Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (17.11.2015 8:17:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca poznam dosti punc, ki si med sabo te hlače sposojajo in ki jih kupujejo prek mojbutik, bolh in podobnih strani. prav tako tam prodajajo. Ker te hlače res nosiš max 9 mescov in se ne znucajo tako.. [sm=smiley1.gif] Jaz sem itak takih mer, da si nimam kaj posojat s kom. Ker sem precej visoka. Tiste s povprečno višino in težo ala št. 38 pa verjamem, da dobijo povsod. Jaz ne upam prek neta hlač naročit, ker mi ziher ne bodo dovolj dolge. Pa glede tega, da se ne znucajo. Pa se, verjemi mi. Če večinoma nosiš ene dvoje nosečniške, recimo za v službo jih kar znucaš v ene 7 mesecih. Jaz sem imela ene 5 hlač nazadnje. Ene kavbojke sem nosila non stop, ta druge malo manj, potem 3 bolj poletne pa proti koncu, ko je bilo toplo (so bile za službo). Tako, da tiste, ki jih največ nosiš se kar obrabijo. Noseč biti v vročini pa ni fajn. Meni je bilo obupno zadnji mesec in pol. Takrat je bil nek vročinski val, da tudi ponoči ni vročina popustila. Če imam izbirat sem raje proti koncu nekje spomladi ali pa jeseni. Poleti je pa muka. Sama sreča se me je vročina usmilila vsaj tisti dan, ko sem šla rodit. je bila ponoči ene fajn nevihta, da se je shladilo. Me je skoraj že zeblo v porodni. Pa tudi pritisk sem imela nekam čuden takrat. Glavno, da za finiš ni bilo vroče, ker bi me pobralo. ker klim ne smejo imet, zaradi novorojenčkov. Next ma na primer prou mero za dolgonoge punce .. jaz imam npr 176cm in si vedno naročim M LONG in so res dovolj dolge [sm=smiley36.gif] govorim o nosečniških, ki sem jih takrat tam kupila ... In ja, itak, da se znucajo, sploh pa npr žametke, vsaj men so se .. pa sem mela 4 komade [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|