madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 madjanca zdj mi je jasn .. teb vedno tm prikaže Marčevka2010 ker je ona odprla temo Tko, da tm ti ne izpiše kdo je nazadnje komentiral, ker tud za druge poste vidim in je vedno zapisana tista, ki je temo odprla .. če pogledaš npr II pričakujemo decembra sem pa sigurno vedno jaz napisana, ker sem temo odprla jaz ahaa.. potem se samo ure spreminjajo, kdaj je blo nazadnje komentirano... na desni strani pa pokaže tiste, ki so komentirali zadnji trije... se vidi, da nisem tako vešča forumov IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat P.s. Sem vseeno malo upala,da je ta mesec ratala potem bi mogoče lahko za praznike že domačim povedala veselo novico - aja nisem nobenemu nič omenila,da načrtujeva ker bi vseeno rada da je presenečenje..si pa pri nas pomoje nben ne misli,ker jaz sem zlo "ne-predvidljiva" no pa ne samo pri tem ampak na splošno. Si pa zelo želim,da bi babici dočakali tudi moje - njihove "pra-vnučke" sploh ena babica ki je moja super-babica vem,da bi bila najbolj srečna na tem planetu.. Jaz sem bla tud na babico zlo navezana .. pa na dedka valda tud .. me je en mesec nazaj stisnl k so rekl, da mu ni pomoči .. samo je zdaj že doma in si je opomogel ... hvala bogu, sicer nima ozdravljive bolezni, ampak vseeno, samo da ga ne boli in da se počuti super, to je pomembno .... No, on je dočakal obe punci, upam, da bo dočakal še mojo naslednjo nosečnost,.... pri meni je žal prepozno, da bi moji otročki imeli prababice in pradedke.. nimam nobenega več, dva celo porok svojih otrok in vnukov nista dočakala... vejo pa vsi, da bo enkrat dojenček, pa tudi, da se zelo trudiva brez učinka... sploh taščo moram pohvalit, ker mi poleg vseh ostalih ZELO ZELO stoji ob strani. in mislim, da bom težko skrivala , ker bom tako vesela, ko bo le enkrat uspelo...
|