Pajaca -> RE: DECEMBER (29.9.2005 14:24:13)
|
Men pa prav paše da ni treba v šolo tokrat hodit. Prvič je bil ravno takrat najhujši sneg, pa še rokometno prvenstvo v (pa prepriči deca da bo šou s tabo, če še men ni pasal) tko da tokrat rečmo da v letu in pol nismo dost pozabil???? Pa paše mi da se mi ni treba s nakupi obremenjevati.... ojoj sem lena ratala. No smo pa končno dobili sobico za Pajacko in smo jo prejšni vikend naštimal in zrihtal in sedaj že veselo spi v svoji sobici. Tako da bo dojenček pri nama mel prostor. Pa ful je vesela in važna ko ma svojo sobo. Se mi zdi, da sedaj končno celo noč res prespi, ne da bi kaj zajavkala pa pojokcala, pokliče le če jo zebe, če se odkrije. Tko da moj nasvet, dajte otroka čimprej v svojo sobo, če mate le možnost... očitno mi nismo ravn tapravi za delit sobo z njimi.... al pa moj smrči pa jo moti. Aja mamo pa mi od začetka navadno banco, malo večjo na stojalu. Pa ker mamo le tuš nam ful prov pride, ker še vedno kopam tamalo v banci.... eneparkrat sem jo tuširala, sam je blo vse okol mokro (no ja sej tko je tud). Tako da za začetek se odločte za čebriček, če vam je to ok (men ni potegnil) za kasneje, pa priporočam banco, ker jo lahko dolgo uporabljaš, sploh če imaš le tuš. Pa če kupiš stojalo za čebriče, raje kupi takega da daš banco gor, ker na njega bo tudi čebriček šel, obratno pa težje. No tako da sedaj gruntam o zavesah za tamalo, pa o sušilcu in pralnem stroju, pa takih zadevah.... za dojenčka sem pa par stvari že nabavla, ostalo kar rabimo bomo pa že sproti, saj se bo treba drug mesec spravt v nabavo, da kupim vse, pa novoletna darila je treba pripravt, pa darila za rojstne dneve (mamo dva okol novega leta) pa take stvari, da ne bo pol kakšne zadrege. Tko da uživite v nakupih Aja test glukoze... jaz nisem šla, čeprav so nekaj rekli da bi mogoče šla, pa sem si dala zmert cuker na tešče, pa pol je bil tko nizek, da je g rekla da nima veze da me matra s tem. A železo so vam že kaj kontrolirali??? Men še ne.... drug teden najbrž.
|
|
|
|