Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (24.11.2015 11:02:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 v teh mesecih sem se naučila, da si nima smisla delat nekih utvar, ker na koncu si potem samo še bolj razočaran...[sm=smiley19.gif] Jah, sam globoko v sebi pa vedno upamo [sm=smiley1.gif] vsaj jaz sem .. tud k sm že dobila izcedek .. sm vseeno upala ... po drug stran sm si pa rekla, ma če bo prtekla bo pa decembra plusek, pa nism bla OK razočarana kot oktobra .. oktobra je bla pa groza in strah, kva sm bla razočarana, res [sm=zmeden.gif] Valda da vseen upaš.. Sam če sm si rekla "ta mesec bi pa sigurno moralo bit"...na pol sem bla pa že 26.-27.dan wtf???? pa kako,...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ta mesec sem pa že unu.. Ma kje je zdaj ta mesec "26.-27.dan prejšn mesc mela tko hitr toliko za povedat zdj si pa ne upa prit" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma raj vidm, da je prej, kot da čakam pa čakam... AAAA to čakanje ubija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] To se pa strinjam .. jaz tud rajš vidim, da prej pride kokr da zamuja pa mi test pokaže -
|
|
|
|