Pajaca -> DECEMBER (22.9.2005 13:19:47)
|
Evo punce, da se še jaz mal oglasim.
Zadnje čase je moje počutje grozno, očitno bo res čas da odpeketam na bolniško, še prej se bom pa s šefom probala zment, če lahko delam doma, pa pridem v lj le 1-2x tedensko oz po potrebi, ker tale vožnja me tako uniči, da doma pol sam še ležim, tamali pa ne morem dopovedat kaj je z mami narobe in ona skače po meni in okoli mene in me vleče in hoče da se igram z njo.... no ja večinoma se igrava na postelji.
Špika in boli me trebuh, pa pod trebuhom, pa skratka vse.... tako da sem prav smotana že sama sebi. Ma ja ta teden še delam, naslednji bom pa vidla, če bo šlo bo šlo, če ne pa bom šla na bolniško. Prvi teden v oktobru imam pa itak uz in potem še pregled. Pa bom magar takrat vidla kako in kaj bo z mano.
Drgač pa kile bomo zvedeli oktobra, prej se ne mislim obremenjevati z njimi. Cukr je najbrž še ok, vsaj 6 tednov nazaj je bil superca, železo al hemoglobin, bi moral biti visok, ker pridno pijem teranov likerček z borovnicam, mi ga je mami nakuhala posebej zame (ne skrbte je brez alkohola... se ga prav nacejam že), da mi ja ne bo padlo železo. WC... ma ja včasih je treba tudi ponoči vstat, ampak nekako se skompenzira z pokrivanjem tamale.... tako da dve muhi na en mah ubijem.
Drgač pa je pri nas ful veselo, ker bo Pajacka končno dobila svojo sobico in ful rihtamo in sestavljamo in gruntamo kako neki bi vse skupaj uredili, da bo ja lepo in čimlepše.... pa še sama je lepo odstopila dojenčku svoj predalnik in vse lepo znosila not in zložila (hm hm mal sem pol popravla) in bila pri tem ful vesela.
No ja mulc mali pa... ojoj.... Pajacka je bila živahna, da si nisem misnla, da je lahko tako živahen otrok.... ampak proti temule našmu mulcu je bila prav pridna..... ta pa cele dneve brca in nabija da je joj!!!! Če je pol ure miru sem prav vesela.
Tako je pri nas..... pestro in zabavno!!!
Aja pa clo neke nove cunjice za dojenčka sem nakupila.... pač če kupim za Pajacko kaj, moram še za dojenčka......
|
|
|
|