|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
8.1.2015 14:56:58   
verci
moj rok.12.7...

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.1.2015 15:41:16   
toho
najin_pikec jaz sem šla na drugo punkcijo tak kot v 9 mesecu nosečnosti, ne sedet nič nisem mogla vse me je tak napihnilo, da sem komaj čakala na poseg. Jaz sem pa čakala, da mi na ns pove, da je vse ok. Sedaj pa ko grem na pregled grem tudi vedno s strahom.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.1.2015 20:33:34   
delfinka91
Evo še ena "julijka"..user posted image ...

(odgovor članu toho)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.1.2015 20:42:35   
Najin_pikec
Dobrodošle nove nosečke user posted image .

Toho, res te našopajo s temi hormoni. Jaz sem zadevo sicer precej dobro prenašala (nisem sigurna, če bi se moj dragi strinjal s to trditvijo user posted image user posted image ), nekatere pa res precej nasrkajo. Sem pa v prvih tednih nosečnosti mela precej povečane jajčnike, kar je bilo res moteče. No, ampak zdaj so nazaj na svoji pravi velikosti.

Me pa še vedno občasno zaboli oz. zbode pri jajčnikih, ko kihnem. Resno, vsakič ko me prime na kihanje, me je groza. Od začetka me je vsakič zaštihalo, zdaj pa samo še včasih. Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu delfinka91)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.1.2015 8:13:13   
BC81
Punce pozdravljene,

vem, da ta moja povezava ni tema o pričakovanju....in ja, jaz sem tudi julijka 2015....vendar sem rekla bom vseeno delila. Sem študentka magisterskega študija in delam nalogo o komunikaciji in odnosih otrok s starši, po ločitvi staršev.

Anketa je kratka in popolnoma anonimna.

Torej, če ste same otroci ločenih staršev ali poznate kogarkoli, ki je in je polnoleten, vas vabim k izpolnjevanju.

Povezava do ankete je: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/597

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 830
9.1.2015 10:13:41   
1aneja1
Pozdravljene vse nove user posted image user posted image
Nas je že kar veliko user posted image

In seveda čestitke za vse opravljene NS! Jaz še vedno čakam moj 15.januar... kar ne pride user posted image . Sem pa bila včeraj pri svoji G in sva malo pogledali mojo pikico. Otročiček je zelo zelo živahen, pridno skače sem in tja in zaenkrat vse izgleda super. Tako da sem kar pomirjena user posted image

Kako se kaj počutite - najbrž so ta prvi nosečniški znaki že popustili? Meni končno nio več slabo, tudi utrujena več nisem toliko, tako da kr lažje diham user posted image

(odgovor članu BC81)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.1.2015 11:01:04   
toho
Najin_pikec tudi mene ko moram kihniti vse doli boli. tak da ko morem kihnit se kar morem pripravit user posted image
1aneja1 tudi moje slabosti so minile, imam le težave z prebavo in glavoboli drugo pa še gre. pa apetita še nisem dobla user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.1.2015 11:26:32   
Najin_pikec
Jaz nekih nosečniških simptomov nimam, tudi pri sinu jih nisem imela. Nobenih slabosti, bruhanja, glavobolov (pa me je pred nosečnostjo glava pogosto bolela, včasih sem od bolečine tudi bruhala - ko sem zanosila, pa kot bi odrezal user posted image ). V tej nosečnosti mi tudi nikoli ni bilo slabo, glava pa me občasno boli. Prebava je super, kar ni čudno glede na ves magnezij, ki ga po doktorjevih navodilih moram zaužit (donat, magnesol). Čakam pa kako bo v drugi polovici nosečnosti, pri sinu so mi namreč takrat začel gležnji zatekat user posted image . Za raznimi sladkimi in slanimi prigrizki imam pa ves čas lušte, tudi v nenosečem stanju in če se ne bi nazaj držala, bi me že bilo lažje preskočit kot okrog mene pridt user posted image .
Utrujena tud nisem preveč, mogoče zato, ker vsak dan spim skoraj do enajstih... user posted image

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 9.1.2015 11:28:16 >

(odgovor članu toho)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.1.2015 11:50:44   
okismoki
od kar je fb sm čisto pozabla na tole stran :) upam d se nam ostale kmal pridružte-se mamo fajn :P

drgač pa jst mam še podatke za v tabelco: prva nosčenost, dva srčka, rok mam pa 20.7., spola pa še ni upala napovedat

drgač je pa z mojimdvema use lepo in prau ...rasteta ko konopla :)

Neposredna povezava do sporočila: 834
9.1.2015 18:47:11   
gorskarozica
Me veseli, da je še kaj življenja tu gor, da niste vse pobegnile na fb. Moja nosečnost kar ok, slabosti boljše, kaj mi še smrdi, sem pa še vedno utrujena, po moje zato, ker naša 2 in pol letnica vsak dan vstaja najkasneje ob 6 pa še ponoči jo včasih tlačijo more, vsak dan pride v veliko posteljo, včasih si ponoči poje, včasih govori, skratka ne more spati in rabi zelo malo spanja proti drugim iste starosti. Popoldansko spanje je ukinila pred pol leta. Če bomo imeli še enega takega, jao meni! Se pa že zelo veselimo novega člana, samo da bo zdrav-a. Če bo februarja še vse ok z veseljem pridružim na fb, je ful bolj lušno klepetati. Smo tudi z mamicami izpred 2 let lušna skupina in smo se tudi že večkrat dobile. Skratka superca user posted image za vsa rastoča bitjeca in Srečka sočustvujem s tabo, drži se user posted image za vsakim dežjem posije sonce in tudi vama bo. Veliko mamic je že moralo pretrpeti kakšno izgubo.

Glede hlač, se še tlačim v navadne, kake dvoje še spravim gor tak da ja bo treba v nabavo, se mi pa zdi da takoj ko oblečeš nosečniške hlače trebuh kar kipne in čisto vsi vidijo. Sploh v drugo se mi je že ful hitro začelo poznati in sem že kar okrogla, čeprav na kg ni neke hude razlike +1,5kg. Mi tudi zelo paše sladko, slano, skratka vse samo ne jem v velikih količinah. Js sem tudi hčeri hotela zaplenit nekaj sladkarij od vseh teh praznikov pa komaj kaj uspem izmaknit, ker ima vsak košček pod kontrolo, jao kako so že brihtni malčki. Pa js samo hočem skrbet da bo imela lepe zobe user posted image tak kot je ena že napisala za svojega sinauser posted image .

Glede nakupov za bejbija, bomo probali čimveč porabiti od prve, če bo drug spol cotke bolj težko, ker si rečeš kako boš nevtralne kupoval, potem je pa na koncu vse roza in vijolično. Flaške, dude smo imeli Avent, bomo sprobali isto firmo, če ne bo šlo pa pač kupiš drugo. Ampak takšne stvari bodo na vrsti maja, junija. Ko sem bila prehlajena in sem ful močno in pogosto smrkala, se je tudi meni ulila kri, pravijo, da je to čist normalno zaradi povečane količine krvi v telesu. Mogoče bi pomagalo da ko se usekuješ se probaj čisto narahlo in večkrat. Če pa bi imela ful hude probleme in non stop lahko greš tudi na žganje žilic v nosu. Uživajte v božanju trebuščkov, počasi bomo že čez kritično obdobje user posted image

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.1.2015 19:07:21   
miskamaska90
Lepo pozdravljene!

Sem v 12 tednu nosečnosti. Partner me je pred božičem zapustil in iščem družbo ter oporo. So mi predlagali, da poiščem julijke 2015. Ali obstaja tudi kakšna skupina na fb? Če ne jo z veseljem naredim, če bi se katera pridružila.

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.1.2015 19:11:51   
sunprincess
je,ja skrivna skupina. Kontaktiraj multipraktik na zs, da te doda

(odgovor članu miskamaska90)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.1.2015 19:29:01   
miskamaska90
nekako ne morem napisat multipraktiku zasebnega sporočila. bi bila pa vesela če me kdo doda. Na fb sem pod Maša Cefera (Mashk)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 838
9.1.2015 19:32:14   
sunprincess
sem ji poslala sporočilo na fb. te bo dodala, ko prebere.

Neposredna povezava do sporočila: 839
9.1.2015 20:09:29   
okismoki
Te bom probala jst dodat

Neposredna povezava do sporočila: 840
9.1.2015 20:47:46   
Charlottee1
Pozdravljene nosečke :) Prav vesela sem, ko vidim, da nas je toliko, ki bomo zibale julija ;) To je moja prva nosečnost, NS je že za mano, PDP pa je 23.7. Komaj čakam nauser posted image

Zanima me ali ima katera med vami kakšne izkušnje s pilatesom ali kakšno drugo obliko vadbe prilagojeno za nosečnice (v Ljubljani).

LP

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 841
9.1.2015 22:13:54   
miskamaska90
se vedno čakam na sprejetje v skupino. Nisem sigurno a moram it kam pogledat ko dobim povabilo al se mi pokaže v obvestilih..

(odgovor članu Charlottee1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
9.1.2015 22:15:53   
sunprincess
najprej te bo kontaktirala za prijateljstvo, brez tega te ne more dodati. Ko potrdiš, te bo dodala v skupino. Če se ne motim, se ti pokaže sporočilo,da si bila dodana. Drugače žal ne gre, ker je na našo željo skupina skrivna,ne samo zaprta.

Neposredna povezava do sporočila: 843
10.1.2015 10:30:14   
verci
zdravo, kako ste punce? Evo jz sedaj 14 teden ponoci vcasih tezko spim ...bolecina na levi strani a ima se kira take tezave? Kaj pomaga?

Neposredna povezava do sporočila: 844
10.1.2015 10:32:14   
verci
Razmisljam da je mozno zaradi prevelikega naprezanja...Delam v trgovini in mogoce to prepogibanje gor dol...

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 845
10.1.2015 13:41:45   
1aneja1
Jaz tudi po novem težko zaspim zvečer (bo najbrž boljše, ko začnem nazaj delat in bom utrujena od zgodnjega vstajanja).

Pa tudi me je začelo spodaj v trebuhu po novem malo bolet občasno. Mi je pa rekla G da je zaradi raztezanja maternice, zato se ne obremenjujem...

(odgovor članu verci)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.1.2015 17:46:26   
evasku
Evo tudi jast se javljam. Nista 2 user posted image slišala svojo žilo user posted image NS kaže da je vse vredu. PDP 18.7. Končno lahko še vsem drugim ne samo domačim povem da sem v pričakovanju, kar pa skrivat nemorem več ker se mi trebušček že kar pozna. kile se pridno nabirajo sem 4+ kar je še kar vredu v prvi nosečnosti sem bila že 8+

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.1.2015 20:48:19   
Najin_pikec
Gorskarožica, se čist strinjam. Če že imaš doma enega škrata, si počivanja res ne moreš privoščiti. Jaz sem sicer na bolniški in lahko čez teden dopoldan res počivam (malega dam v vrtec), ampak od začetka sem bila pa precej utrujena. Čez vikend imam pa kar srečo, da zjutraj potegne tam do osmih user posted image . Ne vem pa kako bom prenašala tempo, ko me bodo dali nazaj delat...

Zvečer imam tudi jaz kar problem zaspat, pa čutim da sem utrujena. Ampak ja, najbrž res zato ker čez dan počivam.
Jaz sem nosečnost uspešno skrivala do osmega tedna, potem pa ko me kar na enkrat ni bilo v službo, so vsi sešteli ena plus ena user posted image . Domači so pa itak vedeli že ko sva bila v postopku ICSI. Pa tud sicer nisem glih skrivala; če me je kdo direkt vprašal, sem povedala, da sem noseča.

(odgovor članu evasku)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.1.2015 22:29:16   
ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 6. 2015
Fifika, 1user posted image , user posted image

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
karena, 1user posted image , user posted image , NP 20. 1.

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NP 22. 1.

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image
Najin_pikec, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image

6. 7. 2015
toho, 1user posted image (2003 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 22. 1.

7. 7. 2015
manilu, Maribor, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

8. 7. 2015
lola79, 1user posted image , user posted image
Pipika85, 1user posted image , user posted image , NP 14. 1.

9. 7. 2015
gorskarozica, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image
ely85, 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
mamyce, okolica Celja, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image

11. 7. 2015
Natasa1983, Ljutomer, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image

12. 7. 2015
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image , NP 13. 1.
verci, 1user posted image , user posted image

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NS 13. 1.

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 14. 1.
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image
*Čebelca*, 1user posted image , user posted image

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
BC81, 1user posted image , user posted image
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image

16. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
katdig, 1user posted image , user posted image

17. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image , NS 13. 1.
Kathy28, 1user posted image , user posted image
evasku, 1user posted image , user posted image

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image
okismoki 2user posted image , user posted image , user posted image

21. 7. 2015
leški, Velenje, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 14. 1.
Mančula, 1user posted image , user posted image

23. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image , NS 15. 1., NP 17. 2.
Charlottee1, 1user posted image , user posted image

25. 7. 2015
*barbara*, 1user posted image , user posted image
1emanuela, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NS 12. 1.

26. 7. 2015
vv267, 1user posted image , user posted image , NP 7. 1., NS 13. 1.
Sunny_Dream, Ljubljana, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 6. 1., NS 8. 1.

28. 7. 2015
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image NS 12. 1.

29. 7. 2015
julijka2015, 1user posted image , user posted image
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
Roži_, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image

31. 7. 2015
1aneja1, 1user posted image , user posted image
tanjita, 1user posted image , user posted image

X. 7. 2015
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
malapikica, 1user posted image , user posted image
evaa12, 1user posted image , user posted image
amethyst, 1user posted image , user posted image
delfinka91, 1user posted image , user posted image
miskamaska90, 1user posted image , user posted image

4. 8. 2015
špela007, 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je že: 57 user posted image
user posted image : 3
user posted image : 5
user posted image : 50

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.1.2015 16:00:35   
verci
Evo vceraj zacela piti magnesol sumece tabletke in me vse manj boli ...ocitno mi je res primanjkovalo magnezija... po vceraj vzetih 2 teblatkah lepse spala...

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?