srečka89 -> RE: Novembrke 2015 (31.3.2015 14:35:09)
|
Živijo, punce! Ponovno čestitke vsem novim! Leto 2015 je očitno res plooooodno[sm=smiley36.gif] chocolatecake ... ja, res je smotano, ker nalgesina ne smeš, kvečjemu kakšen lekadol, ampak če so tako hude bolečine verjetno ne bi kaj dosti pomagal. No, upam, da so ti do sedaj že omilili bolečine, ugotovili, kaj je narobe in, da bo vse OK! Javi se... spelck87 - Strinjam se s teboj, po računici naj bi bila v 9. tednu in, če bi bila v 7. ti testek verjetno res ne bi pokazal + že 7.3. Je pa res, da je bil npr. moj plodek ravno na koncu 7. tedna (6t 5d) velik 8,4 mm in bi velikost tvojega torej nekako ustrezala 7. tednu. Ampak so seveda odstopanja in nekateri hitreje rastejo, drugi počasneje, če si pogledaš npr. stran http://www.noseca.com/8teden.html vidiš, da je možnost od par mm do več kot 1 cm, tako da nič skrbet (razpon je velik in, če se najdeš v teh okvirih je to to) ... bo pa čez kakšen teden hitreje, več zrasel. Važno, da je vse ok, ti poskrbi, da se zdravo prehranjuješ, veliko piješ in, da se izogibaš stresu - ostani pozitivna! Meni je tudi rekel, da imam za 1 teden premalo plodovnice, pa me je potem med. sestra pomirila naj samo več pijem in bo vse super. Tako, da ne zganjat panike [sm=smiley1.gif] luca90 super, da so rezultati ščitnice vredu. Upam, da te kmalu pregledajo in pošljejo domov![sm=smiley1.gif] 82ka - A kri za DHT boš dala še pred nuhalno? A ni tako, da naredijo najprej nuhalno in se potem odločiš, če želiš še DHT glede na tveganje, ki ti ga postavijo? Če bo tveganje pri meni majhno, se ne bom odločila za DHT, ker naj bi rezultate nuhalne izboljšal le nekje za 5 % (iz 90 na 95 %). Poleg tega ne maram igel in vzemanja krvi, tako da se bom skušala temu izogibati kolkor se le da [sm=smiley36.gif] Kdaj imaš nuhalno? Jaz sem naročena 20.4. in komaj čakaaaam[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|