Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (16.11.2015 8:39:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Janchek upam, da je to le bolečina zaradi vgnezditve in te čez en teden čaka plus. Držim pesti. Ker sedaj bi se pa že spodobilo, da tudi vama rata. Tudi mi smo imeli prejšnji teden smrt v družini, smo čisto sesuti zaradi tega. [sm=smiley19.gif] Ampak se bo treba pobrat. Ja, zdj bi bil pa res že čas, da se nama nasmehne sreča no in da je vse tko kot mora biti .... No, drgač .. kolegica, ki je že marca rekla,d a bom doživela [sm=rozacrtici.gif] mi je ravno prej pisala mail, da je ta mesec ne bom dobila in da bom zagledala [sm=rozacrtici.gif] Joooj iz njenih 'ust' v božja ušesa ... Res bi bla presrečna .. sicer bi me še mal skrbel do tistga trenutka dokler nama ne bi G potrdila, da je v maternici in da je vse ok in BP [sm=smiley36.gif] NO ta čas, pa probam kr lepo odmislt in počakam na jutr teden ... pa da vidmo .. SEj možno je pa to, a je ves ta stres pršu za mano in da jo dobim tko kot prejšn mesc že predčasno ... pa kaj čmo ... bomo šli pa v nove boje, a je tko [sm=bravo.gif]
|
|
|
|