PepiBlot -> RE: Novembrke 2015 (23.3.2015 10:49:58)
|
Živjo, pa se vam še jaz pridružujem. Zadnja dva dni sem vas samo prebirala, sedaj pa bom še kaj napisala, hehe. Tudi jaz sem v petek zagledala dve črtici. Popoln šok, sploh, ker sem test ob izostanki menstruacije že delala, pa je bil takrat negativen, očitno sem prezgodaj, hehe. Moja zadnja menstruacija je bila sicer 23. januarja, prvi pregled imam 7.4., načeloma pa mislim, da imam rok v začetku novembra, ampak ne vem točno, koliko traja moj ciklus, niti kdaj naj bi bila ovulacija (cela zmeda s temi mojimi ovulacijami in menstruacijami), tako da bom morala počakati, kaj bo rekla G. Sicer je to prva nosečnost, stara sem 24 in toliko bom tudi ob porodu. Ne vem, hecno mi je še vse skupaj, sploh še ne dojemam čisto, bom počakala na prvi pregled, da bo to res to, hehe. Sicer pa kar se znakov tiče - slabosti nobene, mogoče malo manjši apetit, prsi pa boleče za znoret. Aja in občasno rahlo zbadanje v trebuhu. Imam pa velik problem z jemanjem Elevita - nikakor ne morem pogolnit tablete, res je ogromna, tudi polovička ne gre, tako da potem jo zgrizem v ustih in nekako pogoltnem, groza, v glavnem.
|
|
|
|