|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
19.1.2015 9:23:04   
1aneja1
Se še jaz javljam po dolgem času. Končno dočakala nuhalno, rezultati zelo dobri, se mi je kar kamen odvalil od srca user posted image .
PDP imam prestavljen na 27.julij, otroček je zelooo živahen, spola pa zaenkrat še nismo uspeli pogruntat.

Moje počutje je končno spet dokaj normalno, slabosti minile, prebava se je kolikor toliko uredila, pa tudi tako zelo zaspana nisem več. Je bil že čas :)
Naslednji pregled imam 4. februarja in že komaj čakam user posted image

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.1.2015 12:52:11   
buba23mara
Zdravo souser posted image , tudi jaz se vam pridružujem. Rok imam po izračunih 31.7., po velikosti ploda pa 1.8., tako da bom malo spremljala vas, malo pa avgustovke user posted image Vidim, da vas slabosti počasi zapuščajo- tudi pri meni je tako, edino utrujena sem še vedno bolj kot običajno.

Tudi mi smo si nujno mogli kupit Angel Sounds in pred nekaj dnevi sem prvič poslušala srček svojega malega bitjeca. Res neprecenljiv občutek user posted image

Koliko se vam pa že kaj trebuščki poznajo? Jaz imam namreč občutek, da ne bom mogla več dolgo skrivat user posted image Je iz dneva v dan večji user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.1.2015 23:21:07   
mpino
Ojla.
Mi imamo PDP 9.7.15 :)

(odgovor članu buba23mara)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.1.2015 10:48:21   
Kathy28
Buba, meni se tudi že pozna... Sem glih danes spraševala punce na fb-ju kje so kaj kupile nosečniške hlače...Jaz vseeno upam, da mi zdaj v enem tednu nebo preveč rastel, saj imam namen povedat v službi konec meseca... :)

(odgovor članu mpino)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.1.2015 11:08:42   
jancika83
pozdravljene...

po dolgem času končno malo časa za RR. NS vse super, rok prestavljen na 22.07., čisto po zadnji M.

Ostalo vse super. Pozna se mi pa full, tako kot v prvi nosečnosti tam nekje 4,5 mesec...so mi pa še vse fine hlače prav, pa itak tajice, pa volnene tunike, sem pa zadnjič v H&M v A kupila ene nosečniške jeans, ker tega pa več ne zapnem.

Počutje tudi super, tako da vse za 5.

Uživajte in počivajte kolikor lahko

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.1.2015 11:23:55   
verci
pozdravljene, tudi meni se ze malo pozna ...nosecniske hlace dobila v C&A -50% tako da dvoje za 40 eur super zadovoljna in lazje se diha...user posted image

(odgovor članu jancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.1.2015 11:44:54   
buba23mara
No, vidim, da nisem edina user posted image Jaz sem si pa kar pajkice šla kupit, mi nosečniške hlače nobene niso bile prav preveč všeč user posted image

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.1.2015 11:50:52   
buba23mara
Nosečke, še to bi vas vprašala, ker mi v drugi temi nobena še ni odgovorila in se že kar malo mudi. A katera kaj bolje pozna voziček Baby Boom? Vem, da je še malo zgodaj, a glede na to, da ga imajo v Kamniku v akciji do konca januarja, resno razmišljam, da bi ga šla kar kupit user posted image . Ne morem pa se odločit, a bi raje tri ali štirikolesnika. Za katerega bi se vi odločile, če bi se odločale med njima? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
20.1.2015 11:56:51   
jancika83
buba23mara...tudi jst mam tega v planu (mirage reverso).

ga ima kolegica, mi je bil na slikicah takoj všeč...je pa šele pred kratkim rodila, tako da ga kej veliko verjetno še ni sprobala.

Pri prvem smo imeli PP, tud zadovoljni, smo ga čisto zvozli, sedaj smo se pa odločili za trikolesnika, in je trenutno ta v prvem planu.

Neposredna povezava do sporočila: 909
20.1.2015 12:11:35   
leški
Mi smo imeli za tamalo baby booma in sem super zadovoljna, le pri trikolesnikih se rado sprednje kolo malo nagne. Drugace pa je ta boom super. Velika kosara, super sportni del in pa strehica...lahko cez cel sportni del potegnes ce je prevec sonce.

(odgovor članu jancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.1.2015 12:22:37   
karena
Pri nas (ne pri nama v razžirjeni družini user posted image ) se bo to poletje z BB vozil že 4. otrok. Z ležaji je že bilo nekaj težav, ampak servis pa zelo odziven. Edino kar mene moti pri tem modelu (ne vem točno kaj je, pač en vsaj 6 let star trikolesnik) je, da je pri športnem delu tist trak med nogami tako nizko, da je bilo treba kar nekaj časa podlagati plenice.

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.1.2015 14:08:43   
buba23mara
Punce, hvala za odgovor, ste mi zelo pomagale. karena, če bo voziček vaših sorodnikov zdržal 4. otroka, pa ni vraga, da naš ne bi enega user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.1.2015 19:16:16   
Najin_pikec
Danes sem v centru LJ mal gledala za nosečniške hlače, pa ni čisto nič. Sej drugače kupujem bolj v BTC-ju in Supernovi na Rudniku, ampak sem imela glih diabetologa v centru, pa sem še malo pošnofala. Tko da za vikend bo treba it v nabavo, zdaj imam kavbojke spete z gumico user posted image .
Skratka, jutri začnem z dieto, tko da sem si danes še dala duška in sem se basala s smokiji in dragee keksi user posted image .
Kolegica je imela BB voziček in je bila zadovoljna. Edino kar jo je motilo, je bilo da je zložen kar precej prostora zasedel.

Neposredna povezava do sporočila: 913
21.1.2015 8:11:32   
1aneja1
Najin-pikec, za hlače pojdi pogledat v H&M in C&A, majo kr dost izbire.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.1.2015 19:55:22   
bimbooo1
Pozdravljeneuser posted image da se malo javim zadnje dva dni mam kr mocne bolecine v spodnjem delu trebuha:/in me res zanima ce je to normalno? Je se katero bolelo? Srcek se pa slisi normalno z angelsoundom:) kako ste ve kej?
Lp

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.1.2015 20:04:46   
Roži_
Bimbooooo, ja je normalno v meji normale, da te kej špika in boli zaradi raztezanja maternice, tako da brez skrbiuser posted image
Drugače pa AS je super zadeva da te mal pomiriuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.1.2015 15:25:54   
stellamarela
Pozdravljene punce!

Še ena julijka se pridružuje. PD imam 8. 7., na NS so mi rekli da zgleda punčka, ni pa ziher. Glede tega, da se pozna, pa ja meni že ful, čeprav na kilah še hvalabogu nič. user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.1.2015 17:26:14   
verci
pozdravljena bimboo1 tudi mene spika v trebuhu in me malo boli...sem pa imela prej tudi krce v nogah ... zdej ko jemljem magnesol ker mi ocitno primankuje magnezija se je vse nekak izboljsalo...user posted image

(odgovor članu stellamarela)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.1.2015 12:52:32   
Najin_pikec
V sredo sem imela pregled (kontrola zaradi podaljšanja bolniške). Posteljica se še ni čisto odmaknila od materničnega ustja, zato mi je G podaljšala bolniško še za 3 tedne (sicer mora še komisija odobriti). Mi je pa napisala, da so zdaj dovoljeni krajši sprehodi, ker si s tem zbijam krvni sladkor user posted image .
S pikico je vse ok in to je itak tisto, kar je najbolj pomembno user posted image .

Aja, edino ko sem stopila na tehtnico, sem doživela šok: v treh tednih sem šla gor za dve kili user posted image user posted image . Doma mi je vaga pokazala precej manj in sigurno njihova laže user posted image .

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.1.2015 13:59:19   
Anonimen
vv267 : ali sem prav zasledila da imaš 13.2. amnio. Kje pav LJ- porodnišnica?
Jaz imam tudi na petek 13 in upam da bo srečni :)

(odgovor članu Najin_pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
25.1.2015 19:37:06   
vv267
Ja, v lj porodnišnici. Sem pa imela že nuhalno 13ga in je bila srečna, tako da bo tale morala biti prav takauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.1.2015 20:39:06   
Anonimen
Potem se pa vidva na počivalnikih :)

(odgovor članu vv267)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
26.1.2015 14:55:41   
LittleSunshine
Živijo user posted image !
Žal vam zaradi službe in posledišno utrujenosti, nisem mogla slediti v vseh pogovorih. Zdaj mi bo najbrž uspelo, ko bom na ''porodniški''user posted image . Sem pa zasledila, da se že pogovarjate o vozičkih in me zanima, če katera pozna voziček tutek tirso ali pa grander. Nama je namreč zelo všeč, ampak je redek in ne vema, če je tudi v praksi doberuser posted image user posted image user posted image
Lp in pa božajte trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.1.2015 15:18:17   
Tamy 3xT
Tutek vozickov ne poznam... So pa ob Bebettota zelo podobni in meni vrhunski. Moj je ze naroco Silvio... Niti slisat ni hoto vec za katerega drugega. Uporaben, udoben, zlozljiv, nastavljive vzmeti, napihljiva kolesa, super zavore, nastavljiva kolesa... Itd. Pa se lepi so in cenovno ugodni... 499€ za trio komplet z vsemi dodatki.

(odgovor članu LittleSunshine)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.1.2015 17:19:41   
Anonimen
ojla.
Komej čakam, da bom imela jaz toliko poguma, da bom lahko razmišljala o vožičkih in ostalih stvareh. Sm že skoraj 15 tednov noseča in me že hlače fejst tiščijo, ampak ker me čaka amnio in lahko pride do zapletov ali pa slabih rezultatov, si ne upam še razmišljati tako daleč, tako da si še nosečniških hlač ne upam kupt.

lp

(odgovor članu Tamy 3xT)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?