|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
11.2.2015 19:47:14   
metuljcica1
Se vam bom tudi jaz pridruzila na fb. Z novicko so seznanjeni ze vecinoma vsi user posted image Busi se pa se nic ne vidi, razen malo sem napihnjena. Ce zlo pogledas se vidi cisto malo. Pa sem drugace suha, mogoce pa v prihodnjih tednih zraste user posted image .

Upam, da je vse ok z izvidi in da se je vse uredilo.
Meni je sestra pri G rekla, da glede urina zelo gnjavijo. Ter je zelo pomembno, da se urin prav odda.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.2.2015 8:18:54   
jesse16
Dobro jutro

Kje pa ste vse??? Joj kak lep dan je bil včeraj sonček in baje je bilo toplo na sončeku.
Mi gledamo samo čez okno. je mala zbolela in se cartamo. Zdele vse možne viroze razhajajo.

Lostan kako si ? Kaj so izvidi pokazali??

Kako ste?? Srečnice k se vam buši še ne vidi, jaz zgledam kot v 5M in ni vsak reče oo pri vas bo pa kmalu, in polj noben ne verjame ko rečem da bo avgusta user posted image
uživajte, tudi danes bo baje lep sonček.

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.2.2015 11:01:53   
Tiaša
Ooo, pri nas pa nič sončka - Ljubljanska kotlina pač meglena... Mogoče bo bolj popoldan! Drugače sem imela pa v čet NS in sem zelo hepi, ker je vse okej. Nizko tveganje za napake in videla sem ga, kako maha in se obrača user posted image Spola pa še ne vem, ni mogla določit. Bom izvedela najbrž na morfi, 25. 3. imam.

Lepo se imejte!

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.2.2015 11:30:21   
lostan
Hvala jesse16 za skrb..nič še ne vem,so rekli da dobim recept po pošti če ne bo ok..čakam.
Ooo,moj buši je tut ogromen že user posted image ampak tak mora bit..user posted image

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.2.2015 15:29:29   
didyka
Živjo vsem skupaj!
Še ena, ki ima PD 1.8.
To bo najin tretji otrok, uprava , da tokrat punčka :)

(odgovor članu PEŽU)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.2.2015 12:32:33   
vitalinea
Še ena, da se pofočkam....katera me lahko doda v FB skuino? Veiko zadovoljstva vsem :DDD

(odgovor članu didyka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.2.2015 15:56:01   
Čebelca Špela
ŽIVJO vsem skupaj :-) ! Tudi jaz se pofockam tukaj imam PDP 11.8.2015 :-) !!!

(odgovor članu vitalinea)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.2.2015 15:59:05   
Čebelca Špela
Živjo punce evo tudi jaz sevam pridruzujem imam PDP 11.8.2015 :-))) kako ste? Se ze kateri kaj pozna treBuscka?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.2.2015 16:03:37   
Čebelca Špela
Hej, tudi jaz se vam pridruzujem imam PDP 11.8.2015user posted image Kako se kaj pocutite, se vam trebuscek ze kaj vidi?user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.2.2015 16:19:33   
Čebelca Špela
Živjo, tudi jaz se pofočkam imam PDP 11.8.2015 user posted image user posted image user posted image Kako se kaj počutite, se vam trebušček že kaj pozna? Gledate kaj že oblekice, vozičke in na sploh opremo za sončka? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.2.2015 16:20:47   
Čebelca Špela

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca Špela

Živjo, tudi jaz se pofočkam imam PDP 11.8.2015 user posted image user posted image user posted image Kako se kaj počutite, se vam trebušček že kaj pozna? Gledate kaj že oblekice, vozičke in na sploh opremo za sončka? user posted image user posted image user posted image user posted image

SE OPRAVIČUJEM KER SEM TOKRAT NAPISALA!! AMPAK NAJPREJ MI SPLOH NI POKAZALO ZDAJ PA VDIM 4X OD MENE PARDON :) !!

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.2.2015 20:50:30   
Tiaša
Živjo Špela! :) Hehe, ni panike, si nas pa 4krat pozdravila :)
Jaz mam PDP 21. avgusta in se mi zdaj že kar lepo pozna - sploh proti večeru, ko se še mal napihnem. Je pa moja prvauser posted image
Glede stvari za user posted image se jaz še nič ne obremenjujem, najbrž tudi zato, ker imam precej tega že doma spravljenega od sestre in njenih dveh pikecov pa še od mame, ker je imela še zelo pozno enga sinkota in imam res že polno vsega :)

Neposredna povezava do sporočila: 837
15.2.2015 21:41:37   
hasimirka
pozdravljene nove nosečke!
debata že na polno teče na FB, mislim da večina ne spremlja več foruma. na žalost ene niste na FB, škoda (kot v razmislek lahko mogoče nek "začasen profil" si naredite samo za avgustovke 2015, itak je skupina skrita in ne bi nič delile s preostalimi na FB).
za FB pošljite zasebno sporočilo Roži_
lp

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 838
16.2.2015 6:21:17   
Čebelca Špela
Dobro jutro :-)! Naj bi imela prav Roži_ za ime na fb, ker meni jo ne najde a zelo rada bi se vclanila k vam v skupino ... Uzivajteuser posted image

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
16.2.2015 8:22:25   
metuljcica1
Glede FB ji pisem na fb-ju zasebno pa mi ze nakaj dni ni odpisala. Tako, da ne vem ali je sploh na fb kaj prisotna? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
16.2.2015 11:07:13   
hasimirka
Roži_ je ime na tem forumu. piši ji ZS tukaj na forumu, pa ti bo dala nadaljnja navodila.
ja, na FB je dejavna, malo počakaj, ali pa jo še enkrat spomni :)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 841
16.2.2015 12:57:15   
metuljcica1
Hvala, sem ji napisala.

Zanima me kako vi "racunate" mesece? Nekje pise, da je 4. mesec od 13T, spet nekje od 14T...ponekod pa celo od 15T. Recimo, da vzamemo da je 4 mesec od 14T, sem torej v 14T v zacetku 4 meseca? Mogoce sem prebrala prevec forumov in se mi je vse pomesalo user posted image

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.2.2015 8:24:31   
jesse16
Živijo
a ste vse ušle na FBuser posted image ??
Škoda, jaz FB nimam tak da upam da se še katera javi tukaj na forumu.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 843
18.2.2015 8:31:40   
lostan
jesse16 jaz tudi nisem na fb.

Evo me tukaj user posted image še vedno nisem izvedela,kakšni so izvidi sanforda.. So mi pa rekli v ginek.ambulanti, da v primeru patoloških izvidov dobim recept za antibiotik domov..Pa ni še nič..upam,na najboljše user posted image trebuh pa je vsak dan bolj ogromen.
Bližamo se 18 tednu user posted image user posted image komaj čakava morfologijo,jo imava 17. marca.
Pa ti,kako si? Napredujete,kaj?user posted image oglasi se kaj..user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.2.2015 9:39:15   
jesse16
Po moje če bi bili izvidi slabi bi že dobila antibiotik, tako da je sigurno vse ok.
Meni tudi trebuh raste, je že res ogromen in me jezi ker nimam več nobene srajce da bi mi bila prav. Mam sicer dovolj nosečniških tunik ampak kaj ko imajo ali kratek rokav ali pa 3/4, pa je še premrzlo za to, grem danes med malico malo po trgovinah če bom kaj najdla.

Hlače mam pa itak že 1,5 meseca nosečniške.
Počutim se kr ok, skoz mam neke krče, po moje se širi maternica. A si ti tud skoz zaspana? Jaz se še vsedit ne smem, bi kr zaspala.
Aja kdaj bom imela morfologijo pa še ne vem, imam komi naslednji pregled 4.3.2015, že od 23.1.2015 nisem imela pregleda user posted image .

Pa ti kako si?
Zdaj si pozdravila prehlad?

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 18.2.2015 9:40:31 >

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.2.2015 10:09:06   
strukla
rezultati sanforda so ze naslednji dan. Naslednjic pa res pazi da bos prav oddala urin user posted image

No jst sem pa zadnjic zakrvavela ponoc, naslednji dan sem sla pa do ginekologa in mi je naredu hiter ultrazvok, vceraj pa se temeljit celosten pregled in je vse vredu. Smo pa ugotovil da sm rh negativna, kar me je kar presenetil ker sem sicer mislila da sem pozitivna. Tko da sem ravnokar dobila se zascito za rh- nosecnice user posted image
Drugac je pa zdej ok, edino pocitek mam odrejen.
Zdej pa res nevem a bi sla na smucanje al ne, marca gremo.. Sicer bomo v val di fasi, kjer so bolnice dostopne, sam itak ne morm smucat pa tect.. user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.2.2015 10:25:38   
Čebelca Špela
Tudi jaz sme se tukajuser posted image kako se pocutite?

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.2.2015 13:51:03   
jesse16
Ooo lepo me je bilo že strah da sem res sama ostala.
Sem v C&A v redni prodaji najdla majčke za 7 EUR, take bolj široke. so super.

Strukla jaz bi šla smučat, saj je vseeno kje počivaš ali doma ali na smučišču, boš vsaj malo zrak zamenjala in se sprostila. Pa kako dobro knjigo s sabo in uživaš na sončku.  Je čisto neki drugega ko zamenjaš okolje. Pa sprehodi..... Joj  ti kr malo zavidam.

Lostan pa je po moje imela slab vzorec zaradi prehlada in ne zaradi napačno vzetega vzorca.

Neposredna povezava do sporočila: 848
18.2.2015 16:59:47   
Čebelca Špela
No danes sem si tudi jaz narocila nosecniske hlacke - pajkice trebuscek je vsak teden vecji in skrivat nikakor vec ne morem saj zakaj pa bi :-) samo nekateri ljudje dobesedno buljijo vate user posted image . Povejte mi punce se vam trebuscki ze poznajo kater teden ste? se ful pazite glede hrane? Uzivajte

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.2.2015 17:01:09   
deklica30
Helov, sem iz pregleda krvni sladkor, hemoglobin, pritisk vse je v mejah normale. Samo spola pa še vedno ni mogla videti, men je to tko čudno sem v 18. tednu pa ga ne morjo videt. Sem se sedaj naročila še pri Pušenjaku, da vidim, če bo on lahko kaj videl. Drgač pa počutje je vredu, vidi se mi še nič ne, dobila sem pa že 1 kg. Ostale upam, da ste vredu.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?