Žabinčica
|
Dobro jutro. Mene pa danes popoldan čaka pregled. Glede lege se mi zdi da se je kar nekaj obračala, samo mislim da ni na glavi. Pri njej malo bolj težko določim, ne vem zakaj - pri prejšnjih sem točno vedela kako ležita. Sicer pa bomo videli danes kaj reče gin. Pritisk je tudi doma ok, tako da naj bo tam tudi oz. upam da ne bodo kaj komplicirali če ne bo. Drugače imam zdaj oba otroka doma, ta večji ima prve krompirjeve počitnice, malo je vmes bil pri babici, mlajša tudi danes ne bo v vrtcu; roj.dneve smo pa tudi počasi že začeli praznovat. Zdaj je bil na vrsti mož, mene pa še tudi čaka še pred pdp. Mi pa prav paše da smo čez počitnice in praznike doma (smo prvo mislili, če bi kam šli), da lahko postrim kar je še treba (beri nadaljujem priprave) in se malo vsi skupaj spočijemo-tudi otrokoma kar paše. IZVIRNO SPOROČILO: Jamas Pa malo off topic... Kaj najraje skuhate, da je hitro in čim manj pacanja? Že sedaj ko imam čas kuhat, sem brez idej, kaj bo šele potem z dojenčkom ko pa itak ne bo skoraj nič časa. Pa še to, da sama veliko raje kaj spečem kot pa kuham, tako da mi je precejšnja muka to razmišljanje vsak dan, kaj bi jedli. Meni so všeč takšni off topici za čvek-škoda da jih ni več tukaj na tej naši temi . Glede kuhanja, meni recimo je zelo pasala (tudi ko sem dojila) prosena kaša-lahko jo narediš na različne načine, jaz jo ponavadi kar skuham in dam potem noter jabolka; to mi je dobro in hitro pripravljeno. Ali pa kak krompir (kar v kosu v pečici pečen in potem olupljen), zraven kakšna smetanova/petršiljeva omakca in kakšna solata. Ali pa meso in kakšna solata, kakšne tortilje, testenine, zdaj je aktulalen fižol, repa in zelje pa krompir,...pa saj je kar nekaj tega; mi sicer jemo mogoče malo ne-standardno, ampak nam odgovarja. V bistvu je potem ko boš rodila/dojila malo odvisno tudi od tega če bo kaj napenjalo in potem pač malo glede na to usklajuješ prehrano, tako da boš v bistvu to takrat videla kaj ti bo/oz.bo obema pasalo. Potem ko so malo večji je lažje, pa itak se zdaj pri nekje 3 m. lahko uvaja gh; meni osebno je to super, čeprav sem oba dojila (sta oba rada jedla,samo da je pri večjem še bila smernica za gh po 6m.-za nas/njega skoraj malo pozno, ker je zelooo rad jedel) - kak obrok dojenja prej vržeš ven in ti posledično lahko tudi prej začnes spet svoj "normalni" ritem-ampak zdaj sem že malo zašla... Pišite kaj; jaz pa bom tudi po pregledu sigurno .
< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 29.10.2015 8:24:15 >
|