chocolatecake -> RE: Novembrke 2015 (26.3.2015 13:42:57)
|
Evo, da poročam... kot sem že vnaprej predvidevala, ampak sem mogla probat...imam sicer vso pravico zamenjati ginekologa, ampak je situacija taka, da v Splošni bolnišnici nobeden od 5 ginekologov, ali koliko jih je tam ne sprejema niti pod razno novih pacientk, ker imajo vse polno. V Zdravstvenem domu, kamor hodim sedaj, pa samo ena od petih ginekologinj sprejema pacientke, pa še to je veliko šans, da me nebo želela vzet, ker imajo med sabo s kolegicami dogovor, da si ne "jemljejo" pacientk. Poleg tega te ginekologinje ne poznam, o njej na internetu ne piše praktično nobenega mnenja, ne dobrega ne slabega, vem samo to, da je kolegici, ki do zdaj ni imela nobenih posebnih težav in še ni bila noseča zelo OK in je z njo zadovoljna. Ampak tudi, če me bo po čudežu vzela, to pomeni, da mi bo nuhalno in ali morfologijo še vedno po vsej verjetnosti delala moja dosedanja ginekologinja, ker to pač ona počne za večina pacientk ginekološkega oddelka v zdravstvenem domu. Drugače pa imam vso pravico zamenjati ginekologinjo - potem pa menjaj, če moreš. [sm=smiley19.gif] Sem jezna in razočarana, ker mi očitno nebo preostalo drugega, kot, da še naprej hodim samoplačniško v Ljubljano z denarjem, ki ga pa tudi nimam na pretek, oziroma bi ga lahko porabila za gradnjo stanovanja ali vse stroške povezane z [sm=duda.gif], ki prihaja. Saj ne da sem škrta, ampak cca 15 evrov za betaHCG, pa 50 za ultrazvok, pa najmanj 10 vsakič za bencin, pa se kaj kmalu nabere za en otroški voziček. Je mogoče tukaj še kakšna Dolenjka? In če bi bila tako prijazna, da mi pove h komu hodi, če je zadovoljna in na kakšen način je dosegla, da so jo vzeli?
|
|
|
|