RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 10:22:29)

Foxy cat: mene je ena na hodniku srečala, ko sem bila v 6. tednu, par dni po testu in rekla ala: tukaj notri pa nekaj raste. Sem bila čisto šokirana. Sem rekla nič ne raste, malo sem se zredila.[sm=jezicek.gif] Kaj sem pa hotela? Če bi rekla ja, bi že vsi vedeli. Ampak to je taka s katero ne delam. Ostali še niso nič pripomnili.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 11:13:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Foxy cat: mene je ena na hodniku srečala, ko sem bila v 6. tednu, par dni po testu in rekla ala: tukaj notri pa nekaj raste. Sem bila čisto šokirana. Sem rekla nič ne raste, malo sem se zredila.[sm=jezicek.gif] Kaj sem pa hotela? Če bi rekla ja, bi že vsi vedeli. Ampak to je taka s katero ne delam. Ostali še niso nič pripomnili.

Eni "zavohajo"...jaz sem tudi eden tistih hehe... vedla sem da je kolegica noseča že 1 mesec preden mi je povedala [sm=smiley36.gif] enostavno sem vedela - pa nisem vedela, da delata na [sm=nosecka.gif] ...potem za sestro isto.. ona meni neki piše, pa je nisem videla nekaj časa.. pa jaz tko "kaj dela doma"..pa tko ona da je imela opravke..pa ji samo napišem "noseča si" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] enostavno čutim [sm=smiley36.gif] no saj vem zase pa nebom vedla..cc [sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 11:46:10)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Eni "zavohajo"...jaz sem tudi eden tistih hehe... vedla sem da je kolegica noseča že 1 mesec preden mi je povedala [sm=smiley36.gif] enostavno sem vedela - pa nisem vedela, da delata na [sm=nosecka.gif] ...potem za sestro isto.. ona meni neki piše, pa je nisem videla nekaj časa.. pa jaz tko "kaj dela doma"..pa tko ona da je imela opravke..pa ji samo napišem "noseča si" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] enostavno čutim [sm=smiley36.gif] no saj vem zase pa nebom vedla..cc [sm=smiley36.gif]

"zavohaj" še zame [sm=smiley36.gif] drugače je mene že sestra, pa od brata žena me je sanjala nosečko.. samo je žal samo pri njunih predvidevanjih ostalo :(

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 11:51:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Mene je pa soseda zavohala". Ampak pri men je tako, da imam tako postavo, da moram bit dobesedno shirana, da nimam trebuščka. In ker sem bila takrat nova v ulici, so me še preden sva sploh začela razmišljat o [sm=duda.gif] vsi imeli za nosečo.
In ta soseda je enkrat, ko sem bila še čist na začetku in nisva želela razglašat, butnila: "Kdaj imaš pa ti rok?" Sem bila tako šokirana, da sem samo rekla: "Nimam ga!" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Nosečniške hlače sem si pa jaz že kar kmalu kupila, ampak sem si premajhne (sicer so mi bile čist praob jih tudi nisem znosila, tako, da bodo za naslednjo nosečnost še čist ok.

Punce, tiste, ki že imate 2 ali več otrok ... kako ste pa prenašale 2. nosečnost? Je bilo lažje ali težje? Kaj pa slabosti?

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 14:40:24)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

"zavohaj" še zame [sm=smiley36.gif] drugače je mene že sestra, pa od brata žena me je sanjala nosečko.. samo je žal samo pri njunih predvidevanjih ostalo :(

Če nekdo ponavadi sanja nosečnost, rojstvo je to v razlagi sanj..čisto nasprotje [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 15:06:09)

Če nekdo ponavadi sanja nosečnost, rojstvo je to v razlagi sanj..čisto nasprotje [sm=zmeden.gif]

Točno tako je bilo pri meni.

Ko sem sanjala, da sem noseča, je test pokazal en velik NIČ.
Čez par mesecev sem pa sanjala, da sem dobila [sm=hudicek1.gif], no čez par dni je bil pa test pozitiven.[sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 15:14:19)

Ponavadi je pri sanjah res obratno ja. No jaz nisem še nič o tem sanjala, vsaj od kar delava na tem. Prej mogoče sem, pa se niti ne spomnim.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 17:12:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čez par mesecev sem pa sanjala, da sem dobila [sm=hudicek1.gif], no čez par dni je bil pa test pozitiven.[sm=bravo.gif]

Jaz sem do zdaj sanjala samo(ravno 2-3dni nazaj)..ko me je ena sošolka vprašala "če delava kaj na dojenčku"...ampak..nisem nič odgovorila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] torej...potem ne delava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 17:28:19)

No, še ena visoka (178), ki še ni razmišljala o tem, da bi znala met kdaj probleme k bo treba po nova oblačila[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ampak se strinjam, samo da bo že 1x [sm=rozacrtici.gif], pa mi je vseeno kam bom mogla it po njih[sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 18:33:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

No, še ena visoka (178), ki še ni razmišljala o tem, da bi znala met kdaj probleme k bo treba po nova oblačila[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ampak se strinjam, samo da bo že 1x [sm=rozacrtici.gif], pa mi je vseeno kam bom mogla it po njih[sm=smiley36.gif]

Jaz sem čisto srečna s svojimi 162 cm [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] vse mi je prav...HA [sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 19:23:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hah kaj bo potem pri meni.. ona sanjala da sem [sm=nosecka.gif], jaz pa sem sanjala, da sem mela ful močno[sm=hudicek1.gif].. obe v eni noči..

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 19:38:05)

Pa dajte punce..jaz tudi vsake tolko prečekirat cotice za nosečnice - včasih se morm prav zbrihtat in si rečt zdaj pa dosti, boš pol gledla, ko bo enkrat tak daleč..

Heh jaz pa sem mislim da prejsnji teden sanjala, da se vlila M, a pol bo kontra [sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 20:57:24)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Pa dajte punce..jaz tudi vsake tolko prečekirat cotice za nosečnice - včasih se morm prav zbrihtat in si rečt zdaj pa dosti, boš pol gledla, ko bo enkrat tak daleč..

Heh jaz pa sem mislim da prejsnji teden sanjala, da se vlila M, a pol bo kontra [sm=bravo.gif]

Jaz po eni strani že komaj čakam, da si kaj kupim [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:41:42)

Jaz pa nisem še čisto nič gledala cunj za nosečnice. So mi pa cunjice za dojenčke/malčke tako lepe, da bi kar vse imela [sm=smiley36.gif]

Nekaj me zanima. Sem bila te dni po M malo bolj pozorna in sem ugotovila, da sem imela izcedek že kaka dva dni po koncu M. [sm=zmeden.gif] Se še kateri to dogaja? Težko verjamem, da bi šlo že za ovulacijo. Verjetno bi se potem tudi celoten cikel ustrezno skrajšal. Kaj mislite? Ima katera izkušnje s hitro O?

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:45:34)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jaz pa nisem še čisto nič gledala cunj za nosečnice. So mi pa cunjice za dojenčke/malčke tako lepe, da bi kar vse imela [sm=smiley36.gif]

Nekaj me zanima. Sem bila te dni po M malo bolj pozorna in sem ugotovila, da sem imela izcedek že kaka dva dni po koncu M. [sm=zmeden.gif] Se še kateri to dogaja? Težko verjamem, da bi šlo že za ovulacijo. Verjetno bi se potem tudi celoten cikel ustrezno skrajšal. Kaj mislite? Ima katera izkušnje s hitro O?

Vse je možno. Če želiš res ugotoviti ti priporočam O teste. Pa jih delaj takoj ko se M konča pa dokler ne pokaže da je O. Tak sem js prvi mesec testirala, da sem ugotovila kdaj jo imam.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:49:47)

Jaz sem mela že vse sorte [sm=zmeden.gif] ponavad imam beli tok pred pričakovano M, pol sem pa včasih mela tud med M kri in sluz ( veliko sluzi ) in ko se je M kao končala sem imela isto izcedek kot beli tok, pa sem vprašala mojo M in je rekla, da se to dogaja, če se med M ni oluščilo dovolj sluzi .. ja, ni mi blo jasno, ampak pač sem sprejela ... možno pa je, da imaš takojšnjo O .... ne vem kok % žensk ima O takoj po M, ene celo med M in ene tik preden dobijo M .... tko, da .... jaz se sam sprašujem kaj se res dogaja v tem ženskem telesu [sm=zmeden.gif]
Tud to, da so me joškice bolele 8 dni po O in do včeraj ... zdej je pa bolečina pojenjala oz. jo skor ni več ... ponavad so me bolele dokler nism dobila M ... sej ne vem, sama sm kriva, ker se tud preveč stvari sprašujem, sam kaj ko bi rada razumela, .... [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:51:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz sem mela že vse sorte [sm=zmeden.gif] ponavad imam beli tok pred pričakovano M, pol sem pa včasih mela tud med M kri in sluz ( veliko sluzi ) in ko se je M kao končala sem imela isto izcedek kot beli tok, pa sem vprašala mojo M in je rekla, da se to dogaja, če se med M ni oluščilo dovolj sluzi .. ja, ni mi blo jasno, ampak pač sem sprejela ... možno pa je, da imaš takojšnjo O .... ne vem kok % žensk ima O takoj po M, ene celo med M in ene tik preden dobijo M .... tko, da .... jaz se sam sprašujem kaj se res dogaja v tem ženskem telesu [sm=zmeden.gif]
Tud to, da so me joškice bolele 8 dni po O in do včeraj ... zdej je pa bolečina pojenjala oz. jo skor ni več ... ponavad so me bolele dokler nism dobila M ... sej ne vem, sama sm kriva, ker se tud preveč stvari sprašujem, sam kaj ko bi rada razumela, .... [sm=zmeden.gif]

Tole naše telo je res čudno.... Ne veš kaj bi si lahko mislil. Mogoče pa je dober znak boš videla - mene tokrat pri zanositvi niso nič bolele do 5 tedna.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:56:19)

Jaz bi se rada spomnla kako je to vse potekalo pred 4 leti oz. 5 .. pa se itak ne spomnem, pa sej maybe je najboljš, da se neham spraševat in pač počakam ... sj, a mi kj druzga preostane [sm=smiley36.gif] Preveč se obremenjujem z določenimi vprašanji in to takoj, ko se 'zgodi' kaj takega k ni običajno [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 7:58:09)

Res zanimivo, mene pa recimo niso praktično še nikoli bolele. Ponavadi me kaki dan preden se vlije boli spodaj, pa potem še na začetku M, potem pa mine in imam mir do naslednjič [sm=smiley36.gif]. Zdaj me edino ti izcedki mučijo.

Danes ponoči sem mogla 3x na wc, pa nisem včeraj popoldan skoraj nič pila, še mislila sem si, da moram več pit, potem pa ponoči to. [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:02:10)

Res zanimivo, mene pa recimo niso praktično še nikoli bolele. Ponavadi me kaki dan preden se vlije boli spodaj, pa potem še na začetku M, potem pa mine in imam mir do naslednjič [sm=smiley36.gif]. Zdaj me edino ti izcedki mučijo.

Danes ponoči sem mogla 3x na wc, pa nisem včeraj popoldan skoraj nič pila, še mislila sem si, da moram več pit, potem pa ponoči to. [sm=zmeden.gif]

Dokler niso izcedki pred M rjavi in da bi trajali več dni predn dobiš M, ni nobene panike ...
Lahko maš pa kakšno vnetje? [sm=zmeden.gif] A ko greš lulat lepo lulaš, ali teče počasi?

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:04:34)

Izcedki so bolj prozorni, niso rjavi. Lulala sem normalno, tudi bolelo me ni nič. Upam, da ne gre za kakšno vnetje.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:05:48)

Izcedki so bolj prozorni, niso rjavi. Lulala sem normalno, tudi bolelo me ni nič. Upam, da ne gre za kakšno vnetje.

SEj pravm, dokler niso rjavi in da se pojavijo predn dobiš M, ni nbene panike.
Kdaj jo pa nej NE bi dobila? SEj beli tok se pojavi tud predn jo prilčakujemo .. vsaj pri meni je tako...

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:10:26)

V soboto se mi je šele iztekla, tako da je ne pričakujem nekje 8. 12. Po izračunih bi mogla imet O nekje med 21. in 24. 11.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:11:20)

V soboto se mi je šele iztekla, tako da je ne pričakujem nekje 8. 12. Po izračunih bi mogla imet O nekje med 21. in 24. 11.

Lahko pa da res tokrat ŽE ovuliraš ...

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.11.2015 8:20:35)

Joj punce js pa nevem,kaj se ta mesec spet dogaja..že 2-3dni me tako čudno zvija tam spodaj kot da se bo ulila ampak je šele 22.dan od M..

Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>