foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Hm .. napeto ... sej se zmer nekdo najde, ki zna mal 'popestrit' zadeve in mal 'srat' Samo vseeno mislim, da ni fer do drugih, da nas nekdo obsoja na podlagi določenega pisanja ... Tko, da .. sej smo se lepo 'zmenili' oz. povedali svoje ... Vem, da za nosečnice tud pravjo, da ne smejo jest majoneze, men je pa tok pasala, da sm si jo vsaj 1x mesečno vseeno privoščila mam občutek, da so nekatere stvari že tok termično obdelane, da je zlo mal verjetnosti za okužbo ... ok, surova jajca je drugo ... pol je boljš, da domačega tiramisuja NE ješ ... Za "popestritev" pa škoda besed, no saj v kratkem bomo najvrjetneje dobili še eno "novo" članico.. še pod tretjim imenom Sej je škoda besed, samo, če bi bla tih pa tud ... WTF? Zakaj bi se nekdo tukej nad mano znašal in me obsojal? A nismo tuki zato, da se bodrimo, pišemo o svojih doživetjih, o dobrih in slabih dnevih ... pomoje, da ni lih to tema, da vsak pove kaj si o kom misl ... Pa na splošno smo mele enekrat debate o tem kaj keri ni všeč in sem že takrat povedala, da enostavno ne maram ljudi z dvema obrazoma - dvoličnosti .. pismo, stoj za svojimi besedami in pika ... no ja, men je vseen, nej se pojav še po stotim nickom ane, sam nej bo mal bol razumljiva in nej ne sodi na podlagi svojih dejanj in izkušenj .. kej druzga si žal ne znam predstavljati kje je tičal problem ... pismo, sej smo vse mele slabe izkušnje, ene so se po več let trudila da zanijo, pa niso ble zarad tega nesramne do unih, ki jih je ratalo npr v prvo ... Ja nevem jaz sem zato tukaj, da malo počvekam, da vem, da je še kdo tukaj, ki dela na isti "nalogi" .. Ne pa da se bom "skrivala" pod različnimi imeni, zato ker se pač "veliko o meni ve".. A zdaj se bom pa skrivala, ker pač kdo ve kakšno izkušnjo sem doživela (primer).. Zakaj? To je nekako tako, kot bi se ti skirvala, ker nekatere tu vedo da si imela IMN ipd...ker se tega sramuješ? Zakaj..ja valda ti je bilo hudo, ampak si se pobrala si šla naprej, deliš to z drugimi, da so pozorne, če se kaj takega lahko pri njih zgodi.. Ja je pa res..lahko se pa skrivaš če si že več takšnih "akcij" užgal tukaj gor, kot je bila ta konec tedna, samo v tem primeru si tudi pod novim imenom ne upaš pisat "resnice", ker se bojiš, da bo kdo pogruntal "da si nazaj"..AH to so OTROČARIJE. Da bo pa nekdo pisal, da imam pa neke resne težave in da nujno rabim ta forum, ker napišem nekomu kar mu gre?! BOLANO in BOLANO. Nimam besed..Pa..dajmo s tem zaključit, so lepše stvari, o katerih se izplača govorit.
|