aspera -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:49:24)
|
Ah, te tašče [sm=smiley5.gif]. Moja je tudi na momente tečna, da bi jo najraje v vesolje izstrelila. Če ji pa kaj rečeš in jo na svoje mesto postaviš, je pa vsa užaljena. Zadnjič nama je kar napovedala, da bova dala otroka krstiti in sva ji rekla, da ga ne bova, ker pač nisva verna in ne vem zakaj bi ga dala krstiti potem. To je čisto ven padla in da ga bo ona peljala krstit, če ga midva ne bova. Mi je dvignila pritisk do stropa s to izjavo [sm=smiley35.gif]. Ne vem, očitno ji bo treba bolj na grobo objasnit, da sva MIDVA starša tega otroka, ne ona. Pa tudi nisva več dva mulca, da jima bo ona pamet solila, sva oba že čez 30. sabincica, škoda da nisi naročila AS preko e-baya ali aliexpressa, stane 20€. Ampak bi ga dlje čakala, to pa res. Drugače pa brez panike, otročki se zdaj še ful obračajo na vse konce in včasih je v taki legi, da slabše čutimo brce. Jaz sem ga predvčerajšnjim tudi samo ene 3x v celem dnevu čutila. Je pa res, da če imaš AS in slišiš srčka, da se takoj pomiriš. Jaz sem ga do sedaj skoraj vsak dan poslušala, sedaj, ko brca, pa malo manj. levcka, to je pa res čudno, da še nisi dobila odločbe [sm=zmeden.gif]. Meni so sicer v zadnje tudi zamujali, samo spet ne toliko. Glede tega, da so me klicali iz službe za solidarnostno pomoč in da jo sploh dajo, se pa strinjam, da je zelo lepo od njih. So me prav presenetili. Jaz imam pa vedno več izcedka iz dojk in če si stisnem bradavico, mi prav taka mini kapljica bele tekočine (kolostrum?) priteče ven. A še kateri?
|
|
|
|