RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 21:49:02)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

joj foxy_catkomaj čakam da javis [sm=rozacrtici.gif] heheheh, da se november dobro konča in da se december dobro začne :D

Hm kava, joooj, jaz ene 2 v službi, torej kavo z mlekom, pol pa še doma eno - brezkofeinsko..čez vikend pa kaj več še [sm=smiley36.gif]

Zdaj nimam več vpliva kar bo bo[sm=smiley36.gif] oz.če je že je,če ni pa nebo moč nič spremenit [sm=smiley36.gif] p.s. Sem mislila da tukaj vse tako zdravo živite pa nič ne kofetkate [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 7:25:27)

Saj kava je tudi zdrava, če se ne pretirava [sm=smiley2.gif].

Za kavico sem vedno za, sploh barcafe [sm=smiley36.gif].

Ja nič foxy_cat začni zdaj ti, potem pa še namnoži [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif] okrog po forumu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jeannine -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 7:30:24)

pozdravljene pupe :-)

Po skoraj dveh mesecih:-) imamo kakšen plusek?

Moja [sm=hudicek1.gif] je bla nazadnje 23. oktobra, takrat sm tud mela pavzo od vseh zdravil. ta mesec bi morala začet s klomifenom-spet, pa sm v soboto dobila neko čudno krvavitev, res rjav izcedek dva dni čisto malo, potem pa do včeraj tak rahlo rdeč. nič kaj preveč, za dnevni vložek. Kličem ginekologinjo itak, ker morm vedet a lahko to štejem kot krvavitev al ne-zarad klomifena. Mi je rekla, da naj počakam na pravo krvavitev,da to ni to,... ahjej, vedno je nekaj

kako ste kaj drgač? kaj sprememb?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 7:49:46)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat [sm=smiley19.gif]. Sem tudi jaz doma [sm=smiley19.gif].

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo [sm=smiley1.gif] držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. [sm=zmeden.gif]

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

Mah, sej če tko pogledamo dons je že vse 'svinjarija', če smo realni [sm=zmeden.gif]
Jaz drgač pijem 2x na dan turško ( barcaffee ) brez cukra, brez dodatkov [sm=jezicek.gif] Tole si bom pa prvošla 2x tedensko, da se mal pocrklam ... mmmmm
Mi je že lubi včerj prnesu dve škatle ... mjamiiii ....

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 7:51:43)

foxy_cat kva se sam 'napenjaš' za te kavice, povab enx če si upaš, pridem s svojim gavnarjem [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:28:25)

Saj kava je tudi zdrava, če se ne pretirava [sm=smiley2.gif].

Za kavico sem vedno za, sploh barcafe [sm=smiley36.gif].

Ja nič foxy_cat začni zdaj ti, potem pa še namnoži [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif] okrog po forumu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Evo jutranja že teče po grlu - tokrat imava tisto v vijola zavitku special edition [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hja..naj te usliši kdorkoli že [sm=smiley36.gif] če mi uspe jih z veseljem podalim vsem za miklavža in vse dobre može ki prihajajo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat kva se sam 'napenjaš' za te kavice, povab enx če si upaš, pridem s svojim gavnarjem [sm=smiley36.gif]

Kaj a misliš da se te bojim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] gavnar? Ja porkaš.. kuga pa naj bi to blo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jeannine se mi zdi da še vedno vse tukaj čakamo [sm=rozacrtici.gif] pomoje smo zaklete..a ni to čudno? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Aja pa dobro jutro, danes sem se 20min kasneje spravila iz postelje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma nisem dobro spala, bolj nisem spala sploh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moja situacija? Nespremenjena..enaka kot včeraj, no..razen da so me začele bradavičke srbet včeraj zvečer [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes je 29. dan ponavadi priteče takoj zjutraj ko grem na WC. Danes? Ne.. nič še ni bilo. Nič punce jaz sem se odločila, da bi moralo bit tokrat to to.. ja sj vem čez pol ure bom pa jokala ko bo [sm=hudicek1.gif] prišla [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:35:37)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Kaj a misliš da se te bojim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] gavnar? Ja porkaš.. kuga pa naj bi to blo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jeannine se mi zdi da še vedno vse tukaj čakamo [sm=rozacrtici.gif] pomoje smo zaklete..a ni to čudno? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Aja pa dobro jutro, danes sem se 20min kasneje spravila iz postelje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma nisem dobro spala, bolj nisem spala sploh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moja situacija? Nespremenjena..enaka kot včeraj, no..razen da so me začele bradavičke srbet včeraj zvečer [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danes je 29. dan ponavadi priteče takoj zjutraj ko grem na WC. Danes? Ne.. nič še ni bilo. Nič punce jaz sem se odločila, da bi moralo bit tokrat to to.. ja sj vem čez pol ure bom pa jokala ko bo [sm=hudicek1.gif] prišla [sm=smiley36.gif]

Deeej priznej, da se me 'en mau' bojiš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Uuuu dobr začetek dneva ... ma ne, to je to no .... povej rajš kdaj boš delala testk? A un 'proces' špikanja spodej, ko da bi jo mogla dobit je že šel čez?

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:42:55)

foxy_cat jaz sem se tudi odločila, da je to to pri tebi, da nardiš rečmo temu "otvoritev" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sarona -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:46:11)

vas spremljam, pa sem že zdaj neučakana za tiste ki te dni pričakujete [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 8:47:25)

LISIČJA MAČKA Jaz sem se tud odločila, da je to to pri tebi .... tko, da .... juheeeeej [sm=bravo.gif]
[sm=smiley32.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_wavespin.gif]

zoja16 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:00:58)

foxy_cat, držim pesti tudi jaz! [sm=bravo.gif] če je ponavadi točna, je verjetno to to!!!

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:18:18)

Deeej priznej, da se me 'en mau' bojiš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Uuuu dobr začetek dneva ... ma ne, to je to no .... povej rajš kdaj boš delala testk? A un 'proces' špikanja spodej, ko da bi jo mogla dobit je že šel čez?

Veš... bojim se da sva si mal preveč podobne: slabe razvade, kokos, bela čokolada, kavice... ma ni to vredu bolj da se te izogibam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ma špiknlo me je edin včer ene parkrat tok da sm se mogla it kr mal uležt, ampak ne uni krči pa to, ampak tko čudn k da bi mi nekdo z nožem potegnil, pa pekli so me jajčniki že včeraj mal ...ne znam opisat, kot da bi te "opeklo sonce" ampak znotraj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma moje razlage so top nde?? Ma saj pravim pomoje so to spet ene čudne priprave na [sm=hudicek1.gif] mja..so malo neobičajne priznam [sm=smiley36.gif]
AMPAKKK punce.. žensko telo je čudno tako da se raje ne veselim, ker lahko pride danes, jutri, lahko 1 teden zamudi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LISIČJA MAČKA hahahahaha....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zoja16 pri meni je bila vedno na 29 dan, zdaj po novem je pa zelo pestra prejšnji mesec 26-27.dan, pred-prejšnji 30..tako da saj pravim, zna še grdo presenetit.. Tako da sploh ne upam delat testa, ker če bi ga bi se takoj ulila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] P.s. še dobro da ga nimam.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:22:27)

foxy_cat sej te štekam .. sej jaz se tud nism upala preveč veselit ... ampak ok, upanje maš pa lahko, in s tem tudi ME!
Pač navijamo azte, da boš ta emsec prva k boš nalulala plusek ( med sodelujočimi ) ... pol pa čakamo še Anonimna [sm=zz_skip.gif]
Sej za druge pa mislm, da se je pač izšlo z tečko [sm=hudicek1.gif]
Tkole ... počakej še do petka, ko bo 31. dan ... pa nared test in mi jav .. zadeeeer se, da te bom slišala [sm=smiley36.gif]
Uf, midve pomoje, če bi šle na kavo ne bi blo konc debat [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:27:44)

ja foxy_cat začni ti v novembru, me te pa bomo lovile v decembru [sm=bravo.gif]

midva sva ta mesec pridna že od konca M, tako da res imam upanje za december

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:29:33)

foxy_cat sej te štekam .. sej jaz se tud nism upala preveč veselit ... ampak ok, upanje maš pa lahko, in s tem tudi ME!
Pač navijamo azte, da boš ta emsec prva k boš nalulala plusek ( med sodelujočimi ) ... pol pa čakamo še Anonimna [sm=zz_skip.gif]
Tkole ... počakej še do petka, ko bo 31. dan ... pa nared test in mi jav .. zadeeeer se, da te bom slišala [sm=smiley36.gif]
Uf, midve pomoje, če bi šle na kavo ne bi blo konc debat [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

No sej to me skrbi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no ampak lej..če letos polulave [sm=rozacrtici.gif] potem pa morava it hehe...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:35:24)

ja foxy_cat začni ti v novembru, me te pa bomo lovile v decembru [sm=bravo.gif]

midva sva ta mesec pridna že od konca M, tako da res imam upanje za december

P.s. Midva sva že kar za naprej pridna če slučajno ni ratalo, se probava držat na 2 dni.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja zdaj je moj pogruntal kako se to CCA. računa in se je kar odloču za datum kdaj je pravi čas, da takrat pa res morva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in to on men včeraj razlaga da tm 12.ga je zih pravi čas, ampak da morva nujno od miklavža naprej že [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] moškiii.. sej ne veš al bi se smejal al jokal [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa ga jaz gledam včeraj kot tele .. "ja in kaj če nama nebo treba?" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa itaq on še kar naprej tupi .. pa js tko "ja pa kako ti to že kr računaš če niti še [sm=hudicek1.gif] ni blo, ka pa če je nebo" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa me tko gleda.. "ja potem pa še bolš..morva pa še več, ker morva proslavit" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:42:05)

No sej to me skrbi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no ampak lej..če letos polulave [sm=rozacrtici.gif] potem pa morava it hehe...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

No dej prvo ti ta plus nalulej, jaz bom pa pol ... že enx [sm=zmeden.gif] Nočm sploh o tem mislt ... sm dons komej konc M in ... dons komej čakam, da lahko mal poskočva .. itak sva pa rekla, da ta mesec se drživa načela na 2 dni ... pa tud če nama bo kj pol še umes pasal, NE; na 2 dni [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:48:12)

Ja nič mislim,da lahko pozabite na moj plusek.. Žal.. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] prejle je en plunk pritekel ven..ma nič mi ni več jasno,od sobote me že križ boli,ponavad 1dan pred M me nehajo skor čist bolet,zjutri me ne bolijo več zdj me pa še kar pa kao se že začenja..pfuj pfuj sm šla kr na "en slab luft" tok sm razočarana..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 9:53:39)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] joj foxy_cat, poskušaj se sprostiti, malo se razvajaj. Mogoče pa to ni to kar misliš, še vedno je upanje. Vem pa, da ni prijetno, sem bila tudi jaz tisti dan, ko je prišla čisto sesuta [sm=smiley13.gif].
Drugače pa nam še vedno ostanejo novi boji, ti v decembru bodo še posebej veseli [sm=smiley1.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:11:12)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] joj foxy_cat, poskušaj se sprostiti, malo se razvajaj. Mogoče pa to ni to kar misliš, še vedno je upanje. Vem pa, da ni prijetno, sem bila tudi jaz tisti dan, ko je prišla čisto sesuta [sm=smiley13.gif].
Drugače pa nam še vedno ostanejo novi boji, ti v decembru bodo še posebej veseli [sm=smiley1.gif]

Ah..čisto sem brez motivacije zdajle.. Čudno je vse skupaj..

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:30:22)

Oh I FEEL U [sm=smiley19.gif] Jaz sem tudi vedno, ko sem videla že sled krvi, pa je bila samo rozasta sluz, pa sem vedla, da se bo pa ulila ... Ma, pa sm res mislila, da boš prva, ki bo javla plusek [sm=smiley19.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:32:58)

Oh I FEEL U [sm=smiley19.gif] Jaz sem tudi vedno, ko sem videla že sled krvi, pa je bila samo rozasta sluz, pa sem vedla, da se bo pa ulila ... Ma, pa sm res mislila, da boš prva, ki bo javla plusek [sm=smiley19.gif]

Mislim da smo vse nekako upale, hotele, zelele, se mi zdi da rabimo nekaj pozitivnega ze...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:33:56)

sam res .. jaz sem bla v novembru kr prepričana, da smo pridelal plusek .. zanimivo mi, da niti nism bla tok razočarana ko sem videla, da nama ni uspelo ...

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (25.11.2015 10:36:10)

Hja.. Bomo vidli kaj bo z to mojo [sm=hudicek1.gif] sem pa kar "obležala" me tako boli,pa niso taki krči kot ponavadi. Sicer pa..tako sem želela da je rok septembra tako da še 2 cikla ne smem obupat [sm=smiley36.gif]
Ampak bradavice me pa še vedno pečejo in srbijo.. Sicer pa če sem se prav opazovala je danes 11dni po O tako da ni še čisto za obupat..

Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>