JozicaH
|
.tanjita. držim pesti, da krvavitev ni posledica najhujšega. Jaz bi ti svetovala, da greš na pregled. Če pa je vseeno prišlo do najhujšega, pa najprej en velik objem ... dovoli si biti žalostna, izjoči se, karkoli, kar ti vsaj malo pomaga. Nedvomno čas prinese vsaj malo olajšanja, boš videla. Je pa dejstvo, da tako mati narava deluje v primeru kakih napak na zarodku, na teh naših malih pikicah. In tega je res veliko, jaz niti nisem vedela, dokler se to ni zgodilo meni. Vem, tole te zdaj prav nič ne tolaži, a res, verjemi, s časom bo bolje, a v srčku boš vedno nosila to malo pikico. Vseeno pa upam, da bo tale tvoja pikica pod tvojim srčkom rasla še naprej. Anaina, tudi zate stiskam pesti, da je vse tako, kot mora biti! Poročaj! Kdaj povedati? Pri prejšnji nosečnosti je moja 2,5 letna hči vedela, da imam dojenčka v trebuhu prej kot jaz, ker "ji je dojenček povedal". Zdaj pa kar malo odlašam, ker je bilo prej kar hudo razložiti, da dojenčka ni več v mamičinem trebušču, da je zdaj med zvezdicami. Bom pa počasi, mogoče tu pa tam kak stavek, vsekakor pa ne kot nek "big news". Verjetno po tretjem pregledu okrog praznikov. Tudi bomo veliko skupaj doma in ko bo prilika, ji bom povedala. Seveda, če že ne ve... :)
< Sporočilo je popravil JozicaH -- 9.12.2014 8:54:29 >
|