Anonimen -> RE: DECEMBER (14.10.2005 5:08:37)
|
Včeraj sem imela pregled pri ginekologinji oz. samo ultrazvok. Prvo, kar sem vprašala, ko je ginekologinja prenehala z meritvami, je to, ali je Robert še Robert. In kaj mi je rekla? "A mislite, da si ga je tačas, ko vas ni bilo tukaj, odtrgal?'' No, pa je bilo smeha... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skratka - še vedno je Robert in bo očitno to tudi ostal. Tehta baje malenkost manj od kilograma, cca. kilogram pa je menda povprečje za 29. teden nosečnosti, kjer naj bi bila jaz, glede na PDP po nuhalni svetlini. Velikosti nismo ugotavljali. Med pregledom je bil zbujen in sem ga prav lepo gledala, kako nam je mahal. Plodovnica je primerna, posteljica je menda nekje spredaj, Robert je obrnjen z glavico navzdol (zdaj vsaj vem, da je tisto, kar dobivam pod rebra, njegova noga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), čeprav ima menda še več kot en mesec časa, da dela salte. Omenila sem ji svojo visoko dioptrijo, pa se je kar malo popraskala za ušesi in rekla, da je zihr pač zihr in mi je napisala napotnico za okulista. Danes dopoldan sem torej namenjena na Očesno kliniko KC, da se naročim za pregled kaj vem česa v mojih očeh, po čemer bodo ocenili, ali grem na carski rez ali ne. Bomo videli... Urin, kri in sladkor so vsi v redu, ginekologinja je edino rekla, da se ji zdi, da se posteljica že nekoliko kalcinira, kar pa je menda tudi "normalno" pri kadilkah in tudi pri marsikateri drugi, ki to ni, ker ima posteljica pač omejeno življenjsko dobo. Ko sem ji rekla za razlago, je rekla, da ni popolnoma nobene panike, dokler je z mano in otrokom vse OK, kar pa očitno je. Naročila mi je samo okvirno štetje brc (vsaj 10 na dan) in rekla, da dokler je otrok živahen, je cool. Dala mi je potrdilo o PDP in danes na nesem na CSD, da uredim za paket oz. za denar. Naslednji pregled imam v sredini novembra, ko mi bo spet pregledala urin, pritisk in težo, potem pa sem menda začnejo pregledi na 14 dni. No, do takrat bomo pa tudi že vedeli, ali bomo rodili po naravnio poti ali s carskim rezom.
|
|
|
|