RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 12:09:21)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pa če bo pa jutr pršla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Aha....ok ... vseen upam, da je ne bo [sm=jezicek.gif]

UUUUUU jst sm šla pa zdj u akcijo ... od Franck intant kavo sm najkdla z okusom bele čokolade in kokosa ... in sm svojga poslala, da bo šu u Špar pogledat, če prodajajo [sm=jezicek.gif] Ja, da mu ne bo dolgčas ane [sm=smiley36.gif]
Majo baje tud Bananachinno .... [sm=smiley36.gif]

Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 12:30:32)

ČVEEEKEE!! [sm=smiley36.gif] Komaj sem uspela vse prebrat, sem si mogla kr orng čas vzet [sm=jezicek.gif]
Ahh ja, o zaposlitvi jaz še ne upam preveč razmišljat...sem sicer v takem "fohu", ki je potreben, ampak z razpisi je malce slabše. Najprej zaključim študij, potem pa se bom začela s tem bolj resno ukvarjati. Ampak sem ugotovila, da kar se tiče otroka, je tako - nikoli ni najbolj idealen čas, vedno je nekaj (šola, iskanje službe, služba, v kateri ne moreš kar takoj na porodniško, čas pa se obrne naokoli in kaj kmalu ugotoviš, da je preteklo že ogromno let...), ampak pri nama je pač enostavno pretehtala želja po otroku in ugotovitev, da pa saj se imava rada že kar nekaj let, zakaj ne bi tega "nadgradila"[sm=smiley36.gif] Ima pa moj službo za ndč (ni bajna plača, je pa delo in zaslužek), pa tudi stanovanje sva si uredila tako, da je šlo nekako skozi, važno, da sva na svojem, čeprav se z vsemi razumeva (mojimi in njegovimi)[sm=smiley1.gif] Se pa že zdaj zavedam, da ko bova oba zaposlena, najbrž tudi skupnega časa ne bo več toliko, žal...on ima že sedaj 3-izmensko delo, jaz bom najbrž bolj dopoldanska...ampak bomo že[sm=smiley1.gif] Vedno se najde rešitev, tako ali drugače, v to je treba verjet in imeti cilje...Ker če bi nam v parih letih uspelo doseči vse, kar smo si zastavili v življenju, bi sčasoma to postalo čisti dolgčas[sm=smiley1.gif]

Foxy_cat, navijam zate, da ne pride!![sm=bravo.gif] Ostale pa upajmo, da bo december res prazničen za nas, jaz sem se počasi nekako le uspela spet pobrati od te zadnje [sm=hudicek1.gif], zdaj pa spet pozitivno gledam na to, da bo pač treba iti v "nove boje"![sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 12:30:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

UUUUUU jst sm šla pa zdj u akcijo ... od Franck intant kavo sm najkdla z okusom bele čokolade in kokosa ... in sm svojga poslala, da bo šu u Špar pogledat, če prodajajo [sm=jezicek.gif] Ja, da mu ne bo dolgčas ane [sm=smiley36.gif]

To sva midve s kolegico že lansko zimo pile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 12:35:00)

A že tok časa je na tržišču? [sm=zmeden.gif] Jaz sem drgač usekana na kave različnih okusov in mela sm uno od Barcafeja Freeze k je bla neki z kokosom, ampak mi nekak ni tok potegnila ... zdj me je moj klicu, da je dobil tole z belo čokolado in kokosom, uno z banano pa ne ...
Sm slučajno mal na FB zalutala in vidim, da zdj podarjajo pač testerje in vidla kakšne okuse imajo vse in valda,....takoj mojga klicat in .... jeeeeee .... mam zdj dve škatle tega s kokosom ... mmmmmm .... [sm=smiley36.gif]

No k smo pri okusih ... kakšen okus je pa najbolj vam ušeč ... men je npr vanilija, kokos, čokolada ITAK - ampak more bit obvezno prava, temna čokolada ( ne maram variant Milka čokolade ) ...

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 13:13:17)

mojamiška tole, da moraš "podpisat" da neboš imel otrok, pa ne slišim prvič, poznam že nekaj takih, ki so to doživelu - tudi zato sem napisala, da sedaj ne iščem, ker nima smisla. Samo čas in denar bi brez smisla metala čez okno, ker če bi odg. po resnici, me nebi nikjer sprejeli [sm=zmeden.gif]

Punce pa zakaj se sploh sekirate zarad tega papirja? pač podpišeš a ne. Oni itak vejo, da kršijo zakon. Ko si noseča, te ne smejo odpustit. Z unim papirjem si pa itak lahk samo rit obrišejo.
Jaz sem bila v precejšnji dilemi pred prvo nosečnostjo. Odločila sva se za otroka, kazalo je, da bom dobila službo za celo leto in to v mojem poklicu. In službe sem si grozno želela. Še bolj pa sem si želela otroka.

In kaj zdaj? A je fer da zanosim takoj po nastopu službe (vozit bi se morala uro in pol v eno smer). A je fer, da grem takoj na porodniško?
Po drugi strani pa - a to je pa fer, da moram v nedogled odlašat s porodniško, ker sem vsako leto v drugi službi? in kdaj bo čas za otroka? Enkrat tik pred penzijo?

NO GO! Družina je na prvem mestu, pa če nikoli več ne dobim službe. Jaz sem s tem razčistila. Na razgovorih seveda tega ne povem. Ker koga pa briga moje zasebno življenje. Če pa vprašajo, pa povem tako, da je njim všeč.

Kar se tiče pa svetovalk na zavodu - moram pohvalit svojo. Ko sem se šla prijavit na zavod, se mi je kar obračalo, ko sem si predstavljala, da me bojo spet pošiljali na neke blesave delavnice. In je tipica na koncu rekla: "Sicer se mi zdi, da ne potrebujete, ampak da ne boste rekli, da vam kaj odrekam - a bi šli na zaposlitveno delavnico?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem skoraj s stola padla od šoka. [sm=smiley36.gif]

Včeraj je bil en super dan - sem izvedela, da me bo šolnina prišla samo 1/3 tega, kar sem jaz mislila. Mi je kar cel planet padel iz srca. Res sem si oddahnila, ker si težko privoščiva ta izdatek.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 13:18:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mojamiška tole, da moraš "podpisat" da neboš imel otrok, pa ne slišim prvič, poznam že nekaj takih, ki so to doživelu - tudi zato sem napisala, da sedaj ne iščem, ker nima smisla. Samo čas in denar bi brez smisla metala čez okno, ker če bi odg. po resnici, me nebi nikjer sprejeli [sm=zmeden.gif]

Punce pa zakaj se sploh sekirate zarad tega papirja? pač podpišeš a ne. Oni itak vejo, da kršijo zakon. Ko si noseča, te ne smejo odpustit. Z unim papirjem si pa itak lahk samo rit obrišejo.
Jaz sem bila v precejšnji dilemi pred prvo nosečnostjo. Odločila sva se za otroka, kazalo je, da bom dobila službo za celo leto in to v mojem poklicu. In službe sem si grozno želela. Še bolj pa sem si želela otroka.

In kaj zdaj? A je fer da zanosim takoj po nastopu službe (vozit bi se morala uro in pol v eno smer). A je fer, da grem takoj na porodniško?
Po drugi strani pa - a to je pa fer, da moram v nedogled odlašat s porodniško, ker sem vsako leto v drugi službi? in kdaj bo čas za otroka? Enkrat tik pred penzijo?

NO GO! Družina je na prvem mestu, pa če nikoli več ne dobim službe. Jaz sem s tem razčistila. Na razgovorih seveda tega ne povem. Ker koga pa briga moje zasebno življenje. Če pa vprašajo, pa povem tako, da je njim všeč.

Kar se tiče pa svetovalk na zavodu - moram pohvalit svojo. Ko sem se šla prijavit na zavod, se mi je kar obračalo, ko sem si predstavljala, da me bojo spet pošiljali na neke blesave delavnice. In je tipica na koncu rekla: "Sicer se mi zdi, da ne potrebujete, ampak da ne boste rekli, da vam kaj odrekam - a bi šli na zaposlitveno delavnico?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem skoraj s stola padla od šoka. [sm=smiley36.gif]

Včeraj je bil en super dan - sem izvedela, da me bo šolnina prišla samo 1/3 tega, kar sem jaz mislila. Mi je kar cel planet padel iz srca. Res sem si oddahnila, ker si težko privoščiva ta izdatek.

No, sej o tem pišem .. prednost ma familija, itak, to je 1x1. Igrat s takimi fer play pa tud mislm da ni smisla, če že oni ne igrajo fer play v štartu ane ...
Super za šolnino ... joj, jaz morm tud še 4 izpite ( dif. ) nardit pa mal končano 7. stopnjo [sm=smiley36.gif] pa sem lena ko ****s, pa še vsak izpit je treba plačvat, pa zdj žal ni za te stvari dinarčkoou [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 13:45:19)

A že tok časa je na tržišču? [sm=zmeden.gif] Jaz sem drgač usekana na kave različnih okusov in mela sm uno od Barcafeja Freeze k je bla neki z kokosom, ampak mi nekak ni tok potegnila ... zdj me je moj klicu, da je dobil tole z belo čokolado in kokosom, uno z banano pa ne ...
Sm slučajno mal na FB zalutala in vidim, da zdj podarjajo pač testerje in vidla kakšne okuse imajo vse in valda,....takoj mojga klicat in .... jeeeeee .... mam zdj dve škatle tega s kokosom ... mmmmmm .... [sm=smiley36.gif]

No k smo pri okusih ... kakšen okus je pa najbolj vam ušeč ... men je npr vanilija, kokos, čokolada ITAK - ampak more bit obvezno prava, temna čokolada ( ne maram variant Milka čokolade ) ...

Ja ja ta z tabelo pa kokosm je bil že lani,letos majo pa še te bananačinote pa nevem kaj še vse. V Tušu vem da imajo vse okuse, pa zdaj so bili 2* vsi znižani.

Jaz kar se tiče okusov sem tam tam kot ti [sm=smiley36.gif] čist preveč sva si podobne [sm=smiley36.gif]

Nč js sm skuhala in pojedla zle grem pa ene pol ure ležat,sem tako utrujena. Komi gledam,pa prejle me je neki štihnlu tm spodi tko da nevem kaj bo teta ta mesec javila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 13:56:26)

foxy_cat lahko, da bo kdo drug kej pozaku in ne tetka [sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:03:45)

Pštt.. ne tako naglas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:05:53)

Sj sm potih rekla, sj se ne derem [sm=jezicek.gif]

ZDEEEJ SE DEREEEEEM [sm=jezicek.gif] A SI ME SLIŠALAAAAAAA [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:28:43)

Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat [sm=smiley19.gif]. Sem tudi jaz doma [sm=smiley19.gif].

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo [sm=smiley1.gif] držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. [sm=zmeden.gif]

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:39:23)

Sj sm potih rekla, sj se ne derem [sm=jezicek.gif]

ZDEEEJ SE DEREEEEEM [sm=jezicek.gif] A SI ME SLIŠALAAAAAAA [sm=smiley36.gif]

Hahaha teb dns dogaja še namesto mene[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:42:47)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat [sm=smiley19.gif]. Sem tudi jaz doma [sm=smiley19.gif].

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo [sm=smiley1.gif] držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. [sm=zmeden.gif]

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

Hvalaa [sm=bravo.gif] p.s. Potem sva pa skupaj doma he-he.. Ma jaz drugače nisem za te umetne napitke,prisegam na navadni Barcaffe, kolegica je pa nora na te zadeve in tam 1* na 2mesca kakega spijem..ma po pravici mi je vedno slabo po tem cukru..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 15:49:09)

Ja res je, skupaj doma [sm=smiley36.gif], mogoče bova pa še skupaj doma v pričakovanju [sm=smiley36.gif]

Saj problem je, če se s tem pretirava ja. Nekateri to pijejo dnevno in to večkrat. Meni je tudi navadni barcafe najboljši [sm=smiley1.gif].

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 16:27:19)

Ja res je, skupaj doma [sm=smiley36.gif], mogoče bova pa še skupaj doma v pričakovanju [sm=smiley36.gif]

Saj problem je, če se s tem pretirava ja. Nekateri to pijejo dnevno in to večkrat. Meni je tudi navadni barcafe najboljši [sm=smiley1.gif].

Iz kje pa si če ni skrivnost? :) Aja punce.. koliko pa kaj spijete kavic?

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 16:35:13)

Živjo punce!
No pa sem spet tukaj in še vedno nism nosečka[sm=zmeden.gif]
Me pa nekaj zanima. Menstro sem imela konec 15.11, s tem da sem jo imela samo štiri dni in od tega dva dni normalno. Po menstri je minilo dva dni in začela sem čutiti napetost v dojkah in na dotik so ratale boleče, kar še vedno traja. Kaj mislite o tem?

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 19:03:02)

Janchek81
ta mesec niti testa nimam kupljenega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Foxy_cat, v takih primerih, ko te najbolj preseneti, običajno rata :)
Povem iz prve roke. Jaz sem mojemu rekla, da ga bo kap, če bo test + oz. da bo v bistvu mene najbolj kap, ker res mislim, da ni šans, pa evo ... odštevam do prvega pregleda [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 19:21:33)

Iz MB, pa ti? Jaz ponavadi spijem eno zjutraj, potem pa si jo doma več ne kuham, tako da spijem še eno samo takrat, ko grem ven na kavo s kakšno prijateljico.

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 19:23:58)

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Živjo punce!
Me pa nekaj zanima. Menstro sem imela konec 15.11, s tem da sem jo imela samo štiri dni in od tega dva dni normalno. Po menstri je minilo dva dni in začela sem čutiti napetost v dojkah in na dotik so ratale boleče, kar še vedno traja. Kaj mislite o tem?

Težko kaj rečem, mene dojke res nikoli ne bolijo, niti kot znak M, kar je pa pogosto.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 19:53:22)

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Živjo punce!

Če se ti zdi da M ni bila to-to naredi test. Jaz sem jo imela 2 meseca nazaj 24ur pa še to nič od nič, pa mi je G isto rekla "naredite še kakšen test".

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 20:19:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek81
ta mesec niti testa nimam kupljenega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Foxy_cat, v takih primerih, ko te najbolj preseneti, običajno rata :)
Povem iz prve roke. Jaz sem mojemu rekla, da ga bo kap, če bo test + oz. da bo v bistvu mene najbolj kap, ker res mislim, da ni šans, pa evo ... odštevam do prvega pregleda [sm=smiley36.gif]

ooo to je pa lepo brat [sm=bravo.gif] ja bomo videli kaj bo jutri,...Sem čisto neučakana že od julija vsak mesec, saj ko bo pa res do [sm=rozacrtici.gif] prišlo me bo pa pomoje samo KAP [sm=smiley36.gif] Moj me tko že 1 teden čudno gleda, najprej komentira moje prsi, ni še niti nikoli niti opazil razlike v ciklu (pač da so vmes napete ponavadi), zdaj pa je cel vikend imel "pripombe" kaj se dogaja, da mi bodo čez majco pogledale [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa neko angleško besedo je ves čas govoril, pa ni znal v slovenščino "prevest" [sm=smiley36.gif]miley36.gif] Aja drugače pa on že za naslednji mesec računa kdaj bodo tisti dnevi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 20:26:59)

Iz MB, pa ti? Jaz ponavadi spijem eno zjutraj, potem pa si jo doma več ne kuham, tako da spijem še eno samo takrat, ko grem ven na kavo s kakšno prijateljico.

Ljubljanica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sem pa večkrat v štajerskih koncih [sm=smiley36.gif]

Jaz pa spijem 2 kavice, eno zjutraj eno po kosilu [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 20:58:47)

Lepo, da nas prideš obiskat [sm=bravo.gif] jaz pa, če priznam, nisem ravno velikokrat v lj [sm=smiley13.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 21:26:25)

Lepo, da nas prideš obiskat [sm=bravo.gif] jaz pa, če priznam, nisem ravno velikokrat v lj [sm=smiley13.gif]

Potem pa moraš prit na kavico [sm=smiley36.gif] hehe.. imam Barcaffe hehe... VEDNO [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nič še malo pred Tvjčka, dovolj dela bilo za danes, potem pa spat počutim se kot napihnjen balon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 21:30:47)

joj foxy_catkomaj čakam da javis [sm=rozacrtici.gif] heheheh, da se november dobro konča in da se december dobro začne :D

Hm kava, joooj, jaz ene 2 v službi, torej kavo z mlekom, pol pa še doma eno - brezkofeinsko..čez vikend pa kaj več še [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>