sabincica -> RE: Septembrke 2015 (11.5.2015 11:45:41)
|
Hy punce...evo mene... Je bil vikend tako naporen, da sem še sedaj čist konc. [sm=zz_sleep.gif], samo je bilo pa fajn ( ve petek piknik po balkansko, v soboto sma šla na intrnavtiko v Portorož. Sma šla že ob 7ih zjutraj iz savinjske, se vmes vstavila v pekarni...in ko sem pojedla pol sirnega bureka in sma že bila na AC, se je malemu čist odpipal. Si je cel disko naredil[sm=zz_bounce.gif]...ne vem a zaradi obilnega zajtrka, glasbe ali vožnje....v Glavnem do LJ je skoz žural, potem je bil pa mir, dokler se nisma ob 3eh zopet usedla v avto, da se vrnemo domov[sm=zz_skip.gif] čez noč je priden....in potem zopet včeraj ko smo imeli dalmatinski piknik, se je po hobotnici čisto razgrel i[sm=sloncek.gif]...je prav faca...moj pa še bolj, ko pride do mene, da roko na bužija, se skloni in reče:'' ime, ne mamice tko fejst brcat, čist mal jo dej, da bo vedla, da si še notr!!!''[sm=smiley1.gif]...[sm=smiley27.gif][sm=smiley36.gif] Počutje, še vedno malo utrujena, dobre volje, sem se roži (aloe veri) v teglcu opravičila, ker sem jo po nesreči malo z nogo butnala[sm=jezicek.gif]....mali pa me že celo jutro drega....[sm=smiley31.gif]...očitno se je odločil, da je boljš, da se sam javi, kot pa da ga z atijem z AS lovima[sm=jezicek.gif]....v glavnem, danes sem povsem raznežena- bi vse po vrsti objemala. Pa prej me je še tašča poklicala, da je preverila, kako sem, ker sem bila včeri že pol mal tečka na pikniku, zaradi utrujenosti, pa rekla, da naj čimveč počivam, pa da se naj pazim[sm=rozica.gif], pa na bebico tudi.
|
|
|
|