RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 10:43:53)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal [sm=jezicek.gif]

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 10:47:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal [sm=jezicek.gif]

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? [sm=smiley36.gif]

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 10:48:22)

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 10:49:53)

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno [sm=smiley36.gif]

Sej tudi jaz sem. Sem mu rekla lej spet krvavitev, nič ni... In on ok pač ni, sej grema jeseni na preglede. [sm=jezicek.gif] No potem pa zaradi Dabrostona test [sm=smiley36.gif] in jaz v šoku [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:28:39)

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost [sm=smiley36.gif]!

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:30:18)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost [sm=smiley36.gif]!

Ja, tist sm kopirala k je prlimala Sandyy .. sej res...dobra ideja .. dej MauMaw dokaži, da gre za resničnost tistih testov, magar z zobno pasto [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:32:55)

Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:35:27)

Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste [sm=smiley36.gif]

Mi tud nimamo, edin od tamale [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:37:36)

Ja pa dobr je hehehe

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 11:44:20)

Ja pa dobr je hehehe

Sj, na vse zadnje se pa prašaš, če je to tok let nazaj, ko so one testirale a so noseče al ne ... bog si ga vedi kakšne paste za zobe so bile takrat [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 12:44:20)

Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. [sm=smiley36.gif]

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 12:46:23)

Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. [sm=smiley36.gif]

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

Obstajajo trije nacini kako lahko brez testa zves ali si noseca in sicer.
1. Pasta za zobe
More biti bela brez pikic. Majhno kolicino das v posodico in se urin. Ce se spremeni v plavi barvi je hormon hcg prisotn in pomeni nosecnost.
2.bleach/izbeljivac
V posodico je urin dodate malo izbeljivaca in zmesate. Ce so prisotni mehurcki oz pena ki se tudi dvigne je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost.
3. Dandelion. Liste dandeliona date v plasticen kozarec od kaksne smetane ali jogurta in jih potopite z urinom. Pustite 20 min. Ce se po 20 min pojavijo rdece pikice na listih je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost. Ta metoda nosecnosti je bila najbolj popularna.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 12:51:35)

Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 12:52:56)

Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

Mi mamo tud doma modro - Signal ... [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:01:05)

Me prav zanima če deluje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:03:12)

Me prav zanima če deluje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bomo ugotovile jutri, ko proba MauMaw [sm=smiley36.gif]

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:12:42)

Tole pa tudi mene zanima, bomo prišparale v bodoče vsaj malo, če tole drži, fajn bi blo ane, pasta je vsaj mal cenej k testi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:19:31)

Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:25:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

Se veselim poročanja, katera je pa bela pa nimam pojma. Sem prav študirala kakšno imamo, pa nisem poštudirala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Prou pogledala bom ko pridem domov, ker do sedaj res nisem razmišljala o barvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 15:59:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Mislim da ima Signal čisto belo.. Ali pa v kakšnem Hoferju, Lidlu imajo mislim da tudi bele.

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 16:10:54)

jaz mam DONTODENT iz DM-a... bolj bela mislim, da ne obstaja.. pa še poceni je ;)

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 16:35:50)

U zanimivi ti testi [sm=smiley36.gif]. Nisem nikoli niti pomislila, da mogoče kaj takega tudi obstaja.

Ja punce probajte, me nenosečke smo radovedne, če res deluje [sm=smiley36.gif].

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 19:14:29)

Mogoče katera ve..kaj sta sploh tisti zadnji dve stvari? 2.bleach/izbeljivac in 3. Dandelion. ? [sm=smiley36.gif] Men se še sanja ne..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 19:41:51)

Tudi meni se ni niti sanjalo [sm=smiley36.gif]. Sem pa poguglala in zgleda, da je bleach/izbeljivac = belilo in Dandelion = regrat. [sm=smiley1.gif] No mogoče je mišljeno tudi kaj drugega, nimam pojma [sm=zmeden.gif]

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (26.11.2015 21:08:08)

Evo, sem se polulala na popolnoma belo pasto Colgate (sem jo našla doma [sm=smiley36.gif]).
Pa da vidim ... takojšnje reakcije ni bilo, bom počakala par minut.

Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>