|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
27.1.2015 15:36:54   
Tamy 3xT
Tammi krvavi izcedki so mozni ker se maternica premika navzgor in se "lusci" od maternicinega vratu. Nic hudega ni ce je samo izcedek tu in tam.

Meni zal moja ne naredi vedno UZ, ker ga v ordinaciji mina. Zato pa vedno poslusava srcek :)
Zdaj morem pa cakat na datum za morfologijo ki bo tam cez 6-8tednov :(

(odgovor članu TammiZeko)
Neposredna povezava do sporočila: 951
27.1.2015 17:49:28   
TammiZeko
hvala za odgovor. nihče mi nič prav ne pove, samo vsi rečejo da morem počivat.

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 952
27.1.2015 19:28:48   
ana88
LittleSunshine, PDP imam 14. 7., ampak če bo kaj po starejši sestri, lahko da bo že junija. Sem taprvo rodila 3 tedne prej (v 37. tednu). FB skupino pa imamo ja. Je skrita, tako da moraš pisat ZS Multiipraktik in jo moraš na FB dodat kot prijatelja, da te ona potem doda v skupino.

Heh, zgleda smo se vse vrgle v avtomobile. user posted image Midva kolebama med Škodo Roomster in VW Touran. VW je fajn, ker nekako gre tudi za 3 otroke, oz. lahko daš zadaj 3 sedeže. Dobiš pa za isti denar, bolj ohranjeno, z manj km in mlajšo Škodo. Ki je pa res samo za 2 otroka, ker gresta not samo 2 sedeža. Ima pa mašino od VW tako da glede vzdržljivosti je pa tam tam. Tako da zaenkrat sta tadva favorita. user posted image Kaj večjega se nama pa ne splača. Toliko, da gre not voziček in še kakšen poganjalec/skiro za tavečjo...pa še kaj iz trgovine. Kaj ste pa ostale naumile? user posted image

Spol: Mi bi naj imeli še eno punčko, ampak še ni 100%. Je pa pri prvi na NS pravilno napovedal.

UZ bo moja najbrž delala na vsakem pregledu. Vsaj pri prvi nosečnosti ga je. Sem pa imela do zdaj samo dva pregleda, pa je na obeh naredila UZ. Sicer pri drugem bolj na hitro, toliko, da je poslušala srček, ampak je vseeno bil UZ.

< Sporočilo je popravil ana88 -- 27.1.2015 19:33:47 >

(odgovor članu TammiZeko)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.1.2015 19:53:38   
Kathy28
Avto sma mi2 lani kupla od mojih staršev, ker so glih oni kupili novega. Glede na to, da sma ga mi2 uporabljala za vse dopuste sploh nisem imela občutka, da je najin hehe aja pa kot, da bi vedla imava sedaj skodo octavio karavana :) kuferam taki da lahko dobima noter tri vozeke hehe ;) glede na to, da sma prej imela sama male "jajce" kalosa, puntota pa corso je to za naju zdaj tak vesoljski avto.
Ja maternica se ti verjetno širi, kot so ti že ostale pisale. Na to je mene gin.opozorila. že na prvem pregledu, da naj se kar ne vstrašim če bo kdaj kakšen mali krvavi izcedek.
Za vse, ki še niste na fb-ju prite čim prej, res smo same fajne punce ;)

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.1.2015 19:54:38   
LittleSunshine
Ana88, no če rodima obe po PDP, se bova že v porodnišnici pozdravile, če boš šla seveda v Celjeuser posted image . Po nuhalni imam rok tudi 14.7., čeprav se mi v glavi skos vrti 16.7., ki mi ga je dal ginekologuser posted image . Bomo videli..
Hvala, ji bom pisala, takoj ko si FB uredimuser posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.1.2015 22:22:59   
ana88
Hja, s porodnišnico je pa takole... Sicer se zelo nagibam k Jesenicam, ampak ne vem kako bo logistično izvedljivo, če mi bo voda doma odtekla, tako kot pri prvi. V tem primeru bomo najbrž mogli zavit proti Celju. Sicer si pa zelo želim ambulantni porod (ko greš iz porodne direkt domov), seveda če bo z mano in z otrokom vse vredu. In če se poklopijo še ostale zadeve, npr. čas poroda - sredi noči najbrž ne bi domov rinila. user posted image Ampak res si želim, da bi bili vsi štirje čim prej skupaj. Prvič sem bila v porodnišnici 5 dni in so me čist napsihiral, mi je blo tumač.

(odgovor članu LittleSunshine)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.1.2015 22:47:52   
ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 6. 2015
Fifika, 1user posted image , user posted image

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
karena, 1user posted image , user posted image

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image
Najin_pikec, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image

6. 7. 2015
toho, 1user posted image (2003 user posted image ), 1user posted image , user posted image

7. 7. 2015
manilu, Maribor, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

8. 7. 2015
lola79, 1user posted image , user posted image
Pipika85, 1user posted image , user posted image
stellamarela, 1user posted image , user posted image

9. 7. 2015
gorskarozica, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image
ely85, 1user posted image , user posted image
mpino, 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
mamyce, okolica Celja, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image
Lexy1, 1user posted image , user posted image

11. 7. 2015
Natasa1983, Ljutomer, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image

12. 7. 2015
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image NP 19. 2.
verci, 1user posted image , user posted image

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 10. 2.
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image
*Čebelca*, 1user posted image , user posted image

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
BC81, 1user posted image , user posted image
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image

16. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
katdig, 1user posted image , user posted image

17. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image
Kathy28, 1user posted image , user posted image
evasku, 1user posted image , user posted image

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image
okismoki 2user posted image , user posted image , user posted image
Mana15, 1user posted image , user posted image

21. 7. 2015
leški, Velenje, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
Mančula, 1user posted image , user posted image
delfinka91, 1user posted image , user posted image

22. 7. 2015
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image

23. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image , NP 17. 2.
Charlottee1, 1user posted image , user posted image

25. 7. 2015
*barbara*, 1user posted image , user posted image
1emanuela, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

26. 7. 2015
vv267, 1user posted image , user posted image , NP 11. 2., AMNIO 13. 2.
Sunny_Dream, Ljubljana, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
bimbooo1, 1user posted image , user posted image

27. 7. 2015
1aneja1, 1user posted image , user posted image , NP 4. 2.

28. 7. 2015
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image

29. 7. 2015
julijka2015, 1user posted image , user posted image
Roži_, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
biba89, 1user posted image , user posted image

30. 7. 2015
čebelc@, 1user posted image , user posted image

31. 7. 2015
tanjita, 1user posted image , user posted image
buba23mara, 1user posted image , user posted image

X. 7. 2015
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
malapikica, 1user posted image , user posted image
evaa12, 1user posted image , user posted image
amethyst, 1user posted image , user posted image
miskamaska90, 1user posted image , user posted image
manjamala, 1user posted image , user posted image

4. 8. 2015
špela007, 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je že: 66 user posted image
user posted image : 6
user posted image : 6
user posted image : 55

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.1.2015 9:31:21   
LittleSunshine
Uh, ce priznam se sploh nocem razmisljat o porodu..me je prevec strah, kaj vse lahko gre narobe, tako da najbrz niti ne bom nic brala..sploh pa ne o presredku..:-)

Pa vidim, da nas je veliko user posted image . Superuser posted image

< Sporočilo je popravil LittleSunshine -- 28.1.2015 9:34:36 >

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.1.2015 16:53:08   
x_srečka_x
ojla punce user posted image
Po dolgem času se vam spet malo javljam, sem vas komaj prebrala ste bile kar pridne s pisanjemuser posted image . Vidim da ste že pri vozičkih, midva bova imela jane slalom. Pri prvi in drugem sem imela PP pramete, pa je bil na koncu čisto "sklumpam" samo še za na odpad, zato ga ne bi več kupila. Jane pa ima napihljiva kolesa, meni je res všeč kako pa se bo obnesel bomo pa še videli user posted image
Huh, avto pa sva imela tko premajhen, pa sva ga že kar zamenjala za večjega karavana, kjer gredo 3 sedeži notri, izbrala sva peugeot307sw, z možnostjo 7 sedeževuser posted image , ker šele sedaj vidim, da se zarečenega kruha največ poje, sem po drugem rekla da zdaj pa ne bomo več imeli user posted image , pa nas je malo presenetilo. Pa tudi vse svojhe stvari sem oddala, ampak nič hudega počasi že dobivam nazaj.
Počutje je kar ok, slabosti so še vedno, ampak samo ko vstanem mi je slabo potem pa je ok. Metuljčkov ne čutim še nič, pri prvi sem jih nekje v 20tednu, pri drugem pa čisto nič prej, zato imam še čas user posted image .
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 959
29.1.2015 9:21:54   
1aneja1
user posted image ste me pa nasmejale - sem že mislila, da sem na napačen forum zavila, toliko pogovorov o avtih user posted image
(pol pa nej kdo reče, da se ženske ne zanimamo za avte).

Midva s fantom se zaenkrat strinjava glede ene stvari - da ni treba kupovat nekega ogromnega avta ali enoprostorca, samo zato ker maš otroka. Čeprav je pa on zaradi drugih razlogov (poleg seveda na športne avtomobile) čist mahnjen na karavane. Ampak sem le dosegla svoje (drugače nimam velik besede glede avtov), da dveh karavanov pa res ne rabiva. Tako da imava od lani škodo rapid spaceback. Čeprav ji ne zgleda, ima res veliko prostora na zadnjih sedežih + velik prtljažnik (preizkušeno gre not sploh ne majhen voziček + 2 kovčka). Tako da ne bomo nič menjali, tudi po prihodu 3. člana/članice user posted image
Imajo pa moji doma škodo roomster in niti nima toliko več prostora od rapida, kot bi si mislil. Razen višina prtljažnika, tisto se kar pozna.

Pa da zaključim še s kakšno bolj nosečniško temo user posted image ... moj trebušček pridno raste, naslednji pregled imam v sredo in upam, da mi bodo že lahko kej namignili glede spola. Me že pošteno firbec matra user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.1.2015 11:57:10   
Najin_pikec
Mi imamo tudi karavana, tko da ne bomo nič menjali. No vsaj dokler se ga bo dalo vozit, ker je že precej v letih user posted image .

Punce, a vas tud kaj tele viroze zdelujejo? Jaz imam občutek, da se bom zadavla zaradi kašljanja, prav trebuh me že boli od tega. Boga pikica, kok jo more premetavat user posted image ... Tko da bom šla kar v lekarno po kakšen sirup, ki je seveda dovoljen za user posted image . Sem tudi že klicala k zdravnici, če naj se pridem pokazat (če ne bi bila noseča, bi pač potrpela, v tem stanju pa rajši preverim) in je rekla, da če se stanje v kratkem ne umiri, naj kar pridem za vsak slučaj.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.1.2015 12:05:28   
Kathy28
Jaz sem si kupila http://www.ekooaza.si/japonska-kuhinja-makrobiotika/tabletke-iz-organsko-pridelanih-umeboshi-sliv-muso-18g/2 to prodajajo v biotopicu, vitacare...nosečnice lahko uporabljamo, mene ko je nekaj htelo zgrabit sem vzela tri tabletke pa je takoj bilo boljše. Prav tako mi je mami pravla, da ji je enkrat prodajalka rekla, da določene nosečnice uporabljajo to, ko imajo slabosti. Tako, da maš dve muhi na en mah ;)

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.1.2015 12:17:29   
karena
No, midva tudi gledava zdaj karavana, pa nič kaj preveč novega. Trenutno je možek šel gledat enega golfa, jutri se bo pa najbrž en kolega spotje ustavil pogledat enega passata. Gledena to, da bo moral biti v prtljažniku prostor tudi za psa, skorej ni druge kot karavan, pa možek bi rad končnonekaj, da komot zmaja priveže. user posted image Jaz sem pa tudi raje za karavana kot za ritavo hondo, ki sva jo imela poleg twingeca, kjer sem vedno norela, ker ne vidiš, kje si z ritjo.

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.1.2015 15:53:42   
Tamy 3xT
Jaz pa imam kar Nissan Micro in bo kar ostala... Za vozicek, bebico, mene in shoping vrecke je vec kot dovolj prostora :)

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.1.2015 15:59:55   
karena
Saj če ne bi bilo psa, bi tudi meni bil twingo več kot dovolj velik avto. user posted image Pa tudi s psom bi se dalo skombinirat, če bi avto ne bil že stara krepa, ki ne veš, kje te bo pustila.

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.1.2015 18:39:14   
ana88
Uff dobre ste s temi karavani. Moja tast in tašča imata karavana pa se mi zdi tako nizek, da komaj ven iz njega prilezem. Ne vem a so vsi taki, ampak mene bolj mika malo višji avto alla enoprostorec. Mogoče zato, ker sem manjša, pa rada vidim okol sebe. user posted image Sicer pa načeloma bi lahko tudi naš Clio bil za 2 otroka...voziček tako ali tako spravimo notri, kakšen skiro bi pa tudi šel. Ampak moramo menjat predvsem zato, ker je naša še vedno v sedežu, obrnjenem v kontra smeri vožnje (9-25kg) in mora bit sprednji sedež malo naprej pomaknjen in zato potem ni udobno sedet spredaj. Tako da zaenkrat sedim zadaj zraven nje, potem pa to ne bo več mogoče. Spredaj se mi pa tudi ne da tišat. Tako da, nekaj moramo uštimat okol teh avtov. user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.1.2015 18:54:28   
1aneja1
To sem tud jst opazila, da je v malih avtih edin res problem to, da pol ko daš zadaj sedež, ostane premal prostora spredaj za udobno sedenje.
Glede tega me je škoda res presenetila, zadaj čist komot sedi tud kak 1.9m moški, brez da je treba sprednji sedež kej naprej premikat.

Visokega avta pa jst najbrž ne bom nikoli dočakala, je moj čist preveč mahnjen na športno, tko da je vedno vse čist nizko. Če ni, pa spusti... Eh, moški user posted image
Ne sme pa nič komentirat, če pol na kak robnik nasedem. Ni moj problem user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.1.2015 19:41:33   
karena
Juhu, nova ponosna lastnika golfa karavana user posted image Uf, jaz pa ne maram visokih avtov. Ok, Honda je bila pretirano nizka.

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.1.2015 10:02:30   
anonimna drugic
Pozdravljene user posted image

tudi jaz bi se vam pridružila v FB skupini, po enih informacijah imam rok konec julija, po drugih začetek avgusta.

Če me sprejmete, bom zelo vesela.

user posted image ,user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.1.2015 11:27:58   
Kathy28
Piši na zs Multipraktik te bo ona dodala na fb-ju, ponavadi je hitra :)

(odgovor članu anonimna drugic)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.1.2015 13:48:57   
anonimna drugic
Iščem njen profil, pa ga ne najdem. Ga ima katera pri roki?

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.1.2015 13:55:25   
Kathy28
http://www.ringaraja.net/uporabnik/multiipraktik

(odgovor članu anonimna drugic)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.1.2015 14:54:21   
leški
In spet dan ko se mi ne da čisto nič...sam ležala bi dans že cel dan...še dobro da je tamala odšla na koroško in da lahko brezskrbno počivam kolkor me volja :-D

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.2.2015 20:38:54   
LittleSunshine
Pri meni je bil pa danes ta dan..dremala sem cel dan, sedaj bo pa težko zaspati..user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.2.2015 22:01:02   
mpino
Jaz pa sem v delu od jutra. V papirjih in v ekranu in se enkrat v papirjih. Nimam več časa misliti na popoldanski počitek. Pa hvala bogu, me je utrujenost minila. Upam :)

Eno vprasanje...

Ali je med vami kaksna smucarka? Namrec jutri se odpravljamo na tedenski oddih in moram prvic v zivljenju pustiti smuci doma. :(
Ali ima se katera kaksne podobne smucarake skusnjavice zaradi bodocih skratkov? :)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!