sabincica -> RE: Septembrke 2015 (3.5.2015 20:27:21)
|
Zdravo punce, Spet med vami. Sem imela naporen in deloven vikend, kljub temu da so bili prazniki[sm=jezicek.gif]...v glavnem, sma z mojim 3 dni pridno vrtnarila, posadila v rastlinjak že papriko, paradižnik, kumare, malancane, v torek pa grema še v Škofjo loko k Chillipipu po sadike fefeonov in če bo kaj placa, bom vanj posadila še eno melono. Lansko leto sem predelala na eni sadik 5 sočnih in sladkih melon in upam, da bom letos tudi te sreče, na zunanji del pa sma posadila začimbe, ki jih full obožujema[sm=bravo.gif] ...v glavnem, želima, da tudi letos ostanema samooskrbna z zelenjavo kot že 3 leta do sedaj in da bo najin malček jedel zdravo hrano. Tako da sem se v teh 3eh dneh dobro razmigala in zvečer padla v posteljo in brez lulanja spala in prekinitev spala tudi po 7 ur, in potem nadaljevala[sm=smiley1.gif] kar se mi redko zgodi. Tako da se malo pohvalim, da sem tudi jaz pridna[sm=smiley1.gif] Kar se tiče pa križa- men pomaga samo tuš s toplo vodo, boli pa skoz, kot [sm=hudicek1.gif], še ponoči se zbujam- najtežje je vstat iz kavča ali pa postelje. Dorskiy, čudovite slike. [sm=bravo.gif] Glede DM popustov pa še tole....ko boste včlanjene, se vam vsake toliko na vašem portalu naložijo novi boni in popusti in jih je pametno izkoristit, ker so nekateri res super. [sm=bravo.gif]... A še katero matrajo mozolji? [sm=zmeden.gif] jaz jih celo puberteto nisem skupaj imela tolk, kot sedaj v teh 4,2 mesecih. [sm=smiley8.gif]
|
|
|
|