Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (14.11.2015 16:58:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punce ... Mene pa že od včerj na vsake kvatre tok jajčniki bolijo in me kr skrbi, da se ne ponavlja scena marca ( IMN ) [sm=smiley19.gif] Ne vem, a je možno, da tok prej jajčniki bolijo, če je pravilno stacioniran zarodek??? Ne pričakujem je šele 24.11., to je ubistvu še dobre teden do tam ... je pa ravno en teden od O .... ah ja, sam skrbi me, ... po drug stran pa upam na najboljš ...[sm=zmeden.gif] Jaz sem imela prejšnji mesec te težave, komaj sem se sestavila tako je bolelo, zato sem pa napisala takrat "nekaj se dogaja"... no in ...sem narobe mislila, upam da je pri tebi kaj dobrega, in ne slabega [sm=jezicek.gif] Mene pa od IMN nikol tkole ... in zdej je isto en teden po O in se mi isto dogaja kot takrat .. no kot sem napisala že zgorej, da je manjša bolečina ane, sam vseen kr ne odmislm ko me kj stisne ... no ja, pustmo času čas in bomo vidli .... Ja, sej sama tud upam samo na najboljš...sam pr men je itak tko, da tud če zagledam + se ne smem veselit, ker bom prvo mogla počakat, da me pregledajo in kontrolirajo rast hormona HCG ... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|