chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (25.3.2015 20:46:58)
|
Glede slabost. Meni je bilo slabo že prvi dan, po tem, ko sem naredila test, se pravi konec 4. oz začetek 5. tedna, prvi teden fajn, potem malenkost manj ene 2 dni, odkar jemljem dabroston pa spet bolj. Sem počasi prešla v 7. teden in upam, da grem počasi h koncu s slabostmi. Sem pa zbrala pogum, da jutri pokličem na oddelek in vprašam, če obstaja kakšna varianta, da zamenjam ginekologinjo, še pred prvim pregledom. Sem se odločila, da bo še veliko situacij, ko bom potrebovala nekoga, ki mu zaupam, da dela tisto kar je zame in za mojega [sm=duda.gif] naboljše, nekoga, ki ga bo mogoče priklicati na telefon in ki nebo imel nesramne medicinske sestre in za kogar nebom samo številka, ki jo odslovi po parih minutah in parih vludnostnih frazah. Sem danes spet slišala par takih o moji ginekologinji, da me je res čisto vse minilo [sm=smiley13.gif]. Saj mi ni žal tistih 50 evrov za samoplačniški pregled, niti tistih 15 evrov za test betaHCG, ampak dejstvo je, da če bi imela vredu ginekologinjo bi lahko ta denar tudi bolj pametno zapravila in celo nosečnost si pač nebom mogla privoščit, da vse hodim samoplačniško zato, ker se njej neda z mano ukvarjat ali ker zaradi njene površnosti nebom mirna. Držite pesti zame, da se mi nekako rata zment.
|
|
|
|