MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (16.11.2015 12:42:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Marčevka2010 a to se potem tako hitro pozna? Eni pravijo, da se šele kasneje, pri moji sestri vem, da se je kar pozno,.. Saj ko je bila prvič noseča sem bila jaz še "otrok", hehe..v srednji šoli.. pa ko je prišla povedat, da je noseča je bila moja izjava "ja kje pa je trebušček, saj se ti še nič ne pozna" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] še danes mi gre na smeh, ko se spomnim kakšen butel sem bila [sm=smiley36.gif] no tiste..ki ste že bile ali ste zdaj..Kdaj se dejansko začne že kar izrazito kazat? Da se pripravim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] V prvi n se še ne vidi tako zgodaj. V vsaki naslednji n pa prej, ker so mišice od prej lahko oslabljene in se prej izboči vse skupaj. Plus mene napihuje prebava, je vse počasneje, počasneje se prebavlja, na potrebo ne grem več vsak dan, ker je zaprtost tudi eden od stranskih učinkov n. In to potem naredi trebuh. Čeprav maternica je velika za eno grenivno v 10. tednu, ostalo je pa črevesje. Če se zrediš zaradi apetita je pa še slabše. V prejšnji n sem šele nekje po nuhalni šla v nabavo hlač. Trenutno grem pa že ta teden. Sicer stare bom še nosila kolikor se bo dalo, ampak bolje, da imam nakupljeno. Ker potem en dan pa ne bom ničesar več zapela, bo pa kriza. Si dolgo zdržala. Jaz sem bila 8t noseča pa sem morala v šoping za hlačami.... Kiklice so ble ok, hlače pa ne, ker so me kolki od začetka bolel ker me je tako raztegovalo.
|
|
|
|