RE: Septembrke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

levcka -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 14:58:13)

Ja punce moja tašča je zmaj ;) Od mojega svakinji je celo rekla, da naj si rodi še enega otroka, ker tega, ki je rodila januarja, je rodila njej. Jaz sem ostala brez besed, ampak to je njena bitka ne moja.

Je pa res, da ni zadovoljna z mano, ker se je njen sin odločil zame in ne za eno "pridno, poslušno, bla bla bla bla" punco, ki bi mu jo ona zrihtala (po možnosti iz Bosne). Ne me narobe razumet jaz spoštujem vse narodnosti. Samo če ti ne spoštuješ mene, je tudi moje spoštovanje temu primerno do tebe.

Sem včeraj klicala in mi je sestra rekla, da niso dobili še nič. Da naj kar lepo bom doma in počakam na odločbo.

Sabinčiča iz kje pa si? Če si kje blizu mene, ti lahko jaz posodim AS, da se pomiriš ;)

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (6.5.2015 19:29:46)

sabincica nič ne skrbi. Tudi jaz malega nisem čutila prejšnji teden celi dan nič. Sem se prestrašila ampak je že drugi dan veselo migal :)

Končno smo prišli domov iz družinskega kosila. Malo me boli glava. Me je vse to precej izčrpalo... no, zdaj pa malo poležavam. A ne za dolgo, saj se morem spraviti za zvezke. Jutri mam naporen dan.
Takoj zjutraj grem v laboratorij, kasneje pa dva pomembna testa v šoli.

Uživajte [sm=nosecka.gif]

Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 10:06:23)

Tudi jaz ga kakšen dan skoraj ne čutim. Npr. za vikend je noro brcal in imel podvige, čez dan in zvečer,.. v ponedeljek malo manj, v torek sploh nisem vedela, da sem noseča... Včeraj pa sem že vklopila Angelsound, da se pomirim, ker je bil tak mir v trebuščku.
Danes zjutraj pa me je spet nabrcal za dobrojutro [sm=smiley1.gif] Tudi jaz mislim, da se včasih pač tako obrne in "naguzi", da se ga ne čuti. Ali pa je zadnje 2 dni spal z mano, ker sem bila utrujena in izžeta kot ena cunja.

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 10:44:53)

Heloow.[sm=smiley1.gif]

Danes sem že boljše volje. So klidali iz DPDja da mi pripeljejo AS. Komi čakam, Nisem mojmu nič povedala. Upam, da bo vse ok. Bom prej sama sprobala in če bo, ga bom zvečer presenetila. Če pa ne bo ok, potem grem pa direkt k zdravniku. Danes zjutraj sem nekaj čutila, samo nisem ziher, ali so bile samo sanje ali res. Sj mogoče sem res panična, samo je prvič zame, stara sem že precej, in vsi se tko fejst veselijo tega otročka, da me bo to na koncu ubil, če se kej ponesreči. V glavnem, javim.

Drugače pa: HVALA punce za moralno podporo! [sm=smiley1.gif]

Aspara...se videla tisti oglas na Amazonu. Sedaj imam tako za 1 mesec tega, ki ga prejmem danes, potem pa bom videla, kako naprej. PA glede na to da je 20 eur, si ga lahko še za naslednjega otroka prihranim, pa tudi sestri bo 1x prav prišel. [sm=smiley1.gif]

Glede izcedka iz bradavic. - jaz ga nimam. Sj ne vem, a je normalno da ga imaš oz. nimaš, ali je nenormalno da ga nimaš oz. imaš? Grem preverit malo po spletu ina javim, če bo kaj pametnega. [sm=zz_playfull.gif]

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 11:09:02)

Pozdravljene. : )

Če mali ne bi toliko brcal sploh ne bi vedela, da sem noseča. Ponoči pogosto sanjam, da me brca ( mogoče me res? ).

sabincica zagotovo je vse v redu. Držim pesti in komaj čakam, da sporočiš, da je z malim vse ok [sm=bravo.gif]

izcedek iz bradavic je normalen pojav [sm=smiley1.gif]. Pri meni je vsako jutro prisoten na majici.. verjetno, ker med spanjem spim v položajih, da stiskam dojke?!

Želim vam lep dan [sm=nosecka.gif]

taly46 -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 14:14:59)

Pozdravljene!

Dolgo se že opogumljam da bi vam kaj napisala in končno mi je uspelo. Prebiram vas že od začetka in ste mi že tudi s katerim nasvetom pomagale :)
Prihajam iz Maribora, stara sem 27 in prvič [sm=nosecka.gif] PDP imam 1.9.
Zdaj sem že v 24. tednu in za mano je tudi že morfologija...najprej pri svoji G in ker ni vsega vredu videla me je še v bolnico napotila...zelo skrbna :) V torek smo bili v bolnici na morfo in je vse ok in končno se je naš [sm=duda.gif] pokazal kaj ima med nogicami [sm=smiley36.gif] Baje da bo pupika [sm=bravo.gif]
Gibe že čutim od 18. tedna naprej...prva brca je bila za materinski dan...noro dober občutek. Zdaj pa že na veliko telovadi in včasih tudi atija pozdravi [sm=smiley36.gif]

Drugače pa nimam nekih težav...razen boleči križ ko pretiravam z gibanjem (sma z možem barvala stanovanje čez praznike in potem sem rabila 2 dni da sem k sebi prišla)

Tak led sem prebila...zdaj pa se veselim čvekanja z vami.

Lep sončen dan vsem [sm=smiley1.gif]

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 14:15:33)

Dobila AS. Slišala premetavanje in srček, pa če ene druge zvoke [sm=bravo.gif]...se je najprej izogibal, potem me je 2x brcnil, poslednje pa očitno obupal in je nehal bežat, tako da sem ga lepo slišala[sm=smiley32.gif] tako da sem nadvse happy.

Glede izcedka iz dojke, ni nič narobe če ga ni in ni nič narobe, če je. Nekatere ga imajo lahko že od 14.t nosečnosti. Pri večini pa se pojavi po 23. tednu oz. po porodu in najkasneje 3 dni po carskem rezu.
Je vse ok, dokler je bel, belo- rumen, rumen do intenzivno rumen in nima vonja, oz. ne smrdi. Zelen je lahko okužba- obisk G, prav tako če je rjav ali rdeč (kri). Dr. Pušenjak pravi, da ne stiskat bradavic. Če bo ven priteklo, ok, če ne bo, pač ne.

Še en zanimiv članek o dojenju: http://med.over.net/clanek/i14081/#.VUtWPY7tmko , ni glih povezava na temo, je pa zanimv in poučen.

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 14:19:37)

IZVIRNO SPOROČILO: taly46

Pozdravljene!

Dolgo se že opogumljam da bi vam kaj napisala in končno mi je uspelo. Prebiram vas že od začetka in ste mi že tudi s katerim nasvetom pomagale :)
Prihajam iz Maribora, stara sem 27 in prvič [sm=nosecka.gif] PDP imam 1.9.
Zdaj sem že v 24. tednu in za mano je tudi že morfologija...najprej pri svoji G in ker ni vsega vredu videla me je še v bolnico napotila...zelo skrbna :) V torek smo bili v bolnici na morfo in je vse ok in končno se je naš [sm=duda.gif] pokazal kaj ima med nogicami [sm=smiley36.gif] Baje da bo pupika [sm=bravo.gif]
Gibe že čutim od 18. tedna naprej...prva brca je bila za materinski dan...noro dober občutek. Zdaj pa že na veliko telovadi in včasih tudi atija pozdravi [sm=smiley36.gif]

Drugače pa nimam nekih težav...razen boleči križ ko pretiravam z gibanjem (sma z možem barvala stanovanje čez praznike in potem sem rabila 2 dni da sem k sebi prišla)

Tak led sem prebila...zdaj pa se veselim čvekanja z vami.

Lep sončen dan vsem [sm=smiley1.gif]

Taly46, dobrodošla med nami[sm=bravo.gif]

levcka -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 21:06:25)

Punce ne boste verjele, danes sem dobila posto od ZZZSja. Naprošajo me, da jim pošljem še izvid iz IPPja in zraven so pripisali samo faks. Pa v katerem stoletju mi živimo? Emaila ne poznajo? Sem jih klicala, pa jih nisem priklicala. Zdej bodo pa po navadni pošti vse dobili. Sem malo zlobna ;) Me prav zanima kaj bodo odločili.

Jaz opazim fleke samo na nedrčkih, da bi mi pa prav teklo iz bradavic pa ne. Imam pa spet noro suho kožo po bradavicah in kolobarjih. Se mažem zjutraj in preden grem spat, potem me pa zjutraj še kakšno uro moti nederček :)

Moje dete se pa na veliko premetava po trebuhu vedno, ko se umirim in ležim v postelji, da grem spat. Pa zjutraj je tudi kar precej aktivno. Čez dan pa niti ne toliko.

Jutri grem v materinsko šolo. Pa da vidimo kako to zgleda :)

Lep večer še naprej.

aspera -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 22:16:35)

sabincica, super, sem vesela, da je vse ok [sm=bravo.gif].

levcka, očitno imate neke smotane zdravnike na komisiji, da tako komplicirajo. Glede izcedka imam pa tudi jaz samo na nedrčku madeže, pa ko sem zadnjič malo stisnila bradavico, sem videla, da se je ena majhna kapljica pokazala.

A vaši partnerji že čutijo brce, ko dajo roko na trebuh? Moj jih še ne in je čisto neučakan [sm=smiley36.gif]. No, so pa kar razlike med nami, ker nekatere imate pdp začetek septembra, jaz pa čisto na koncu, tako da so eni otročki že dosti večji od mojega [sm=smiley1.gif].

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (7.5.2015 23:02:23)

Hejla punce!

sabincica sem vedela. Sem zeloooo vesela [sm=bravo.gif]

Taly46 dobrodošla draga [sm=nosecka.gif] : )

Glede brcanja mojega štrukeljčka... čutim ga skozi celi dan, tudi ko sedim ali hodim. Zdi se mi, da je iz dneva v dan bolj dejaven.

aspera jaz imam pdp 23.9 in partner je že začutil brcike. Tudi tvoj jih bo slej kot prej.

Moj dan danes je potekal brez večjih težav. Sem pa ugotovila, da sem zelo nestrpna do okolice, živčna in na čase celo nesramna [sm=zmeden.gif].
Tega se zavedam ampak si ne morem pomagati. To mi sploh ni podobno. Že sama sebi grem na živce [sm=zz_banghead.gif]
Upam, da to čimprej mine.

Lahko noč in sladke sanje

levcka -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 8:24:53)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif].

Kako smo danes? Jaz sem se prebudila z glavobolom :( Upam, da čimprej mine, ker ne bi rada vzela tablete. Do sedaj je še nisem. Dete me brca, očitno bi šel rad v miganje ;)

Lupidupi to so hormoni, bo že še vse prišlo na svoje mesto :)

Aspera ja kranjska komisija je res čudna.

Sabincica vesela, da je tvoje dete ok :)

taly46 -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 9:15:01)

Hvala za dobrodošlico :D

sabincica super da je vse ok

lupidupi jaz imam enak problem...se zelo hitro razburim...ampak ja to so samo hormoni ;) bo potem minlo [sm=smiley36.gif]

sturla -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 9:39:12)

Jutro [sm=nosecka.gif]

Pri meni vse kul, ponoči sem se zbudila,ker me je zakuhalo (ne morem verjet,sem zmrzljiva do konca!) Potem pa nisem mogla zaspat [sm=zmeden.gif]
Sem pa sanjala,da mi je G na morfologiji napovedala punčko [sm=smiley1.gif] bila sem prav malo začudena, malo presenečena..da ne rečem razočarana. A nimam posebne želje po spolu,sam nekako ne vem,mogoče sem pričakovala fantka [sm=jezicek.gif] kaj v resnici je zvemo začetek junija [sm=smiley1.gif]

Midva imava voziček izbran. Kot sem od začetka napovedala bo peg perego book. V moj avto se stlači,kar je pomembno [sm=jezicek.gif] za barvo se še nisva odločila,ker je toliko opcij. Itak spremljava akcije pri nas in v italiji,kjer so cene dooosti bolj ugodne [sm=smiley1.gif]

Levcka,me sploh ne cudi,da so ti poslali domov za dodatne izvide [sm=zmeden.gif] jaz sem imela na začetku cel križ s komisijo. Me prav zanima,kako bojo zdaj odločili,ko imam papir za B do porodniške [sm=hudicek1.gif]

Punce,če imate možnost uživajte na sončku!

sabincica -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 12:55:37)

Hy punce....

Hvala[sm=love.gif]
Sem včeraj dala mojmu za poslušat bebico in je bil čist navdušen. Potem me je okregal, da drugič mu nej povem, ne pa da sem pol tečka in ne ve, če je on kej naredil oz. ni, in da je to skupna skrb in da res ne rabim bremena sama nosit, ker on tud men skoz jamra, če ga v službi, kaj / kdo razjezi. Potem pa skoz spraševal kaj je kateri zvok, ki ga sliši po AS. Me je mali začel ful brcat, ko sma ga lovila in bežat pred AS. Danes me je za dobro jutro malo pobožal, sedaj pa očitno drema. Mi je ža na nuhalni rekla, da je ful zaspanček[sm=smiley36.gif].

Lupidupi, don't worry, be happy. Tud men včasih hitr živc potegne, sploh na cesti ( se rada vozim, sm mučke, ki mi pa čas kradejo, mi pa živce pijejo, sploh če sem lačna, žejna al pa če me lulat....pol bi se kr zdrla na tisga k se mi jajca in kolono dela, pol ga pa še za vraga prehitet ne morš...[sm=zz_stomp.gif]

Levčka pij vodo ali pa kj z Mg. Pa mal se še na kavč pokn, če lahko pa bo minilo. Upam, da čimprej. [sm=smiley1.gif] Glede komisije...kaj jim moraš sploh ti kaj pošiljat. Sj ima tvoj zdravnik vse izvide in on jih mora priložit!!! Kr neki...[sm=smiley13.gif]

Tudi jaz sem ponoči zakuhala. Še nogavice sem slekla, pa še poleti v njih spim[sm=jezicek.gif], se odkrila, pa se skoz premetavala. Prav nič mi ni sedl. Kr neki! Danes imamo piknik, ker je končno en topel vikend pred vrati, skor brez vetra in sem že v nizkem štartu (vešalice na žaru, prebranec, pečena paprika, mlada čebula in redkvica iz vrta, za sladico pa čokoladna in borovničeva rulada) [sm=zz_wub.gif]...tolk o men za zdej :) grem še mal na kavč, da se ohladim, potem pa nazaj v akcijo...[sm=zz_wavespin.gif]

Vesela sem ,da ste ve vesele.

kunigundek -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 12:55:47)

sturla, tudi takega papirja ne upoštevajo nujno. Meni zdravniki vsakič napišejo, da moram biti do konca nosečnosti doma, pa mi vedno zgolj za en mesec podaljšujejo. Pa ne glede na to, da se moram nujno gibati, imam vsakič določen samo 'hišni pripor'. Pa dobro, jaz sem vesela že, da sem lahko doma in se ne obremenjujem s temi odločbami in kaj piše. Živim po svoje in tako, da se jaz in dete dobro počutiva.

Mene tudi muči slabo spanje, včasih se nikakor ne morem namestiti. Kar je res čudno, glede na to, kakšna zaspanka sem drugače. Si pomagam z blazino za dojenje, ki je bila danes zjutraj, ko sva se zbudila, pri glavi od mojega. [sm=zmeden.gif] Ne vem, kakšni premiki so bili ponoči...

Ah, pa kaj, ste pač malo tečne. Zdaj imate vsaj izgovor za to. Mene pa namesto tečnobe muči 'nosečniški možgan', pozabljam vse kot kakšna sklerozna upokojenka. Je vsaj razlogov za smeh.

Lep dan vsem in čim več brc!

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 13:39:17)

Pozdravljene drage punce [sm=nosecka.gif]

Zjutraj sem se zbudila dobre volje in hitro skočila v šolo, da sem pridobila oceno. Ocena je bila uspešna in lahko sem šla domov [sm=smiley1.gif].
Potem pa... zopet kar na enkrat napad jeze in nesramnosti. Tako hitro se razburim in s takim grdim tonom ljudem odgovarjam, da me je sram. Sploh se ne morem kontrolirati. Sem bila na vrhuncu razburjenosti, ko sva z mamo šle iz trgovine. Srečali sva mamino prijateljico, ki mi je začela pridigati o moji nosečnosti in kako razburjenost ni vredu za otroka. V tisti sekundi mi je toliko slabih besed prišinlo čez misli, da sem verjetno izgledala kot bomba. To sklepam po tem, da me je začudeno pogledala in se na hitro poslovila.
Mama pravi, da to ni več normalno... ampak, če pravite, da imate podobne izkušnje me naj to ne skrbi ?! [sm=zmeden.gif] In zdaj že 10 minut jočem za brez veze [sm=smiley19.gif]
Joj, počutim se kot živčni bolnik... KOMAJ ČAKAM, DA TO MINE.

Danes skočim malo v pikapolonico pogledati vozičke :)

Lp

levcka -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 16:28:16)

lupidupi ne sekiraj se, saj tudi to obdobje mine :) Jaz sem bila tudi tolk tečna par tednov nazaj. Zdaj sem pa že bolj "normalna" ;)

Ja naša komisija je full posebna. Nimamo kej, takle mamo. Upam, da mi podaljsajo bolniško. Ker vem, da se mi bo v službi zmešalo.

Glava me je nehala bolet, tko da nisem rabla tableta vzet :)

Materinska šola za mano za prvič - uvod in kontracepcija po porodu sta bili temi.

Lep sončen pozdravček

sturla -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 18:43:08)

Kunigundek,sej ne upam,da mi bodo podaljšaki za več mesecev.. že zdaj je bila borba [sm=zmeden.gif] bomo že preživele,swmo da so [sm=duda.gif] zdravi

Lupidupi ne sekiraj semeni je šlo v prvih mesecih vse na živce,še doma sem morala bit in tašča se mi je naslikala vsak teden na kavi..najraje bi komu izpulila glavo [sm=jezicek.gif] zdaj je veliko boljše in tudi pri tebi bo,verjemi. Zaključi s šolo,da boš imela 1 skrb manj, pa bo lažje [sm=smiley1.gif]

XPunca -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 21:40:39)

Čer!
Tako pa mi je uspelo ponovno prit na računalnik.. redno vas prebiram preko telefona..a tam je skoraj nemogoče kaj napisat..katastrofa [sm=zmeden.gif]
Pa bolj ali manj smo bili danes še pod vtisi včerajšnje morfologije.. torej je tudi za nami :)) kar napeto :) Z bejbijem vse štima.. baje naj bi bila v.. mojem trebuhu mala nogometašica :) Tako je rekla.. saj je v samem pregledu naredila toliko prevalov da jo je baje še ona morala lovit :) No.. tako je rekla a da ne more 100% trdit da je pupa.. tako da je vse ostalo v zraku do naslednjega uz:)
Naredila mi je pa vaginalni pregled.. pa vaginalni uz in pol še uz morfologijo.. no ugotovila je, da vnetje še ni ok.. in da naj počakam izvide brisa iz bolnice.. In sem danes tudi to končno prejela.. in me čaka antibiotik ker imam bakterijsko vnetje [sm=smiley13.gif] Sicer mi je zdaj ok.. vsaj toliko da se nekje nekaj začne urejat..ker je zdaj to kar trajalo.. mah vse ima svoje prednosti in pomanjkljivosti[sm=zmeden.gif]
Drugače pa smo od včeraj od dopoldanskega pregleda in vse do večera imeli živ žav po trebuhu.. ali smo to malo bitje razjezli z vsem..ali pa preprosto uživa :)

aspera -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 22:25:25)

levcka, jaz tudi spadam pod kranjsko komisijo, tako da se zdaj še bolj čudim, da so meni takoj za 3 mesece podaljšali bolniško in še dovolili izhode. No, je pa tudi res, da sem IVF-jevka in da imam en splav za sabo, najbrž to igra veliko vlogo tukaj.

Moj dragi se je pa šel včeraj pozanimat v BC za ta voziček, ki ga imava v planu kupit in ki naj bi bil do 14.maja še v akciji, pa so rekli, da so vse razprodali in da ne vejo kdaj dobijo novo pošiljko. Sva bila kar razočarana. Prej sva pa za vsak slučaj preverila na netu in so jih očitno spet dobili, ker se ga da naročiti, tako da šibava jutri v BC in ga bova najbrž kar kupila, preden spet razprodajo vse.

levcka -> RE: Septembrke 2015 (8.5.2015 23:05:27)

aspera očitno sem na eno čudno zdravnico naletela. Saj se bo vse uredilo, samo upam, da čimprej in v mojo korist ;)

Joj kakšne lušte mi delate s to morfologijo. Upam, da jo naslednji teden naredi, ker bom že v 24tem tednu in 5i dan. Potem pa razmišljam o 3D oz 4D pregledu za dušo. Za to imam pa še čas.

Jaz se pa trenutno s posteljico ukvarjam, ki mi jo bosta sicer moje dva kupla. Ampak vseeno jaz iščem po netu kje so ugodne ;)

Pa glede na to, da je že full vroče zunaj, razmišljam da bi šla po nakupih za kratkimi stvarmi :)

adedayo -> RE: Septembrke 2015 (9.5.2015 18:49:35)

[img]http://img41.glitterfy.com/15030/glitterfy5084738T621B81.gif[/img]

PDP, NICK, STAROST, št. [sm=nosecka.gif] , št. [sm=duda.gif] doma, KRAJ, SPOL . . .

01. 09. 2015 taly46, 27 let, 1.[sm=nosecka.gif], maribor, [sm=rozacrtici.gif]

02. 09. 2015 Robidkaa, 24 let, 1.[sm=nosecka.gif], Trebnje okolica, [sm=darilo.gif]

03. 09. 2015 levcka, 33 let, 1.[sm=nosecka.gif], Kresnice, [sm=darilo.gif]

04. 09. 2015 Baby kiss, 28 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], zasavje, [sm=darilo.gif]
04. 09. 2015 zziduj, 29 let, 1.[sm=nosecka.gif], okolica Ljubljane, [sm=darilo.gif]
04. 09. 2015 Ema0naja, 30 let, 1.[sm=nosecka.gif], KK, [sm=darilo.gif]

05. 09. 1015 pia86, 28 let, 3.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], lj-okolica, [sm=darilo.gif]

06. 09. 2015

07. 09. 2015 BeChi, 29 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], krka, [sm=darilo.gif]
07. 09. 2015 Biba 2007, 1.[sm=nosecka.gif], mb, [sm=darilo.gif]

08. 09. 2015 lucy89, [sm=modricrtici.gif]

09. 09. 2015 Zelena.pikica, 26 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], zg.savinjska, [sm=darilo.gif]

10. 09. 2015 mama petka, 40 let, 5.[sm=nosecka.gif], 4[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

11. 09. 2015 zaba30, 30 let, 2.[sm=nosecka.gif], koper, [sm=darilo.gif]

12. 09. 2015

13. 09. 2015 jael, 33 let, 1.[sm=nosecka.gif], LJ, [sm=darilo.gif]
13. 09. 2015 dvojčic84, 30 let, 2.[sm=nosecka.gif], Grosuplje, [sm=darilo.gif]
13. 09. 2015 vijolica2, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
13. 09. 2015 XPunca, 27 let, 1.[sm=nosecka.gif], maribor, [sm=darilo.gif]

14. 09. 2015 metulj80, 34 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1 [sm=duda.gif], KR, [sm=darilo.gif]
14. 09. 2015 karinna, 30 let, 1.[sm=nosecka.gif], LJ, [sm=darilo.gif]
14. 09. 2015 sabincica, 32.let, 1.[sm=nosecka.gif], [sm=modricrtici.gif]

15. 09. 2015 adedayo, 28 let, 3.[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], UK, [sm=darilo.gif]
15. 09. 2015 Maicoo, 26 let, 1.[sm=nosecka.gif], okolica Kranja, [sm=darilo.gif]

16. 09. 2015 lilibi, [sm=darilo.gif]

17. 09. 2015simoonaa, 26 let, 1.[sm=nosecka.gif], Bela krajina, [sm=darilo.gif]
17. 09. 2015 Amy_Lee, 4.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

18. 09. 2015 kokosita, 24 let, 1.[sm=nosecka.gif], mengeš, [sm=darilo.gif]

19. 09. 2015 alsp, [sm=darilo.gif]

20. 09. 2015

21. 09. 2015 _srečka_, [sm=darilo.gif]
21. 09. 2015 lejca, 38 let, 4.[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]

22. 09. 2015 ely87, 27 let, 2.[sm=nosecka.gif], lj, [sm=darilo.gif]

23. 09. 2015 prvicnosecka, [sm=darilo.gif]
23. 09. 2015 aaa2009, 4.[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif] 1[sm=angel.gif],[sm=darilo.gif]
23. 09. 2015 lupidupi, 19 let, 1.[sm=nosecka.gif], [sm=modricrtici.gif]

24. 09. 2015 pik89, 25 let, 3.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], Dolenjska, [sm=darilo.gif]
24. 09. 2015 superfinofajn, 25 let, 1.[sm=nosecka.gif], RADOVLJICA, [sm=darilo.gif
24. 09. 2015 utripek, 1.[sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]
24. 09. 2015 jagoda2015, 1.[sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

25. 09. 2015 Kikii, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]

26. 09. 2015 ms234, 22 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=angel.gif], KR, [sm=darilo.gif]
26. 09. 2015 geekica, 29 let, 1.[sm=nosecka.gif], LJ, [sm=darilo.gif]
26. 09. 2015 beba92, 22 let, 1.[sm=nosecka.gif], SG, [sm=darilo.gif]

27. 09. 2015 sarapara,1.[sm=nosecka.gif], [sm=darilo.gif]

28. 09. 2015 aspera, 33 let, 2.[sm=nosecka.gif], škofja loka, [sm=darilo.gif]
28. 09. 2015 DORSKIY, [sm=darilo.gif]

29. 09. 2015 NINANANA1986, 28 let, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], zasavje, [sm=darilo.gif]

30. 09. 2015

05. 10. 20115 kunigundek, 30let, 3.[sm=nosecka.gif], gorenjska, [sm=darilo.gif]

09. 10. 2015 strula,29 let, 1.[sm=nosecka.gif], obala, [sm=darilo.gif]

xx. 09. 2015

TRENUTNO NAS JE: 47
PRIČAKUJEMO: 43 [sm=darilo.gif], 3[sm=modricrtici.gif], 1[sm=rozacrtici.gif]

MALI ANGELČKI [sm=smiley19.gif] : 1 [sm=angel.gif]

za FB kontaktiraj adedayo

Lupidupi -> RE: Septembrke 2015 (9.5.2015 20:43:08)

Pozdravljene drage [sm=nosecka.gif]

Sem dosti bolj vesela, ko ste mi potrdile, da je moje počutje normalno. Zdaj vem, da nisem sama in je to le del nosečnosti [sm=smiley1.gif].

Včeraj sva z mojim bila malo po trgovinah in sem si v h&m kupila super kavbojke in majčko ( za nosečnice ). Spet se počutim urejeno. Ko sva bila v knjigarni, da sva kupila knjigo za pomoč pri maturi sem naletela na priročnik Od spočetja do rojstva. Bila je znižana iz 34 € na smešnih 2 € [sm=smiley36.gif] !!! Še zdaj ne morem verjeti. Seveda sem jo kupila in jo že veselo prebiram [sm=smiley1.gif].
Počutim se super... tisti občutki jeze in razburljivost sta izginila. Večjih težav nimam... imam pa zelo močan beli tok in brez vložka ne grem nikamor.

Aja... pa moja želja po spolnosti se je zopet vrnila [sm=sloncek.gif] [sm=bravo.gif]

Mali se veselo premika in opozarja nase z brcikami [sm=bravo.gif]

Lep pozdrav

adedayo -> RE: Septembrke 2015 (9.5.2015 20:55:02)

Dobrodosle vse nove [sm=nosecka.gif]

priznam ni mi uspelo vse prebrat, nekako mi je rr cist iz glave ven padel. Sem pa pososdobila seznam.

morfologija je za nami in dete se pridno skriva. Je tud bolj trmaste sorte saj pridno sedi na ritki in nam kaze hrbet. Vozicek smo ze dobili, kupili na ebayu, postlica in banica sta tudi ze, plus previjalna. Zdaj me caka samo se oblacila in posteljina plus kozmetika pa smo tipi top.

nekatere ste sprasevale za fb, dajte mi na zs poslat pod katetim imenov vas najdem da vas dodam k sebi in pol v skupino.

Dojencek zadnje dni miga na polno, se malo se natrenira in bo dovolj brcal da bodo tudi otroci in dragi uzivali v mini gibanju in raztezanju.

Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>