|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
9.12.2014 20:30:30   
Anaina
Tanjita držim pesti tudi za tebe. Jaz mam Dabroston na 8h. In sem na bolniški ta teden. Mi je pa postalo slabo za znoret. Pa nič mi ne paše za jest.
Ampak vse bom potrpela samo da bo z pikico vse ok.

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.12.2014 20:36:16   
tanjita.
Si bolnisko dobila od svoje ginekologinje? Meni se pa ful vrti po tem Dabrostonu.... Tudi jaz ga moram jemati na 8 ur. Bolniske si pa ta teden se ne morem privosciti... :( Tudi jaz drzim pesti, da se nama ta kalvarija konca v pozitivni smeri.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.12.2014 20:42:39   
Anaina
Ne za bolniško mi je že v ponedeljek rekla moja osebna zdravnica. Mam hvala bogu zelo super osebno zdravnico. Ona bi mi kar do konec meseca dala bolniško. Ampak sem rekla da bom videla kako bo po tem tednu.
Drugače pa resnično upam da nam uspe pripeljat user posted image do konca. Tanjita kdaj pa imaš spet pregled?

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.12.2014 20:47:11   
tanjita.
Danes sem sla k dezurni ginekologinji. Pregled pri svoji pa imam v petek, zato ker je bila prejsnji cetrtek vidna le gv, drugih tezav pa se ni bilo. Danes pa se je ze vec videlo, tako da vsaj vem, da se imam za kaj boriti user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.12.2014 7:59:34   
jesse16
Dobro jutro

Tanjita držim pesti da bo vse v redu.
Ananina super za pregled in da je vse ok.

Jaz mam pa danes prvi pregled in sicer čez 1 uro. Komi čakam, poročam ko pridem nazaj.

Lepo se imejte

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 130
10.12.2014 8:09:40   
blue_angel
tanjita. naj ti povem, da je moja prijateljica prve 4 mesece nosecnosti krvavela... tudi sveza kri in ima danes 10m starega fantka. Je pa sigurno grozno ko vidis kri. Naj bo vse dobro! Jaz sem pa narocena na prvi pregled 6.1. :-) uuuf kje je se to... ampak to nosecnost cisto drugace dozivljam kot prvo.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 131
10.12.2014 8:23:17   
Anaina
Jesse držim pesti, da bo vse super.
Jaz zjutraj ko se zbudila spet imela rahel izcedek. user posted image
Zdaj bom pa res samo počivala. Nimam pa apetita pa zgaga me fejst peče.
Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu blue_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 132
10.12.2014 8:32:43   
Sončece16
Pozdravljene, Tanjita, Anaina upam da se za vaju vse dobro izteče user posted image More pa biti grozno, ko nimaš moči da bi kaj popravil, lahko samo čakaš in upaš na najboljše.

Jaz sem ok, celo preveč ok bi rekla, nekako se niti ne počutim nosečo, raazen napetih prsi in bolečih bradavic, pa občasno zgaga. Nimam nobenih slabosti, utrujenost tudi ni drastična. Ko toliko časa čakaš in poslušaš druge kako grozni znajo biti prvi meseci, se mi zdaj ko sem končno noseča, da nekaj zamujam user posted image Saj vem da moram biti vesela da ni slabosti...no ja mogoče me vse še čaka.

Midva bova povedala družini za nosečnost na božični večer, čeprav je tako težko čakati, se nama zdi enkratna priložnost za deliti novico in veselje.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 133
10.12.2014 11:12:44   
blue_angel
Shana86, očitno ni test točen... tudi mene je mantralo kaj bo digitalni pokazal in sem ga nardila. Mi piše da sem noseča 1-2 tedna... imela pa sem vgnezditveno krvavitev 22.11. tako da ni sanse da sem noseča 1-2 tedna. Je pa res da je prisotnega manj hormona in je mogoče za to tak rezultat. Ko sem nardila prvi test mi je namreč pokazal negativno... to je bilo na tisti dan ko bi morala dobit menstruacijo. Imam redne cikluse na 28 dni. Rahel plusek sem zagledala šele 4 dni po izostanku menstruacije.

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Anaina super user posted image

Punce, jaz sem pa naredila traparijo. Sem sla za foro delat CB digital in bila ziher, da bo pokazalo 3+, je pa pokazalo 2-3 tedne. S tem da od ovulacije so ze 4 tedni... in zdaj me seveda skrbi user posted image Bedarija totalna, kompliciram si zivljenje. Nekomu sem morala povedat, ker me skrbi, valda. Mojemu nocem, ker bo hud user posted image Ah ja... se tolazim, da je bila poleg poznejse ovulacije tudi poznejsa vgnezditev in pa da tale CB digital tudi ni tako zelo natancen... ah, trapa, jezna sem nase user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 134
10.12.2014 13:15:18   
jesse16
Živijo
No evo mene iz UZ. Videla se je lepo vrečka in rumenjaček, tudi utrip. Noseča sem 6T in 2 dni. PDP 5.8.2015.
Mama pa pod GV neko krvavitev, in mi je dala dobroston za ohranjanje nosečnosti.
Me je pa opozorila da se naj pazim, da je baje možnost splavauser posted image user posted image .
Sem čist pafuser posted image . Sploh ne vem kaj naj si mislim?
A je katera že imela kaj podobnega?

Neposredna povezava do sporočila: 135
10.12.2014 13:21:53   
Anaina
Jesse moja situacija je podobna. Jaz mam sicer en manjši hematom cca. 1 cm.
Tudi sama na 8h na dabrostonu. Danes sicer krvavi izcedkiuser posted image
Zaenkrat brez bolečin. So mi pa rekli da nimam kaj druga kot čakat do naslednjega pregleda , (22.12.) Če pa bi močno krvavela z krči pa takoj na pregled.
Srčno upam da bo vse ok.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 136
10.12.2014 13:22:44   
Sončece16
Jesse16 srčno upam da bo vse vredu user posted image user posted image

Pa si imela kakšne izcedke ali kravitev, ali je šele na UZ vidu to krvavitev? Že tako zgodaj se je vidu srček, suuper user posted image

Kakšnega nasveta panetnega nimam, ker nisem še bila na tem, vendar se čuvaj in čim več počivaj, ni nujno da se konča slabo, bodi pozitivna.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 137
10.12.2014 13:47:42   
jesse16
Ne nobenih krvavitev niti izcedkov nič. Videlo se je samo na UZ.
Ampak je rekla da me ne bo dala na bolniško, ker imam pisarniško delo, da se naj pazim in to je bilo to.
Novi pregled imam 23.12.
hvala za tolažbo punce, ostajam pa optimist da se bo za vse na srečno končalo.

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.12.2014 13:49:17   
wiiiiiiiiiii
Jesse16, v 1. nosečnosti sem krvavela in mela hematom, mislim da v 10 tednu. Takrat sem 1 teden počivala... Vse je bilo ok!!

Neposredna povezava do sporočila: 139
10.12.2014 13:52:21   
wiiiiiiiiiii
aja, dala me je pa na bolniško ker nimam pisarniškega dela ...tako da ne naprezaj se pa bo vse ok.

(odgovor članu wiiiiiiiiiii)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.12.2014 13:56:10   
Anaina
Wiiiiii tudi mene je dala na bolniško do naslednjega pregleda. A si ti fejst krvavela?
Meni na vložek ne pride. Samo ko se obrišem. Upam da bo hitro mimo ker me ful psihirauser posted image

(odgovor članu wiiiiiiiiiii)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.12.2014 14:04:29   
wiiiiiiiiiii
Jaz sem krvavela samo dva dni - šla sem na sprehod in ko sem se vrnila domov je bila kri na hlačkah (za eno veliko žlico).

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.12.2014 14:16:56   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: blue_angel

Shana86, očitno ni test točen... tudi mene je mantralo kaj bo digitalni pokazal in sem ga nardila. Mi piše da sem noseča 1-2 tedna... imela pa sem vgnezditveno krvavitev 22.11. tako da ni sanse da sem noseča 1-2 tedna. Je pa res da je prisotnega manj hormona in je mogoče za to tak rezultat. Ko sem nardila prvi test mi je namreč pokazal negativno... to je bilo na tisti dan ko bi morala dobit menstruacijo. Imam redne cikluse na 28 dni. Rahel plusek sem zagledala šele 4 dni po izostanku menstruacije.

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Anaina super user posted image

Punce, jaz sem pa naredila traparijo. Sem sla za foro delat CB digital in bila ziher, da bo pokazalo 3+, je pa pokazalo 2-3 tedne. S tem da od ovulacije so ze 4 tedni... in zdaj me seveda skrbi user posted image Bedarija totalna, kompliciram si zivljenje. Nekomu sem morala povedat, ker me skrbi, valda. Mojemu nocem, ker bo hud user posted image Ah ja... se tolazim, da je bila poleg poznejse ovulacije tudi poznejsa vgnezditev in pa da tale CB digital tudi ni tako zelo natancen... ah, trapa, jezna sem nase user posted image

Aha potem bo pa najbrz res to... imam tudi kar tocne cikluse, pa je bil na dan izostanka minus, cez tri dni pa rahel plus.

Hvala user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Neposredna povezava do sporočila: 143
10.12.2014 14:43:07   
Shana86
Malo me je strah, ker edina kolegica, ki je splavila, ni imela nobenih tezav, vse, ki so krvavele, so donosile. Ta pa je prisla na nuhalno, kjer so ugotovili, da je srcek nehal biti pri cca 9 tednih.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.12.2014 17:03:49   
tanjita.
Anaina, tudi sama imam spet krvav izcedek, pojavi se mi vedno popoldan, ko pridem iz sluzbe, prej nic. Mogoce sem res prevec na nogah user posted image Meni se pa na uz ni nic videlo, nobenga hematoma, zato me ta krvavitev se bolj skrbi. Se dva dni sluzbe, potem pa pregled...
Jesse16, ko sem v prvi nosecnosti imela tudi nek hematom, sem potem ostala celo nosecnost na bolniski.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 145
10.12.2014 17:09:10   
Anaina
Tanjita fajn nas hecajo te pikice. Jaz sem danes res počivala pa očitno ni efekta.
Pa krvavis tak da se ti pozna na vložku ali vidiš samo, ko se obrišem?

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.12.2014 21:00:29   
teja_
Živjo punce :)

Še ena user posted image se vam pridružuje :) po mojih izračunih imam PDP 14.8., prvi pregled pe šelej 15.1. ..ne vem kako bom do takrat zdržala :). Imam pa že 16 mesečnega sončka Marka :).

V primerjavi s prvo nosečnostjo se sedaj počutim ful utrujeno in bi kar sredi dneva rada zaspala..upam da ta utrujenost čim prej mine.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.12.2014 21:12:59   
Sončece16
Punce, jaz ne vem a je to normalno pa bi vas malo povprašala. V spodnjem delu, včasih tudi v predulu jajčnikov me špikne, ali pa imam občutek kot da se nekaj razteza, verjetno je to zaradi maternice, ampak na čase kot zaboli. Danes sem šla večkrat po stopnicah in se mi zdi da je huje, ali lahko s tem kaj škodujem plodu. A je to normalno da včasih malo zaboli in imaš neprijeten občutek spodaj? Ali to traja skozi celo nosečnost in je nekaj normalnega? Upam da to ni neumno vprašanje, ampak sem zaskrbljena.

< Sporočilo je popravil Sončece16 -- 10.12.2014 21:13:56 >

(odgovor članu teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 148
10.12.2014 21:22:15   
JozicaH
Men se zdi, da je tole špikanje normalno, dogajajo se spremembe, razteza se vse skupaj... in vsaka to malo drugače čuti/opiše. Mene recimo večkrat zagrabi krč, če se na hitro vstanem, obrnem, premaknem... Z neko normalno hojo po stopnicah (ne da laufaš) nimaš kaj škoditi otroku, če pa nisi na kaki bolniški al kaj pa sploh ne.

Neposredna povezava do sporočila: 149
10.12.2014 21:27:09   
Sončece16
Aha, hvala Jožica. Ja šla sem kar ene 6 krat iz 1 nadstropja v klet ker sem morala nalagati v peč, mogoče res malo prehitro. Bom sedaj bolj previdnauser posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?