Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (16.11.2015 9:06:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem pa vedno kavbojke, hlače šla kupovat v C&A al pa H&M, pa ene stvari iz Next ( internetna prodaja), pa jh mam še dons doma spravljene [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Polet sm mela pa itak v večini oblekice al pa pajkice in tuniko čez ... Zanimivo mi je blo, kako sem v času nosečnosti ''švicala''....abnormalno, kej tazga se mi prej nikol ni dogajal [sm=zmeden.gif] Ja poleti je blo prav fajn met kiklice... Sedaj pa se moram kot medo oblečt ko mamo že mrzlo in spet sneg pa mi je prav zoprno ko se je težko oblečt [sm=jezicek.gif] O švicanju pa tut jaz nebi raje govorila. Prav noro je. vsak dan moram dat v pranje majico. Ja, pri meni je blo tud tko, da so mi hormoni tok divjali, da npr zutri k sm šla kam na sprehod in pršla nazaj, se imela pod pazduho čist mokro, sm bla ko en pujsek ... zato pol nisem več hotla nositi majčke na rokav, ampak samo na narmnice, da je pazduha dihala, .. sicer sem se še vedno znojila, ampak se ni to tok vidlo [sm=jezicek.gif] to je blo res GROZN .. zdj ko nisem noseča, takih problemov nimam ... [sm=bravo.gif] Čeprou OK, sj itak vzameš v zakup in tist k ne bi razumel, bi mi zanga dol visel ... ampak res zanimivo kaj nardijo hormoni [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|