Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:49:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Jaz pa nisem še čisto nič gledala cunj za nosečnice. So mi pa cunjice za dojenčke/malčke tako lepe, da bi kar vse imela [sm=smiley36.gif] Nekaj me zanima. Sem bila te dni po M malo bolj pozorna in sem ugotovila, da sem imela izcedek že kaka dva dni po koncu M. [sm=zmeden.gif] Se še kateri to dogaja? Težko verjamem, da bi šlo že za ovulacijo. Verjetno bi se potem tudi celoten cikel ustrezno skrajšal. Kaj mislite? Ima katera izkušnje s hitro O? Jaz sem mela že vse sorte [sm=zmeden.gif] ponavad imam beli tok pred pričakovano M, pol sem pa včasih mela tud med M kri in sluz ( veliko sluzi ) in ko se je M kao končala sem imela isto izcedek kot beli tok, pa sem vprašala mojo M in je rekla, da se to dogaja, če se med M ni oluščilo dovolj sluzi .. ja, ni mi blo jasno, ampak pač sem sprejela ... možno pa je, da imaš takojšnjo O .... ne vem kok % žensk ima O takoj po M, ene celo med M in ene tik preden dobijo M .... tko, da .... jaz se sam sprašujem kaj se res dogaja v tem ženskem telesu [sm=zmeden.gif] Tud to, da so me joškice bolele 8 dni po O in do včeraj ... zdej je pa bolečina pojenjala oz. jo skor ni več ... ponavad so me bolele dokler nism dobila M ... sej ne vem, sama sm kriva, ker se tud preveč stvari sprašujem, sam kaj ko bi rada razumela, .... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|