|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
10.12.2014 21:45:51   
Kara*
Ojla punce. Dobrodošle nove user posted image user posted image
Vse punce, ki ste v negotovosti, držim pesti za vas in pošiljam roj pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že tako ali tako je težko čakat, če so pa še kkšni izcedki/težave je to pa mora ...

Špikaje - mislim, da je normalno. To je moja 3. nosečnost in vsakič je isto, kot bi rekel Adi Smolar - "...se kar širi in rotira, oscilira in vibrira, čisto nič pri miru ni ..." ta pesem (samo, da je govora o vesolju user posted image ) mi vedno pride na misel, ko me kaj špikne user posted image Mi je pa v tej nosečnosti ful ful bolj slabo, kot v prejšnjih dveh. In to čez cel dan. Ampak vsaj vem, da raste nekdo tam notri. user posted image
teja_ - midve bova skupi čakali do onemoglosti, jaz imam tudi šele 15.1. pregled.

Še sreča, da je december, da se ves čas kaj dogaja in gre malce hitreje vse skupej, ane user posted image

Sončece 16 - ful dobr, da bosta na božični večer povedala, upam da zdržita do takrat user posted image to sva tut midva imela sprva v planu, ampak ni šans, da zdržim user posted image

Pozdravčki in čuvejte bušije!

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.12.2014 22:20:04   
tanjita.
Dobrodosle vse nove in seveda cestitke za user posted image Odprta je ze skrita fb skupina, bi se zelele tudi tam prikljuciti, ali sele kasneje?
Anaina, ni samo, ko se obrisem, tudi na vlozku je user posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.12.2014 23:38:33   
Simončika
Heeeej nosečke..jaz pa mam jutri pregled,jao komaj čakam,da vidim kak je na stvari z malo pikico :-) jaaa tanjita jaz sem ZA skupino na fb :-) sem že leto dni v skupini februarčic in se zakon razumemo..jutri javim večer,kak je blo na pregledu,držite pesti..pa sladke sanje vsem skupaj ;-)

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.12.2014 7:42:21   
Anaina
Dobro jutro punce.
Kako ste? Jaz se probam ne sekirat zaradi teh izcedkovuser posted image Čeprav sem se včeraj razjokala ko mali otrok. user posted image
Od kod pa ste kaj punce?
Vsem ki imate preglede želim vse dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu Simončika)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.12.2014 8:27:09   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: Sončece16

Punce, jaz ne vem a je to normalno pa bi vas malo povprašala. V spodnjem delu, včasih tudi v predulu jajčnikov me špikne, ali pa imam občutek kot da se nekaj razteza, verjetno je to zaradi maternice, ampak na čase kot zaboli. Danes sem šla večkrat po stopnicah in se mi zdi da je huje, ali lahko s tem kaj škodujem plodu. A je to normalno da včasih malo zaboli in imaš neprijeten občutek spodaj? Ali to traja skozi celo nosečnost in je nekaj normalnega? Upam da to ni neumno vprašanje, ampak sem zaskrbljena.

Sončece pri meni je isto, če naredim kakšen hiter gib ali kihnem, me prav ornk useka okrog maternice. Sem pomislila, da bi začela piti magnesol, prvič sem ga samo zadnja dva meseca.

Se bom tudi pridružila fb skupini, ampak po nuhalni, ko bodo stvari bolj ziher user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Neposredna povezava do sporočila: 155
11.12.2014 8:38:52   
Sončece16
Shana, vse je novo pa tudi čakala sva zelo dolgo na to in potem sem takoj v skrbeh, verjetno je res normalno. Saj je logično da se vse širi in razteza.

Jaz sem tudi za SKRITO skupino na FB, ampak še ne takoj, bom videla po prvem pregledu če bo vse vredu, pa se vam mogoče takrat pridružim.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.12.2014 8:39:09   
jesse16
Dobro jutro punce.
Pri meni nič novega, edino kar se mi zdi je pa da sem manj napihnjena in prsi me ne bolijo več tako kot do sedaj.
Držim pesti da se za vse nas srečno konča. Komi čakam pregled 23.12. da vidim kako in kaj.

Vsem ki imate preglede pa želim da bo vse v redu.
Čuvajte svoje bušije.

LP

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.12.2014 10:32:06   
Anonimen
Hej nosečke kako ste? Tanjita kako je s teboj, je izcedkov kaj manj? Mislim nate in držim pesti da bo pa kljub temu vse ok na koncu, moja znanka je krvavela par mesecev do kolen pa je rodila na koncu brez problema :-) Jaz pa non stop spim, živčna sem da sebe več ne prenašam ;-( Bo že bolje..
Ja za skupino na FB, ko se bo rada katera pridružila naj napiše debelim poudarjeno z rdečo DODAJ , pa vas kontaktiram na Zs, lahko se pa tudi obrnete na Tanjito, vam bo ona tudi pomagala, če me slučajno kak dan ne bo na internetu. Vsem želim en lep dan pa čim manj slabosti ;-)

(odgovor članu jesse16)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
11.12.2014 11:12:16   
Anaina
Hej punce. Kako ste? Men je krvavitev končno ponehala. Je samo rjav izcedek se. Upam da se še to umiri. Tanjita kako je s tabo? Upam da se je tudi pr tebi končalo in da bomo počasi lahko začele uživat v user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.12.2014 14:20:35   
jesse16
Živijo
Anaina super da se je ustavilo.
Tanjita kako je s tabo?

Mene pa full v križu boli, na trenutke mi prov useka, a ma katera podobne bolečine. Mi kr sapo vzame.
Groza tole, pa še 2,5 ure do konca šihta jaz pa komi še sedim user posted image .

lp

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.12.2014 15:24:00   
Shana86
Soncece pi meni pa ravno obratno - za prvo nosecnost sva se namatrala in ko je uspelo, sem si rekla: do sedaj sva morala dati toliko skozi, da bo od zdaj naprej vse okej. In res je bilo user posted image Tale nosecnost pa je kar mimogrede prisla, ne vem, kot da bi imela slabo vest user posted image

Anaina super, da si bolje user posted image

Mene tudi obcasno tisci v krizu.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.12.2014 18:01:03   
blue_angel
Meni pa danes hrana nic ne disi :-( upam da je to samo danes, da nebo slabosti :-( jaz se pridruzim skupini na FB po prvem pregledu :-)

Punce, ki ze imate otrocke in bo med njimi majhna razlika,... pri nas bo 1leto in 8m... kako boste jih prevazale? Ste ze razmisljale o vozickih? Jaz ne vem ali bi bilo pametno vzet vozicek za 2, ali bo dovolj rolka za starejsega... hmm?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.12.2014 18:11:59   
Kara*
FB skupina - jaz se pridružim po 1. pregledu.
blue_angel - jaz imam med prvima dvema 22 mesecev razlike, ampak se starejša itak ful ni hotla vozit že prej, tako da sem imela običajen voziček.
Hrana - danes imam tak dan, da bi vse požrla user posted image
Anaina - sem ful vesela zate user posted image zdaj pa naj se čisto neha in si zmagala!
tanjita, kako je s tabo?
Simončika, kako je blo na pregledu?

(odgovor članu blue_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.12.2014 18:50:29   
Anaina
Punce hvala vsem ki držite prstke za mene. Mi ful pomeni to. Namreč za user posted image še nisem nobenemu povedala. Sva se s fantom zmenila da počakava do božiča da vidima če bo vse ok na pregledu. Upama da bo.
Me pa skrbi za Tanjito nič se ni javla. Močno držim pesti da je vse ok.

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.12.2014 21:16:06   
tanjita.
Punce, hvala za skrb. Sem sla danes ze kar do moje ginekologinje na pregled, ker jutri ne bi mogla. Krvavitev ni vec, ne razumem pa vec nic. V tor sva z drugo ginekologinjo v vrecki videli ze skoraj utrip, danes pa z mojo spet prazno vrecko, pravi, da se ni mogel kar iz vrecke izlociti. Pocakava se en teden, ce ne dobim tabletko.... Se pa prav bojim, da pride do ss ko bom ravno kje v sluzbi :((
Ahhh, naj se ta uganka ze razresi.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 165
11.12.2014 21:37:04   
Simončika
evo mene.sem še mogla malo spat spravit pa se konkretno najest user posted image ..jaaaa na pregledu je blo super,malo debatirali o moji 10-mesečnici,smehi..G.me je pregledala vaginalno in pravi da sem v 6T4D..vidla malo pikico na ekranu in SLIŠALA SRČKAuser posted image ,glede pdp-ja mi pove naslednjič,ko dobim tudi materinsko knjižico..naslednji teden morem iti v laboratorij,da dam kri in vodo..aahhh še nedolgo nazaj sem bla tam na vročem stolu in evo že v drugo..leti čas..med moji2 bo 1 leto in pol razlike,sem tudi ravno danes premišljevala kak bomo rešli to z vozičkom,ker se moja miška full rada vozi..no bomo vidli,ko bo shodila,kak bo še interesanten voziček user posted image lepo bodite in jaaa DODAJTE me na fb pliiis user posted image ..lep večer vsem skupaj in sladke sanje..aja naslednji pregled mam 22.12.user posted image

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 166
12.12.2014 9:33:27   
Shana86
Simoncika super za srcka!

Joj tanjita res navijam, da je bil samo slab uz in boste naslednjic videli srcka...

Med mojima bo 17m razlike in tudi razmisljam o vozicku za dvojcka... ne vem, pomoje se bom odlocila tik pred zdajci, odvisno od starejse. Itak pa ne vozicka nekaj rada, sploh odkar kobaca in je sama mobilna. A boste med porodnisko vzele starejse iz varstva? Jaz bi jo, da ne bo novorojencku prinesla kake bolezni, hkrati pa si ne predstavljam biti cele dneve sama z novorojenckom in naspidiranko, moj je ful veliko v sluzbi.

Joj toliko vas je ze bilo na uz, jaz imam se do samoplacniskega 10 dni user posted image Vceraj sem pa ugotovila, da imam znakce - sem bila na sluzbenem sestanku in sla vmes 4x na wc, medtem ko ostali mogoce enkrat user posted image Pac takih stvari ne opazis, ce si doma. Vcasih mi postane rahlo slabo, malo se mi zvrti, utrujena postanem. Pa spikanje. Drugace sem pa 100x bolje kot prvic.

(odgovor članu Simončika)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.12.2014 10:05:34   
jesse16
Živijo
tanjita močno stiskam pesti da je bil samo slab UZ. In da vidiš svojo pikico na naslednjem pregledu.

Simončika super za pregled.
Shana86 jaz sem skoz na  WC ampak res skoz, tak da sem glih prej razmišljala da bi si nesla računalnik in mizo kr tja in dela kr tam.
Slabo mi je pa itak full in to čez cel dan.
No vsaj glede vozička mi ni treba skrbeti je pa moja punca prevelika da bi se vozila, bo pa po moje ona z vseljem dojenčka vozila.

lp

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.12.2014 10:50:46   
polhek2
Heeeej!

dolgo me ni bilo, najprej en velik objem za vse, ki vas matrajo krvavitve user posted image
Držim pesti za vse vas.

Drugače pa pri nas živa norišnica.... Moja princeska danes praznuje user posted image  pred 8imi leti sem bila takle čas že v porodnišniciuser posted image
Kar se znakov tiče pa nič novega, tako kot SHana 100x bolje prenašam kot pri prvi.

Joj do prvega pregleda imam še 18 dni, oh ja,,, bo treba zdržat, sicer pa gredo dnevi strašansko hitro, zdajle bo nekaj dni noro zaradi rojstnega dne, pa služben dedek mraz pa vse babice...  potem je pa že skoraj božič in dopust user posted image user posted image
Sem pa povedala moji ožji družini in so bi vsi pozitivno presenečeni, so rahlo že vrjeli, da bo edinka. Ostalim bo pa princeska povedala po nuhalni.

Danes še eno urico oddelam, se pravi še 3x grem na WC user posted image  pol pa pogledat taveliko na plavalni tečaj in v kino gledat Čebelico Majo.

drage moje sonosečke, pobožajte svoje bušije, počivajte pa se tipkamo.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.12.2014 13:41:50   
blue_angel
Shana kaj tvoja hci je rojena novembra ali decembra? Moj ful uziva v vozicku zaenkrat. Bomo videli kaj bo, ko bo shodil. Jaz razmisljam da bi ga dala vseeno v vrtec septembra. Samo me je malo strah kako bo sprejel to. Vrtec, bratec/sestrica... da ni prevec za tako kratko obdobje. Drugace pa tudi jaz nonstop lulam in samo bi spala :-)

Drzim pesti da bo vse ok pri puncah ki imate taksne in drugacne tezave.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.12.2014 14:11:32   
marelcaspelca
Moja bo kar v vrtcu :) Je pa res, da je že v vrtcu in zanjo to ne bo šok. Sicer pa rodim avgusta, takrat še ni prehladov, kasneje bomo pa videli :)
blue_angel moja je novembrska in bo 21 mesecev razlike...
Jaz sem pa kot nova, kot da nisem noseča, full se dobro počutim. kar ne morem verjet, v prvi nosečnosti sem bila že na bolniški in bruhala non-stop.

Neposredna povezava do sporočila: 171
12.12.2014 15:43:42   
blue_angel
Super da se dobro pocutis... tudi jaz sem danes vredu... ocitno je vceraj bil slucaj , da mi hrana ni pasala :-) koooomaaaj cakam na prvi pregled :-) na 30.12. sem si prestavila :-) Jaz bi ze celemu svetu povedala, da bomo dobili se enega dojencka... ampak sva se z dragim dogovorila, da pocakava... tako, da se prepricava, ce je vse ok. Je pa v nasi druzini moznost dvojckov :-) Upam, da me ne zadane kap :-D

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.12.2014 18:01:14   
Shana86
blue_angel letosnja februarka je. Nikoli ni prevec marala vozicka, ze od zacetka smo imeli boje. Ona pac hoce vse videti in doziveti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 173
12.12.2014 19:00:19   
Sončece16
Punce malo vam moram potožit. Imam slab dan, ves čas sem non stop v skrbeh da nekaj ni ok, ker nimam slabosti. Pa si poskušam dopovedati da je to tudi normalno pa kar ne gre. Nestrpno pričakujem pregled v torek ne vem kako bom zdržala. Sem pod vplivom slabih izkušenj moje svakinje, ki je imela en kup splavov in težav. Težko se sprostim, ker mi ne gre iz glave da je lahko vse ok, in da sedaj po 2 letiih ko je uspelo da pride do česa slabega, res ne vem kako bi preneslauser posted image Naj bo že ta torek!!user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.12.2014 19:03:13   
Shana86
Soncece vem, da te ne morem potolazit drugace, kot da k tebi priletim z ultrazvokom, tako da ti posiljam samo en velik e-objem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?