srečka89 -> RE: Novembrke 2015 (21.3.2015 17:40:03)
|
Chocolatecake - me veseli, da je vse kot mora biti ... srček bo pa zagotovo naslednjič lepo tik takal, nič skrbet! [sm=smiley1.gif] Everest - seveda, ostajam pozitivna in optimistična, še posebej zato, ker mi je rekel le naj več pijem in mi ni to prikazal kot nekaj groznega ali, da bi bilo res rizično. Sem pa iskala na spletu velikosti gestacijske vrečke (nisem si mogla pomagat hehe), da vidim kakšno je odstopanje in sem ugotovila, da je za kak mm premajhna, plodek pa za dober mm večji od povprečja, tako da je vse v mejah normale. Sicer pa je sigurno pravilno določil čas nosečnosti, ker tudi jaz vem kdaj je očitno ratalo in tudi CB digital mislim, da se ni zmotil. Ja, srček je veselo tiktakal, po slikci sodeč tudi ni tako omejen s prostorom, tako da sem sproščena in vem, da bo naslednjič že vse super [sm=smiley1.gif] Ja več nas je takih, ko gremo gledat tabelce, še posebej, če smo prvič [sm=nosecka.gif], ampak mene in chocolatecake so podatki pomirili ... ker na samem pregledu sem bila tako vzhičena zaradi bitja srčka in vsega, da sem čisto pozabila vprašati, kaj pa pomeni to, da je plodovnice premalo, ali je s tem plodek ogrožen, kako hitro se lahko to "popravi" s pitjem tekočine itd.. Čakat 1 mesec do naslednjega pregleda pa je malček muka, raje skušam najti neke preverjene info. na spletu. No, to je vsaj moje mnenje. Če bo vse v redu, pa se kasneje zagotovo ne bom vsak mesec primerjala s tabelcami[sm=smiley1.gif] Jaz utrujena nisem toliko, kot sem zaspana. Cel čas zeham [sm=smiley36.gif] belja ... vsa čast, če boš uspela biti tiho do 15. tedna - izdaš recept kako lahko vse to veselje držiš v sebi?[sm=smiley1.gif] Midva sva ožjim prijateljem povedala, staršem pa za veliko noč, kot sem že omenila. Moj bi pa itak že zdavnaj povedal, če ga ne bi bremzala[sm=smiley36.gif] luca90 super, da je vse fajn ... koliko pa naj bi bila noseča? Čestitke vsem novim [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif] A ima še katera skoraj vsako noč kakšne lepe sanje? Jaz sem v tem tednu sanjala, da bo punčka, pa da bo fantek ... verjetno zato, ker moj že komaj čaka, da izve spol ... čisto je neučakan ... in jaz z njim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|