kot danes.. Težko se zanosi tudi zaradi stresa in je pri večini tako,da gre takoj na bolniško zaradi tweganja..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
27.11.2015 10:46:37   
foxy_cat
P.s. Sem se pa zdajle nekaj spomnila,moj ima kar hecen odnos do nosečnosti,on to jemlje kot bolezen..user posted image in ja on je že vnaprej zelo "zaščitniški" najvrjetneje tudi zato ker je njegova sestra imela dve hudo rizični nosečnosti,je krvavela ipd.in je morala obe nosečnosti preležat na bolniški.. No sem se pa zadnjič nekaj z mami menila o najini ginekologinji in mi je omenila,da ima ona že od nekdaj ciste in me je kar malo zaskrbelo,da jih imam tudi jaz. Pa še zadnjič je šla kolegica na pregled,ker isto načrtujeta pa ji je na uz odkril isto ciste in menda je dosti težje zanosit pa še stara je 34let..no sem upala,da pri meni nebo težav ker sem dosti mlajša samo pri nama je najvrjetneje on problem ker je stalno pod stresom user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
27.11.2015 10:47:06   
Janchek81

Moji dve kolegici delata v zdravstvu in tam je tako,da takoj ko zanosiš greš na bolniško,zaradi napora-dvigovanje pacientov ipd.in tudi zato,ker je nevarno zaradi bolezni.. Je pa čisto odvisno od delodajalca..moja mami je do zadnjega meseca delala v trgovini in dvigovala težke pakete moke ipd..včasih ni bilo to tako kot danes.. Težko se zanosi tudi zaradi stresa in je pri večini tako,da gre takoj na bolniško zaradi tweganja..

Hm, to pa ni glih tko, kolegica dela v Soči in dela s pacienti, pa je bla do konca v službi, tko da ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
27.11.2015 10:48:06   
Janchek81

P.s. Sem se pa zdajle nekaj spomnila,moj ima kar hecen odnos do nosečnosti,on to jemlje kot bolezen..user posted image in ja on je že vnaprej zelo "zaščitniški" najvrjetneje tudi zato ker je njegova sestra imela dve hudo rizični nosečnosti,je krvavela ipd.in je morala obe nosečnosti preležat na bolniški.. No sem se pa zadnjič nekaj z mami menila o najini ginekologinji in mi je omenila,da ima ona že od nekdaj ciste in me je kar malo zaskrbelo,da jih imam tudi jaz. Pa še zadnjič je šla kolegica na pregled,ker isto načrtujeta pa ji je na uz odkril isto ciste in menda je dosti težje zanosit pa še stara je 34let..no sem upala,da pri meni nebo težav ker sem dosti mlajša samo pri nama je najvrjetneje on problem ker je stalno pod stresom user posted image

Pa sj bi ti ciste al pa miome vidla na UZ .. sj si rekla, da si mela nazadnje UZ, je tko ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
27.11.2015 10:49:10   
foxy_cat
Soča je malo drugače kot Ukc. V Soči ni ravno nalezljivih in težkih bolezni. Je pa tako kot sem napisala,odvisno od delodajalca,dogovora in posameznikove odločitve "koliko je sposoben prnest".

Neposredna povezava do sporočila: 1792
27.11.2015 10:50:25   
Janchek81

Soča je malo drugače kot Ukc. V Soči ni ravno nalezljivih in težkih bolezni. Je pa tako kot sem napisala,odvisno od delodajalca,dogovora in posameznikove odločitve "koliko je sposoben prnest".

No, kolegica v UKC LJ je tud delala do konca user posted image je delala v 4 štuku, kjer imajo sladkorne in druge bolezni ... tko, da je vse stvar dogovora ...
maybe je pa ta kolegica lahko skupna kolegica? user posted image čeprav ona je drgač iz štajerskega konca pa se vsak dan voz v LJ user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
27.11.2015 10:52:06   
foxy_cat

Pa sj bi ti ciste al pa miome vidla na UZ .. sj si rekla, da si mela nazadnje UZ, je tko ...

Ne v Nm ne prideš kar tako na Uz.. Tudi mami je tako rekla,šele ko odkrijejo,da zna bit kaj narobe takrat te pa takoj v bolnico pošljejo.. Mah to je naše zdravstvo. Kolegica je bila v Lj-samoplačniško,to te takoj drugače obravnavajo.. Ona gre vse samoplačniško.

Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.11.2015 10:54:28   
foxy_cat

No, kolegica v UKC LJ je tud delala do konca user posted image je delala v 4 štuku, kjer imajo sladkorne in druge bolezni ... tko, da je vse stvar dogovora ...
maybe je pa ta kolegica lahko skupna kolegica? user posted image čeprav ona je drgač iz štajerskega konca pa se vsak dan voz v LJ user posted image

Hehe ni ni ukc je velik user posted image ena je že rodila pred kratkim druga pa je noseča tam 3mesece.. Ampak ima grozno "nosečnost" ves čas bruha že 2meseca,neznosljivo slabost sploh popoldne in zvečer je menda najhuje..

Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.11.2015 10:55:41   
madjanca
no sj upam, da dobim čimprej delo v svoji stroki... ker trenutno delam pri starših, samo bi rada malce skrivala ko enkrat bo.. ampak me je res strah, ker mam probleme s križem...

mam pa tudi jaz ciste in sem v zadnjem času slišala par zgodb s srečnim koncem, tako da se s tem ne obremenjujem...

delajo pa pri nas UZ kakor se jim zazdi... kakšen dan vsaki, kakšen dan pa nobeni nočejo... -.-

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.11.2015 10:56:01   
mojamiška

Tudi jaz imam tam eno user posted image  pa je delala do konca. No pa še eno oz dve samo da ena ni več tam ( na drugem oddelku) pa so ravno tako delale do konca. Edino ena, ki je na infekcijski je imela bolniško, drugače pa ni šans, so zaostril zelo...

Neposredna povezava do sporočila: 1797
27.11.2015 10:58:47   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Tudi jaz imam tam eno user posted image  pa je delala do konca. No pa še eno oz dve samo da ena ni več tam ( na drugem oddelku) pa so ravno tako delale do konca. Edino ena, ki je na infekcijski je imela bolniško, drugače pa ni šans, so zaostril zelo...

No, ta moja kolegica je še vedno na porodniški, je rodila letos maja ... punčko user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
27.11.2015 10:58:49   
foxy_cat

no sj upam, da dobim čimprej delo v svoji stroki... ker trenutno delam pri starših, samo bi rada malce skrivala ko enkrat bo.. ampak me je res strah, ker mam probleme s križem...

mam pa tudi jaz ciste in sem v zadnjem času slišala par zgodb s srečnim koncem, tako da se s tem ne obremenjujem...

delajo pa pri nas UZ kakor se jim zazdi... kakšen dan vsaki, kakšen dan pa nobeni nočejo... -.-

Jaz pravim manj veš bolje je.. Ker več kot veš več se obremenjuješ in potem je še težje.. Nič punce glavo pokonciuser posted image veseli december bo zdaj zdaj tu "jaz je ne pričakujem" 23.ga tako da za božič 25.ga bi bilo zelo lepo darilce user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
27.11.2015 10:59:35   
mojamiška

Uf dobi vesela, da delaš doma, saj vem, da ni vse rožnato sam bit nekje zaposlen je stokrat težje. Predvidevam, da se doma lažje pogovorite o teh stvareh, pri privatnikih je to uf...zelo nezaželena tema. sigurno je kakšno delovno mesto, ki bo za tebe lažje...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.