Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 14:11:07)
|
Uf, vidim da ste ravno pri znamenjih...midva sva tud "dobitna kombinacija", jaz oven, on lev[sm=jezicek.gif] Ampak mislim, da to verjetno ne bi klapalo, če ne bi on imel device v podznamenju, ki ga dela precej bolj umirjenega in pedantnega kot sem jaz[sm=smiley36.gif] Tud moj včasih čisto preveč rad pospravlja[sm=smiley36.gif] Je pa res tisto o ovnih - z glavo skozi zid; samo sebe bi včasih potem nekam poslala, ko to kdaj ni najbolj pametna ideja in se potem tepem po glavi[sm=smiley36.gif] Se pa strinjam, važno je, da so ljubeči in iskreni [sm=smiley1.gif] Aja, pa meni je super, da imava deljena gosp. opravila; on kuha, jaz pospravljam in perem perilo, ostalo pa delava izmenično (posoda, sesanje, pomivanje po tleh...). Ko pa je kaj za popravit, pa itak nastopi on, jaz sem totalno netehničen tip[sm=smiley36.gif] Se mi zdi, da točno tako mora bit, ne predstavljam si enkrat obeh v službi, potem bi moral pa samo en od naju delati še vse doma[sm=zmeden.gif] Tko da sem totalno proti tistim "starim" pravilom alla ženska more bit za štedilnikom[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|