foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:50:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 foxy_cat no zdj bojo leteli stavki 'maybe je pa vgnezditvena' [sm=smiley36.gif] Ja, sej mogoče je .... sam jst sm že taka, da če zagledam kri si rečem,d a nej se ulije, ker sm mnenja, da nbena krvavitev v nosečnosti ni zdrava - žal [sm=zmeden.gif] moje mišljenje pač .... JOj, jaz sem pa rekla, da lih nočm septembra, tko, da bi narajmal na tehtnico - NO WAY [sm=smiley1.gif] Tko, da januarja namo delal na bejbiju, če bo M prišla šele nekje konc decembra, ker bo rok lih za tehtnico .. sej vem, čudna sm, sam nočm met opravka z njimi, res ne ... [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] A pol me ne maraš? Jaz sem tehtnica,pa moja sestra tudi [sm=smiley36.gif] prijateljice mam tud tehtnice .. govorim o bližnjih .. bivši je tehtnica, stric je tehtnica in pač enostavno se s temi NIKOL nism ujela [sm=zmeden.gif] tebe imam pa rada ... ti si moja moja [sm=smiley36.gif] OK, tvoja sestra me niti ne zanima [sm=jezicek.gif] Haha..jaz nimam težav z ostalimi tehtnicami tak da ti težko karkoli rečem [sm=smiley36.gif] ma niti se kaj dosti ne oziram na "znamenja" če mi nekdo potegne mi potegne,če ne pa pač ne.. Jaz to zlo hitr pogruntam,nisem ravno tisti "tip" da bi kar vse po vrsti marala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pač če mi nekdo ne sede se niti naum ukvarjala znjim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|