RE: Septembrke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

beba92 -> RE: Septembrke 2015 (4.5.2015 23:16:07)

Punce, kdaj boste obiskale šolo za starše? Ravno sem gledla urnike in se bom najbrž odločila za mesec julij... upam da nebo prevroče takrat.

Sama še vedno nisem med tistimi "srečnicami", ki jim ni več slabo... [sm=smiley1.gif] upam, da me že enkrat mine to

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 9:41:20)

Pozdravljene [sm=rozica.gif]

Križ me je nehal boleti. Kakšno olajšanje. Upam, da bo tako tudi ostalo : )
Komaj čakam, da zopet vidim svojega malčka ( 15.5 ). Je pa ena zelo meni osebno čudna stvar pri moji G. Ne dovoli, da je pri UZ pregledu prisoten tudi fant. Sem jo vprašala zakaj, pa je rekla, da ne misli za take stvari izgubljati čas. Ne razumem je. Saj bi samo zraven stal in ona bi normalno opravljala svoje delo. Sem bila prvič tako zelo šokirana, da nisem do konca pregleda več spregovorila besedice. To se mi zdi popolnoma nesmiselno. Menim, da je prisotnost pri UZ pregledih zelo pomembna sploh za očke, ko je to nekako edini način, da se povežejo s svojimi malčki. Konec koncev jih nosimo me. Torej, ima katera podobne izkušnje ali G ? [sm=zmeden.gif]
Vedno grem iz pregleda srečna ampak hkrati žalostna, da moj ni slišal prečudovitega zvoka srčka in videl kako mali zganja v trebuhu. Hvala bogu vsaj za slike in nuhalno svetlino.

Še eno vprašanje... upam, da ne izpadem smešno. Kako je to s morfologijo? Ali se moreš naročiti isto kot pri nuhalni svetlini? Najlepša hvala za odgovore.

sabincica morske jedi mi niso nikoli dišale. Od rib jem najraje postrv. Zelo pogosto zahajamo v Dolino winettu, kjer je njihova priprava rib vrhunska [sm=bravo.gif].

Lucy89 Sem zelo vesela za vas [sm=bravo.gif]

beba92 O tem se še nisem pozanimala, se pa bom pri uz pregledu pri svoji G. Jaz sem pa med tistimi ''''srečnicami'''' , katerim sploh ni bilo nikoli v nosečnosti slabo : ) Upam, da ti bo kmalu bolje!

Lp [sm=nosecka.gif]

Preggy -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 9:46:51)

Lupidupi to pa je zelo nesramno od nje! Nisem se slisala da je bil problem to. Moja je se sama sprintala slikico in rekla za atija ce ga ni bilo zraven.
Jaz bi ga na tvojem mestu vseeno vzela s seboj oziroma vsak poklicala kam in se pozanimala o tem..s tem ne misli zgubljat casa? Halo gre za najbol dragoceno stvar ki se vama bo zgodila in ne za nekaj brezveznega..

Vseeno moj nasvet da se pozanimaj kako je s tem in pojdita oba, pa upam da se na koncu vse lepo iztece! ;)

Jaz nimam bolecin v krizu, razen obcasno me malo zaspika, imam pa v vratu in zgornjem delu hrbta nenehne bolecine ki so potem tudi vzrok glavobolom :( ima katera podobne in kako si jih lajsa?

Pocutje je danes tudi zanic, mi je kar slabo in se mi malo vrti..jutri pa pregled oz morfologija.
Upam da bo vse v redu, da se bo dalo vse videti in da koncno ugotovimo kaj nosim :)

Lep dan vsem :)

Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 11:00:28)

beba92: Tudi jaz sem se odločila za julij. Saj bi šla že prej, ampak sem se odločila upoštevat priporočila, kdaj približno glede na teden nosečnosti naj bi hodila (torej ne prezgodaj, pa tudi ne preblizu pdp).

Lupidupi: Ja moja gin. je tudi imela ene fore oziroma je zganjala nejevoljnost, ampak sem jo gladko ignorirala, njo in njeno slabo voljo, in pripeljala dragega,... neprecenljivo je, da sva oba slišala srčka prvič skupaj. Kako me je stisnil za roko, ko je videl solzico v očeh (itak sem najbl čustvena oseba :)).
Zaradi njenega obnašanja sem štartala cel projekt, kako jo zamenjat, pa ni šlo in sem ostala. Vendar se je kasneje izkazala za odlično ginekologinjo in sem ji tiste izpade oprostila [sm=smiley1.gif] morda se tudi pri tebi zadeva obrne.

Na morfologijo je mene naročila ginekologinja kar sama od sebe, pač na zadnjem rednem pregledu mi je določila datum.

Nas morfologija čaka 12.5., ko bom že v 23. tednu in sem fajn nestrpna že [sm=smiley1.gif] Brcike čutim že dober teden, zadnjič v nedeljo med "Znan obraz..." je pa tako klofal in boksal, kot da bi mi plesal notri [sm=smiley36.gif]

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 12:01:17)

Ja... moram se pozanimati. Najbolj smešno je , da moj kljub vsemu prihaja z mano k G ampak čaka zunaj. G se vedno nasmeji, ko naju vidi a nikoli ne popusti ali da namig , da bi cukerčka videl lahko tudi on [sm=smiley13.gif].

Ali svojim malčkom dajete za poslušat kakšno glasbo? Jaz mu dam Mozarta ali pa kake zelo sproščujoče in umirjene in takrat je mali čisto miren. Sklepam, da mu je všeč?! [sm=smiley36.gif]

Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 12:40:49)

Meni je potem rekla, da na vsakem pregledu pač ne more biti prisoten in s tem se čisto strinjam, iz večih razlogov (kot prvo res nima kaj delat vsakič tam, kot drugo oba delava in se tudi časovno ne splača usklajevat za tistih par minutk rutinskega pregleda, itd.).
Za nuhalno so mi sami rekli, ko sem klicala, naj kar še očka pride zraven [sm=smiley1.gif]
Za morfologijo pa mi je tudi sama ginekologinja rekla, da naj pride tudi partner, pa da naj s sabo ključek prineseva, da bomo posneli najlepše momente otročka,...

Vsakič, ko odhajam, pa v čakalnici vidim fante oz. moške, ki zunaj čakajo svoje drage. Dobri so, mojega 'samo' v čakalnico jaz ne bi mogla zvlečt [sm=smiley36.gif]

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 14:59:07)

Dobro, bi razumela, da ne želi prisotnosti na vsakem pregledu... ampak, da pa ne dovoli niti enkrat je pa malo preveč za moje pojme. Nuhalna svetlina je bla samoplačniška in sploh nisem pomislila, da takrat ne bi bil fant prisoten [sm=smiley1.gif]
No, moj pa se vsaj tako malo boljše počuti, in ma občutek, da je vseeno prisoten če me spremlja do G in me počaka ter tudi vidi slikice prvi [sm=smiley1.gif].

Preggy -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 16:09:14)

Lupidupi vidva naslednjic pojdita kar skupaj not, in se naredi kot da ti ni nic rekla [sm=smiley36.gif] ce bo pa vseeno tako nesramna in komentirala kaj, ji pa direkt povej da usaj enkrt bi pa bodoci oce lahko videl svojega otrocka.

Lucy89 -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 17:09:04)

Pozdravljene!

Odkar sem zanosila, me na pregledih vedno spremlja fant, ki ga ob koncu, ko se G prepriča da je z plodom vse o.k., vedno pokliče sestra, da si še on pogleda razvoj "malega" :) Moja G je res super.
Jaz sem pa danes dobila diagnozo "mirovanja".... moj trebušček je namreč večino dneva trd kot kamen (v krču), kar baje ni o.k.. Na dan bi nam trebušček lahko na kratko otrdel maximalno do 10x. Aja, pa 3x na dan moram piti Mg šumeče tablete.
Zelo pestro je bilo tudi včeraj zvečer, ko sva z partnerjem imela spolni odnos, sledila pa je krvavitev [sm=zmeden.gif], vam povem, da naju je oba skoraj kap zadela od začudenja (strahu). Seveda sem morala takoj poklicati svojo G (ob 22.30 zvečer [sm=smiley1.gif]) in ji razložiti zadevo.
Danes na pregledu ni opazila ničesar posebnega (kravitve so baje kar pogoste v nosečnosti med spolnimi odnosi, saj naj bi bila vagina baje bol prekrvavljena, in lahko poči kakšna žilica), razen rahlega vnetja (dobila sem neko kremo, ki se 7 dni, vsak večer vbrizga v nožnico...juhu :)). Aja, pa z SO morava počakati do naslednjega pregleda (26.5)[sm=bravo.gif]

Opazila je tudi, da je mali fajn zasidran v medenični vstavi (al kako se to reče), vglavnem, sedi zelo nizko (fajn pritiska na mehur :)) Ni se še obrnil na glavo (upam, da se glede na položaj, bo).

Lupidupi Morfologija pa je ultrazvočni pregled, na katerem ginekolog natančno pregleda vse plodove organe. Tudi mene je na pregled naročila moja G.

Lep vetroven pozdrav [sm=nosecka.gif]!

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 17:33:24)

Zdravo vsem.

Moj je bil samo na nuhalni z mano in niti nisma razmišljala, da bi šla sama, za redne preglede pri G, pa mu nisem niti rekla, niti ni sam rekel in niti mi ni G nikoli rekla, da sme/ ne sme biti zraven. Poleg tega pa ima itak preveč dela in mi več pomeni, da pride prej domov, in sma popoldan skupaj, kot pa da bi iz služne hodil in potem še več nadur delal. Mi da pa vedno G ful slikic, ki jih poslikam in pošljem po MMS-ju in potem jih skupaj oba še doma 1x pregledamam in občudujema in mu zraven razlagam, kaj gleda, da lahko potem on ostali pokaže[sm=smiley36.gif] (po vskamu pregledu grem do staršev od obeh in jim povema rezultate ( so potem vsi tako veseli in navdušeni, da jih je prau fajn gledat).

Glede morfologije: jaz sem jo imela pri svoji G. ( pač nekje med 19 in 25 T jo pa izvaja)

Jaz pa sem danes tako utrujena. Zjutraj sem šla na vrt zalit rastlinice, potem na kavč, potem spet malo pospravljat in sesat pa cunje obesit in spet na kavč....zdj pa sem obležala oz. obsedela. Ne vem, a je to zaradi vremena ali zaradi ful ful slabega spanca.[sm=smiley22.gif]

aspera -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 18:46:39)

Pridne punce, nekaj dni sem na dopustu in napišete toliko postov, da jih komaj preberem za nazaj [sm=smiley36.gif].

Midva sva bila na morju, ampak je bilo vreme bolj kilavo, tako da ni bilo ne vem kaj od dopusta. Sem se pa fajn razgibala vsak dan, ker sva hodila na res dolge sprehode ob morju, ki so me sicer kar utrujali v mojem stanju in sem morala večkrat počivat vmes. Pa opazila sem, da mi je potem zvečer večkrat trebuh otrdel, pa ponoči so me še bolj kolki boleli kot ponavadi.
Jaz imam morfologijo na naslednjem pregledu in komaj čakam, pa G mi je sama rekla, da je tudi partner dobrodošel, tako da imaš res eno čudno G Lupidupi [sm=zmeden.gif].
Danes sem zaštartala z 20.tednom in zadnje dni otročka že res lepo čutim večkrat na dan, je kar aktiven [sm=smiley27.gif]. Edino včeraj je bil zgleda tako obrnjen, da sem ga slabše čutila, samo ene 3x v celem dnevu in me je kar malo skrbelo, danes pa spet raztura [sm=smiley36.gif].
Imam pa zgleda čudežen mehur, ker še vedno lahko spim po 9 ali celo 10 ur in mi ni treba nič na wc [sm=smiley1.gif].

Danes sem pa doživela ful prijetno presenečenje, ker so me iz službe klicali, da mi pripada neka solidarnostna pomoč, ker sem že več kot 3 mesece neprekinjeno na bolniški in sem morala it podpisat neko vlogo. Bo kar lepa in predvsem nepričakovana vsota, ki bo zelo prav prišla, ker bo treba kmalu voziček in sušilca kupit [sm=smiley36.gif].

XPunca -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 21:40:34)

JUhuhu.. tule pa posti kar letijo :) Komaj sledim..in šele sedaj imam čas da se konkretno vsedem za računalnik in preberem kaj ste lepega spisale [sm=smiley36.gif] Torej tudi meni je moja G samo povedala, da bova na naslednjem pregledu delali morfologijo in da je na njej lahko prisoten moj partner. [sm=bravo.gif] ..čakamo čakamo na četrtek in dnevi nikamor! :)
Drugače se mi pa ponovno ponavlja ta izcedek, ki se je kazal pred prazniki in zaradi česar sem šla k dežurnemu ( kar mi je logično, saj nisem dobila še ničesar razen spiranje nožnice in Vagisan) glede na to da je dežurna takrat rekla da bo potrebna terapija kakšna in da ko bodo rezultati brisa bom tudi dobila recept.. se sprašujem kak dolgo to traja.. še dobro da imam v četrtek zjutraj svojo G in da končno rešim to zadevo, ki me kar pošteno mori..
Med drugim moram tudi jutri zjutraj dati urin.. kar bo kar zanimivo glede na Vagisan čez noč.. ki se potem še pridno izloča.. verjetno lahko pričakujem klic za "neok" rezultate..
Glede šole za starše pa sva se midva vseeno odločila za mesec junij.. glede na to da bi mogoče še julija na hitro kam skočila na oddih (če bo seveda vse ok in možno).. nama junij najbolj ustreza..[sm=smiley1.gif]
Uh.. zanimivo je to z otrdevanjem..sama tudi večkrat na dan doživim tole.. bomo videli kaj bo G rekla na to, sploh glede na službo..

Drugače pa drage moje.. lep večer! :)

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (5.5.2015 22:04:59)

Hojla

Počutim se v redu. Malo je napetosti v zraku zaradi mature ampak se nekako držimo :) Bolečine v križu so danes popolnoma prenehale [sm=bravo.gif]
Z otrdevanjem trebuha nimam nobenih težav. Moj baby se veselo premika [sm=smiley1.gif]
Kadar grem na sprehod morem hoditi zelo počasi saj me v nasprotnem primeru boli v spodnjem delu. Tudi danes, ko sem sesala stanovanje mi ni odgovarjalo. Končno smo stuširani in pripravljeni za v pojsteljo.

Glede moje G pa... Ignorirala bom njeno nestrinjanje.

XPunca joj upam, da ti to z izcedki hitro mine.

Božajte svoje trebuščke [sm=nosecka.gif]

levcka -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 9:30:59)

Dobro jutro, dober dan :)

Kako ste danes? Mene danes boli desno spodaj. Se je dete odločilo, da bo spalo na desnem jajčniku in me sproti še malo brcalo. Cel žur[sm=smiley13.gif]

Šola za starše se v Litiji začne ta petek ob 12ih, če katero zanima. Julija in Avgusta jih oni nimajo ker so počitnice in dopusti.

aspera full lepo od tvojih vodilnih v službi, da so se spomili, da ti pripada denar :)

lupidupi ignoriraj njene komentarje. Ko imaš ultrazvok je tvoj lahko prisoten. Pri ostalih pregledih pa moj vedno počaka v čakalnici. Ampak ga je zadnjič ginekolog hotel videti, da mu razloži, da me ne sme "nervirat" ;)

Lep sončen dan vam želim

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 10:16:00)

Jutro punce....

Lucy98 čestitam za dobre rezultate morfologije.

Xpunca, držim pesti, da je vse ok, s tem izcedkom in a je povsem normalen, kot pri vseh nosečkah. Jaz ga prej skoraj nikoli nisem imela, v nosečnosti pa se mi je pojavil. Ko se je prvič, sem ravno v šparu na blagajni čakala....in na1x čutim, kako spuščam- sem prvo mislila da sem se populala. Groza.

Jaz sem pa od včeraj popoldan prav nesrečna[sm=smiley13.gif], kr neki sem tečna, pa vse mi gre na K****.[sm=zz_stomp.gif]...sj ne vem a zato, ker sem slabo spala in danes spet. Noro me boli križ!!! Prav ne najdem več položaja, ki bi me sprostil razen če se v klobčič zvijem, kar pa ni za bebico dober.
Pa še ta maternica....sem včeri mislila, da je zato ker sem spet malo bolj migala, pa očitno je spet tisto obdobje, ko me neprestano boli (ležat ne morem zarad križa, če preveč sedim me začne šebolj bolet v maternici, če stojim pa mi noge zatečejo v gležnjih in imam potem ful pekoče podplate. Kr neki. V glavnem tečna sem ko sto muh! [sm=zz_timebomb.gif]

levcka -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 10:28:09)

sabincica to so nosečniški hormoni ;) Si lahko tečna kot ti paše, pa ti nihče ne sme nič rečt.

Zadnjič je meni tašča prbila, da ni čudno, da me križ boli, ker sem že tolk stara in se mi maternica širi. Da se je od mojega svakinji tudi, pa ker je toliko mlajša, je sploh ni bolelo... sem jo skor po štengah porinla. Kača ena...

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 10:42:19)

Dobro jutro punce : )

Moje počutje danes je super. Križ me že od včeraj ne boli in zopet sem kot nova. Edino... zelo čudne sanje imam ponoči. Ko se zbudim sem prav srečna, da sem samo sanjala [sm=smiley36.gif].
Danes se vsa družina zbere in gremo skupaj na kosilo [sm=bravo.gif]

sabincica tudi meni se to dogaja in znam biti pravi [sm=hudicek1.gif]. Nisi edina : )

levcka ah,ta tašča pa je smešna [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] Jaz bom junija stara 19 pa sem imela hude bolečine v križu, ki so komaj včeraj ponehale.

Lp [sm=metulj.gif]

levcka -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 10:59:18)

Ja vsakič sproti me mora opomniti, da sem "stara" in neprimerna za njenega sina. Ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Glavno, da se midva razumeva. Včeraj je začutil brco in je bil čisto raznežen :)

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 11:49:15)

Ojej, grozno. Ja, tako kot si sama rekla. Nič poslušat takih bedarij [sm=smiley1.gif] Ostani močna.
Važno, da se imata rada in on ve koliko si vredna [sm=bravo.gif]

levcka -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 11:52:35)

Mogoče katera ve koliko časa komisija odloča o podaljšanju bolniške? Zame je dal ginekolog predlog in potem je osebni zdravnik poslal naprej 24.4. Jaz pa še vedno nimam odločbe doma...

sturla -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:15:53)

Dan

Joj koliko ste napisale [sm=smiley36.gif] in prav je tako [sm=smiley1.gif]

Nosečniških težavic nimam oz.nič posebnega. 2 dni me je malček v križu tiščalo a to je bilo od dolge vožnje v avtu,vsaj tako mislim. Danes sem že dobra [sm=smiley36.gif]

levcka komisija zaseda vsak teden, moja ima ob četrtkih. Osebna zdr.pošlje moj karton v ponedeljek, v četrtek imajo meeting in v soboto je papir že pri meni [sm=smiley1.gif] dej ti vprašaj svojega zdr.,kaj se je zgodilo..da niso založili kartona [sm=zmeden.gif]

Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:17:38)

IZVIRNO SPOROČILO: levcka

Ja vsakič sproti me mora opomniti, da sem "stara" in neprimerna za njenega sina. Ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Glavno, da se midva razumeva. Včeraj je začutil brco in je bil čisto raznežen :)

Točno tako, vidva morata držati skupaj... Vem pa, da ni vedno najbolj enostavno, sploh, če maš taščo, ki najeda... Moja ima druge fore, a se tudi vestno trudi, da bi mi uničevala te srečne občutke (in tudi porodniško vem, da mi bo probala zagrenit).. Babji control freak, k mi že zdaj napoveduje, kot da bom tega otroka rodila njej, ne v svojo družino (ki itak ne bo normalno zaživela, dokler bomo pod njeno streho, bomo vsi njeni otroci v bistvu).
Ne daj se. Drži se dragega in glasu razuma, ki je v njem. Tisti vešči pa z ignoriranjem daj vedet njeno (ne)pomembnost v vajinih življenjih (vsaj tega se probam držat jaz), tako vsaj vzdržuješ en rešpekt nje do sebe. Sori, malo sem se razpisala, ampak na to temo bi jaz lahko napisala še in še [sm=smiley36.gif]

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:25:23)

Zdravo,[sm=smiley36.gif]

Levcka, tvoja tašča pa ima izjave[sm=smiley34.gif]...sploh se ne sekiri. Pa če si od svojga 10 let starejša, je to še vedno vajin oz. njegov problem in ne njen. Pa če si tako neprimerna, bi mu lahko pa potem že ona pri 13ih ženo izbrala, pa nebi imela '' problemov'' s teboj! [sm=smiley11.gif] No sej nima veze, ti samo ignoriri ali pa se brani. Težave imamo pa vse ki smo tle gor- take al drugačne pa smo od 19 (Lupidupi) in krepko čez 30 (npr. jaz). [sm=jezicek.gif]...pa kaj?[sm=jezicek.gif]

Glede bolniške- odločajo v 3eh dneh, tako da bi naj odločbo prejela v 4 ali 5 dan ko si bila pri zdravniku in bi naj poslal. se pravi bi jo morala prejet 29. oz najkasneje 30. aprila. Jaz bi na tvoem mestu preverila pri zvojem zdravniku, kaj se je zgodilo s prijavo, in če so jo poslali, morajo potem oni preverit kaj je z odločbo. Isti dan, ko jo ti prejmeš, jo prejme tudi tvoj os. zdravnik, tako da oba zvesta novico istočasno.

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:33:27)

Aja pa naročila sem si Angelsound. 10 eur je mesečni najem. Me je začela panika grabit ker včeraj od zjutraj še nisem čutila nobenih premikov. [sm=zmeden.gif]...upam, da pride že jutri. Tako so mi rekli. ....najraje bi se drla, jokala, kričala in preklinjala...tko se še nisem počutila v zadnjih 4ih mesecih.[sm=smiley29.gif]

aspera -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:49:24)

Ah, te tašče [sm=smiley5.gif]. Moja je tudi na momente tečna, da bi jo najraje v vesolje izstrelila. Če ji pa kaj rečeš in jo na svoje mesto postaviš, je pa vsa užaljena. Zadnjič nama je kar napovedala, da bova dala otroka krstiti in sva ji rekla, da ga ne bova, ker pač nisva verna in ne vem zakaj bi ga dala krstiti potem. To je čisto ven padla in da ga bo ona peljala krstit, če ga midva ne bova. Mi je dvignila pritisk do stropa s to izjavo [sm=smiley35.gif]. Ne vem, očitno ji bo treba bolj na grobo objasnit, da sva MIDVA starša tega otroka, ne ona. Pa tudi nisva več dva mulca, da jima bo ona pamet solila, sva oba že čez 30.

sabincica, škoda da nisi naročila AS preko e-baya ali aliexpressa, stane 20€. Ampak bi ga dlje čakala, to pa res. Drugače pa brez panike, otročki se zdaj še ful obračajo na vse konce in včasih je v taki legi, da slabše čutimo brce. Jaz sem ga predvčerajšnjim tudi samo ene 3x v celem dnevu čutila. Je pa res, da če imaš AS in slišiš srčka, da se takoj pomiriš. Jaz sem ga do sedaj skoraj vsak dan poslušala, sedaj, ko brca, pa malo manj.

levcka, to je pa res čudno, da še nisi dobila odločbe [sm=zmeden.gif]. Meni so sicer v zadnje tudi zamujali, samo spet ne toliko. Glede tega, da so me klicali iz službe za solidarnostno pomoč in da jo sploh dajo, se pa strinjam, da je zelo lepo od njih. So me prav presenetili.

Jaz imam pa vedno več izcedka iz dojk in če si stisnem bradavico, mi prav taka mini kapljica bele tekočine (kolostrum?) priteče ven. A še kateri?

Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>