|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
14.1.2015 12:12:11   
evasku
Nič mi ni svetovala samo rekla mi je da je to normalno in naj se kar navadim ker nisem prvič noseča in ne več tako mlada... čeprav imam 29 let (v prvo sem zanosila pri 22. Bolj me skrbi to da če me že sedaj boli da moram včasih kar počakat da popusti ker me kar precej močno uščipne kaj me še čaka user posted image

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 876
14.1.2015 12:21:21   
biba89
Pozdravljene punce in vasi julijcki user posted image
Pridruzujem se vam tako pozno ker sem do sedaj mislila da bo moj levcek avgustovcek pa sem danes na NS dobila se dodaten teden in padeva direktno med julijcke user posted image . Zelo vesela da je vse ok, sicer pa je to moja prva nosecnost in predviden rok 29.7 user posted image .
Sicer pa sem sele sedaj pricela uzivat v nosecnosti kajti prve 3 mesece sem trpela za hudo slabostjo in utrujenostjo. Zelo vesela bi bila, ce me lahko katera doda v fb skupino in sicer pod imenom Taja Stefancic user posted image .
Hvala in lep dan vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 877
14.1.2015 12:44:54   
gorskarozica
Evasku če imaš že zdaj probleme bi jaz poiskala strokovno pomoč, najbolje kakšnega fizioterapevta, da ti pokaže vaje, ki jih moraš potem delati vsak dan. Problem je, ker če te zdaj matra, bo z rastočim bejbijem samo še slabše. Baje pa tiste bolj matra, ki nosijo bolj zadaj. To je moja druga nosečnost iz zaenkrat nimam teh težav ampak to se lahko hitro spremeni, sploh v zadnjem trimesečju. Sem pa opazila če ful dvigujem hčerko, ima 14 kg, že tudi čutim križ tak da se je fajn izogibat prevelikim naporom.

Super koliko nas je že, bo fajn čvekati in poslušati različne zgodbe, dobrodošle nove user posted image . Uživajte user posted image pozdravček.

(odgovor članu biba89)
Neposredna povezava do sporočila: 878
14.1.2015 12:59:48   
Najin_pikec
Se strinjam z gorskorozico - obišči fizioterapevta, ti bo najbolj vedel pomagati user posted image user posted image .

(odgovor članu gorskarozica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
14.1.2015 18:40:23   
verci
Pozdravljene,zdej me nekaj dni ni bilo gor ...upam ,da ste vse ok user posted image jaz sem sedaj v 15.teden in jupi ze cutim rahlo premikanje v trebuscku...v prvi nosecnosti je bilo v 19 .tednu. no dobila sem pa tudi ze nekaj kg.4+.Bimbo1 tudi tebi lep pozdravcek pa zelim cim lepso nosecnost ...

Neposredna povezava do sporočila: 880
14.1.2015 20:20:06   
bimbooo1
Pozdravljeneuser posted image ko v ponedeljek nekaj casa nisem dobila odgovora sem vseeno sibala po angelsounds user posted image (nisem si mogla pomagat hehe) in mi ja danes koncnoo uspelo ugotovit kje je srcek in slisat utrip:)) sej iskala sem prav samo sem mogla mjckeno bolj pritisnit na trebuh in smo ga slisal:)) fant je bil cist blazen in presenecen da je to tako hitr utrip haha:)user posted image sem pa zeloo vesela da so slabosti v vecini mimo. Imam pa tudi jaz probleme s krizom sicer ze od majhnega (imam malo krivo hrbtenico) in mi je zdaj se huje :/ smo bili pa danes na RD moje babi in smo ji povedal da dobimo novega clana in je bila res presrecnaa:) ve ste dobro? A ste tud took utrujene? user posted image Lepo pozdravljene in Lahko noc:))

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.1.2015 8:23:04   
leški
Hojla...po parih dneh se spet oglašam. V torek zvečer me je namreč rešilec pripeljal v bolnico in zdaj čakam odpustnico da grem domov.. končno. Sem na veliko bruhala, imela drisko in vročino 38.6 in ker v dežurni ni vedel kaj narest in se zbal za tamalega v men mi je kr rešilca dal. Zdaj sem super. Upam da nobeni ne bo treba vsaj do poroda ležati v bolnišnici. Lepo božanje po trebuščkih

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.1.2015 13:43:11   
manilu
Hei punce, ze pred tedni sem pisala mulipraktik zs da me doda na fb, pa je zgleda spregledala. Mi lahko katera pomaga in me doda nina marinko duric. Hvalaaa

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.1.2015 14:05:02   
Kathy28
Piši ji še enkrat, ker baje nekaj časa niso delala sporočila zasebna :) bom ji pa jaz tudi zdaj rekla naj te doda, jo boš pa najprej morala sprejeti kot prijateljico, ker je skupina skrivna in negre drugače :)

(odgovor članu manilu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.1.2015 14:12:54   
1aneja1
Sme že zrihtale :)

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 885
16.1.2015 15:15:09   
ana88
Joj leški ti imaš pa res pestro. user posted image No, me veseli, da si zdaj vredu. Naša tamala je tudi bila prejšnji teden bolna...vročina do 40 stopinj, pa še zdaj se sestavlja skupaj. Tako da tudi mi smo bolj leže in na izi.

bimbooo1 lepo, da si slišala user posted image user posted image Mi smo tudi nabavili ''angelsound'' (oz. naš je znamke Luvion) že v prvi nosečnosti in dokler ne čutiš gibov, ti malo olajša tiste prve mesece, da veš, da je s pikico vse ok. Tako da men ni žal za nakup, vredno denarja. user posted image

Vse nove user posted image dodam na seznam ob priliki, v bližnji prihodnosti, obljubim. user posted image

Drugače pa bo naša prva šnofla kmalu stara 2 leti in v mislih delam načrte za rojstni dan. user posted image Si je zaželela rumeno torto in gor narisano žogo. Faca! user posted image Upam, da bomo zdravi!

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
16.1.2015 16:47:51   
evasku
evo bila pri fizeoterapevtki, svetovala mi je masažo, tople obkladke in mi dala kineske trakove user posted image , danes jih nosim in moram povedat da pomaga ne čisto a veliko manj boli.

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.1.2015 17:54:58   
julijka2015
Živjo,

po dolgem času se vam še jaz oglasim. Včeraj smo imeli NS, vse je ok, torej bi se vam rada pridružila na fb. Pišem zs multipraktik(u), če sem pravilno zasledila ?

Vsem srečkam user posted image user posted image za uspešno opravljene NS. Upam, da tudi vam pojenjajo slabosti in se že veselite drugega tromesečja.

Lep preostanek večera vsem

(odgovor članu evasku)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.1.2015 21:26:48   
Najin_pikec
Joj Leški, ti maš pa res pestro user posted image . Upam, da se bodo teli pretresi končno nehal in boš do poroda imela mir user posted image .

(odgovor članu julijka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 889
16.1.2015 21:51:56   
ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 6. 2015
Fifika, 1user posted image , user posted image

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
karena, 1user posted image , user posted image , NP 20. 1.

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NP 22. 1.

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image
Najin_pikec, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image

6. 7. 2015
toho, 1user posted image (2003 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 22. 1.

7. 7. 2015
manilu, Maribor, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

8. 7. 2015
lola79, 1user posted image , user posted image
Pipika85, 1user posted image , user posted image

9. 7. 2015
gorskarozica, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image
ely85, 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
mamyce, okolica Celja, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image
Lexy1, 1user posted image , user posted image

11. 7. 2015
Natasa1983, Ljutomer, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image

12. 7. 2015
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image
verci, 1user posted image , user posted image

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 10. 2.
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image
*Čebelca*, 1user posted image , user posted image

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
BC81, 1user posted image , user posted image
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image

16. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
katdig, 1user posted image , user posted image

17. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image
Kathy28, 1user posted image , user posted image
evasku, 1user posted image , user posted image

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image
okismoki 2user posted image , user posted image , user posted image
Mana15, 1user posted image , user posted image

21. 7. 2015
leški, Velenje, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
Mančula, 1user posted image , user posted image
delfinka91, 1user posted image , user posted image

23. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image , NP 17. 2.
Charlottee1, 1user posted image , user posted image

25. 7. 2015
*barbara*, 1user posted image , user posted image
1emanuela, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

26. 7. 2015
vv267, 1user posted image , user posted image
Sunny_Dream, Ljubljana, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
bimbooo1, 1user posted image , user posted image

28. 7. 2015
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image

29. 7. 2015
julijka2015, 1user posted image , user posted image
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
Roži_, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
biba89, 1user posted image , user posted image

31. 7. 2015
1aneja1, 1user posted image , user posted image
tanjita, 1user posted image , user posted image

X. 7. 2015
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
malapikica, 1user posted image , user posted image
evaa12, 1user posted image , user posted image
amethyst, 1user posted image , user posted image
miskamaska90, 1user posted image , user posted image
manjamala, 1user posted image , user posted image

4. 8. 2015
špela007, 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je že: 62 user posted image
user posted image : 4
user posted image : 6
user posted image : 53

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 890
17.1.2015 9:10:57   
vv267
Živjo, se javljam po dolgem času. Nuhalna presenetljivo dobro, ker naj bi imela za mojo starost izhodiščno verjetnost 1:100, po izmerah pa 1:500. Je bil pa lenček in ni nič pomahal, ampak važno, da je vse ok..zdej res lahko uživam..no vsaj do nalednjega pregleda, ki bo 11.2. In amnio na petek 13. Zihr bo srečen danuser posted image

(odgovor članu evasku)
Neposredna povezava do sporočila: 891
17.1.2015 17:03:38   
ely85
Ojla punce mene pa zanima tiste k ste kupile angelsaund kje ste ga kupile,ker po netu nism glih kaj prevec zaupljiva za kupovat...in cena me zanima user posted image se mi kr vlece datum do g.in bi si ga rada kupila glih tok da bom bolj pomirjena kar se srcka tice...sej v 15tednu se vrjetno ze slisi na angelsaundu??

(odgovor članu vv267)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.1.2015 17:16:32   
karena
Jaz imam sposojenega, sicer bi gotovo kupila rabljenega.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.1.2015 17:19:30   
ely85
Ojla Karena kako si?a si zadovoljna z njim??za rabljenga je problem ker sem tud ze kksno stvar rabljeno kupila pa ni bilo kot bi moralo biti,zato sem pa zdej skepticna za nakup prek spleta....

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.1.2015 17:45:51   
bimbooo1
Pozdravljene:) jaz sem tudi najprej razmisljala da bi kupila rabljenega ampak potem nisem mogla vec cakat da bi ga iskala pa pol se cakat da ga poslejo tako da sm ga kupila kar v babycentruuser posted image Sicer je mal drazji kot rabljen (60e) ampak sem potem pomisnla da ga lahko tudi jaz pol prodam tako da ni velike razlikeuser posted image kako ste kaj danes v tako grdem vremenu? :) Lp

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.1.2015 17:55:18   
ely85
Hvala bimboo1za infouser posted image bom res mogla it kupit pol v baby center user posted image ahh vreme je pa res tak da sam polezavam,tlacim hrano vase in brskam po netu (gledam stvari za dojencke )user posted image

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
17.1.2015 18:24:49   
karena
Jaz sem vedno bolj prepričana, da je tisto malo žgačkanj naš pišček user posted image
Sicer se mi je pa danes zaluštalo nekaj sladkega pa da bi bilo zdravo ... in sem se spomnila na pečena jabolka. Mmmm, tako ljub spomin na mojega tata. Zdaj je pa drug problem. Saj so zdrava ... ma so fortna, jaz imam pa tehtanje v torek in uf, kil v zadnjem tednu. user posted image spekla sem jih 9, 3 že zmazala ... pa do jutri sem sama doma ... user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.1.2015 13:27:54   
ely85
Ojla punce user posted image no pa sm si kupila angelsaunduser posted image najdla na eni in drugo strani srcek in zdej nism sigurna ker je moj in kateri je od sonckauser posted image ampak nima veze vazno da sta oba heheheuser posted image zdej sem vsaj pomirjena user posted image je mami poslusala vsa nasmejana,v njenih casih niso imel moznosti slisat nasih srckov,je pa vsaj od vnucka zdej slisalauser posted image uhhh karena za kg se pa rajsi sploh doma ne tehtam ker mislim da bi bla sokirana ko bi zagledala kguser posted image pri mojem g. je pa meni zelo vsec njihova tehtnica ker do zdej je vedno manj pokazala kot doma hehheheuser posted image no zdej grem pa izkoristit tak lep soncen dan lpuser posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.1.2015 14:15:03   
Najin_pikec
Joj, jaz se pa skoz neki tehtam in sem do zdaj (začetek 17. tedna) dobila 3 kg. Ampak v zadnjih 14 dneh sem dobila samo slabe pol kile, pa mi to ni nič kaj všeč. Ok, če bi bla že na sladkorni dieti, nič ne rečem, ampak za enkrat še normalno jem user posted image . Mah za kaj vse si jaz skrbi delam... mogoče pa vpliva to, da imam boljšo prebavo kot pred nosečnostjo.
Včeraj smo bili pri moževi babici na RD in me je po treh urah sedenja že kar trebuh bolel. Tko da upam, da to ne bo prevelik problem, če bom šla do porodniške še kaj delat. Pa ne me narobe razumet, res si želim, da bi mi G rekel, da je stanje ok in da grem lahko delat, da je varno zame in za otročka. Pr sinu me ni nikoli bolel trebuh, pa sem delala do zadnjega (no vmes sem bila 1 teden na bolniški, ker sem v službi padla po stopnicah - pa še to zaradi trtice, s pikcom je bilo k sreči vse ok). Lahko da sem enostavno zaležana, ali pa me tišči, ker je posteljica bolj nizko...A vas tudi tišči, če dlje časa sedite?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.1.2015 15:25:09   
karena
ely85, če še nisi, poglej video, kisem ga pripela na strani 32. Meni je res pomagal ugotoviti, kaj je moj utrip, kaj od piščka. user posted image

Najin_pikec, jaz sem 2 tedna nazaj tudi imela težave s sedenjem kakšna dva tedna nazaj. Zdaj je pa ok. Upam, da tudi pri tebi izzveni težava.

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?