PuncaLunca -> RE: Novembrke 2015 (28.3.2015 4:36:08)
|
Pozdravljena, dekleta, najboljše želje vsem, ki ste že pofočkane, in vsem, ki se še boste. Lepo vas je brati. Jaz imam doma že enega triletnika, plus pa naju je presenetil zunaj vseh plodnih dni in pričakovanj. Zgleda, da se je pika odločila, da bo zdaj pravi čas. Pa sem tu. [sm=smiley36.gif] V bistvu ne tako fizično blizu, trenutno živimo v tujini, tako da tole zdaj zame tudi pomeni prvo izkušnjo s pregledi, nosečnostjo in porodom na južni polobli. Če me je česa strah, me je preveč medikaliziranega poroda ali kar carskega (baje se to tu pogosto brez potrebe dela). [sm=smiley19.gif] Prvič grem na pregled čez dva tedna, domnevam, glede na ZM bo rok 27. november. Stara sem 30 let. Malo mi je slabo, ampak to ni v primerjavi s prvo nosečnostjo še nič. [sm=jezicek.gif] Naj samo tako ostane. [sm=bravo.gif] Čez mesec s sinkom potujeva na obisk domov, zelo zelo upam, da takrat ne bom sredi največjih slabosti. Že brez tega je potovanje kar projekt. Vsem, ki se vam približujejo pregledi, želim čudovito izkušnjo, z veseljem bom spremljala, kako nam tečejo dnevi in meseci do srečanja z našimi sončki. [sm=smiley1.gif] Se beremo!
|
|
|
|