|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
18.2.2015 21:20:05   
bimbooo1
Pozdravljene po dolgem casuuser posted image da se se jaz malo javim:) pocutje je super, prejsni teden sem imela pregled je vse tako kot mora bit razen moje teze je bila gin kar jezna ker sem sla eno kilo v minus:/ in nevem zakaj ker jem cisto normalno in tudi prej sem imela lih normalno tezo 60kg in 178cm in je rekla da res nebi smela zgublat na tezi:( drugace sem pa tudi jaz ze zacutla malega:D najprej nisem bila 100posto prepricana ko se je pa potem se 3 dni zapored ponovilo sem pa vedla da je to to:) in tudi busek je ze malo skocil ven:) fant me skoz heca da mam mini bojlercek haha.. je pa to moj zadnji delovni teden:( sploh nevem kaj bom pocela se pol nosecnosti:/ samo zal ni druge ker delam v gostinstvu in z naslednim tednom zacnemo postavljati vrt kar pomeni vsak dan ven nosit 8 miz ter cca 40 stolov kar zal pri meni ne pride v postev:/
Lepo pozdravljene in pobozajte trebuscke:D

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.2.2015 6:44:45   
luckyca
Meni se ne zdi nič takega, da si šla kako kilo v minus, saj verjeto otrok pridobiva na teži al v čem je tak problem. Jst sem šla od začetka nosečnosti do zadnjega pregleda pred 1 mesecem 1 kg gor. Vsi mi pravijo da prej hujšam kot se redim, ker moram ful pazit kaj jem zarad pritiska user posted image Mislim, da bomo vse še kar pridobile na kg, bom javla naslednjo sredo po pregledu, kako je s težo, pritiskom in seveda otročičkom. Pa sama tud kumej čakam na morfologijo, seveda moj dragi pa še bolj, ker je tako neučakan glede spola, da se mu samo smejim user posted image . A veš kaj lahko delaš doma do konca nosečnosti, no to bi jst, če bi bla na bolniški. Hodi na sprehode al kako daljšo turico, kar je najboljše, kak film si umiru poglej, kako lepo romantično knjigico preberi, pa pojdi s kero od kolegic na pijačko malo počvekat user posted image . Uf kolk je stvari, k bi jih lahko počela. Jst bom pa verjetno delala kar skor do konca user posted image

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.2.2015 8:21:59   
bimbooo1
Dobro jutro:) ja sej meni se tud ni zdelo nic takega dokler ni ginekologinja cele panike zagnala:/ men se je zdelo da dokler jem normalno po kolicini in cimbolj zdravo se bo teza ze sama regulirala kot je potrebno:) sam me je pol gin. Malo prestrasla user posted image ja tudi jaz komaj cakam morfologijo jo mam sele 19.3 :/ spol pa ze vemo da mamo fantka so mi ze na nuhalni povedeli na pregledu prejsn tedn je pa se moja gin rekla da je definitivno fantk in smo vsi bulil v tist mejhn strcl hahahuser posted image ja sej nekaj tazga sem mela v mislih haha ma ne sej bo fajn sam ker sem navajena ze od 15. leta nonstop delat mi je zdj kr cudn haha:)
Uzivajte:)

(odgovor članu luckyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.2.2015 13:49:21   
luckyca
Mah meni se zdi, da teli ginekologi malo pretiravajo, mislim da je panika pri izgubljanju teže pri teh, ki imajo nosečniški diabetes. Tko, da samo pazi, da ne pride do tega. Jst bom pa šele v sredo zvedla, kdaj mam morfologijo, ampak pomoje bo že kar kmalu, glede na to, da bom že v 20. tednu user posted image Mi pa mamo baje punčko, bo morfologija potrdila, ker se je otrok na nuhalni ful migal in ni mogu gin. ocent, ampak je reku, da naj bi bla punčka user posted image Srečno še naprej! Pa kako kilco gor user posted image

(odgovor članu bimbooo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.2.2015 14:07:42   
Multiipraktik
Ok men sepa na tvojo visino in tezo zdi res mal...si bla ze kr suha ocitno in zdej se zgubljas....ne vem..drgac pa dokler se oba dobr pocutita bo zihr vse ok

(odgovor članu luckyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.2.2015 16:18:58   
Junakica
Pozdravljene!

Tudi jaz pričakujem majhno punčko oz. fantka v mesecu juliju (19.7.). Spola še žal ne vem. Z veseljem se pridružujem številčni skupini.

Lep pozdravček vsem nosečkam!

Neposredna povezava do sporočila: 1006
20.2.2015 9:26:04   
leški
Evo pri nas so že orng brce nastale...tamali živahen tudi ko sedim pri mizi in me vćasih kdo čudno pogleda ko se odmaknem od mize...trebuh se še skoraj ne pozna...razen ko sedim tako da še veselo skrivamo naprej. tako malo jih ve za nosečnost da bojo kmalu šokirani. 27.2. imam pa morfologijo in komi čakam da mi pove da je vse ok. Zredila sem se pa 4 kg v 4 mesecih tako da bo čisto ok...ker pri taprvi sem bila v takem času že 9+ in na koncu nosečnosti kar 28+...nebi spet tega rada :-) user posted image

(odgovor članu Junakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
20.2.2015 19:38:39   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image
Zdaj pa tudi jaz čutim brcike :) res zelo lep občutek. Morfologijo pa imam sredi marca ko bom že 22 tednov.
Bimboo1 tudi jaz delam v gostinstvu, pa nihče še nič ni rekel le naj ne dvigujem težko, temu pa se je težko čisto izogniti, Za zdaj še gre, kako bo kasneje pa še ne vem.
Glede kg pa sem zdaj na +3, v prvi pa sem se tudi jaz zredila za +20, pa je šlo potem počasi dol. Drugič pa +7kg pa sem iz porodnišnice prišla taka kot prej. Vseeno pa vsako nosečnost štartam z dvema kg več kot čisto pred prvo nosečnostjo. user posted image
Za spol sva se odločila naj bo presenečenje, v prejšnih user posted image sem vprašala zdaj pa ne bom.
Lp user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.2.2015 18:42:00   
luckyca

IZVIRNO SPOROČILO: ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 6. 2015
Fifika, 1user posted image , user posted image

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
karena, 1user posted image , user posted image

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image
Najin_pikec, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image

6. 7. 2015
toho, 1user posted image (2003 user posted image ), 1user posted image , user posted image

7. 7. 2015
manilu, Maribor, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

8. 7. 2015
lola79, 1user posted image , user posted image
Pipika85, 1user posted image , user posted image
stellamarela, 1user posted image , user posted image

9. 7. 2015
gorskarozica, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image
ely85, 1user posted image , user posted image
mpino, 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
mamyce, okolica Celja, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image
Lexy1, 1user posted image , user posted image

11. 7. 2015
Natasa1983, Ljutomer, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image

12. 7. 2015
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image NP 19. 2.
verci, 1user posted image , user posted image

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , MORFO 13. 3.
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image
*Čebelca*, 1user posted image , user posted image

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image
BC81, 1user posted image , user posted image
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
tka7, 1user posted image , user posted image

16. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
katdig, 1user posted image , user posted image

17. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image
luckyka, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image
Kathy28, 1user posted image , user posted image
evasku, 1user posted image , user posted image

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image
okismoki 2user posted image , user posted image , user posted image
Mana15, 1user posted image , user posted image
čarli86, 1user posted image , user posted image

21. 7. 2015
leški, Velenje, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image
Mančula, 1user posted image , user posted image
delfinka91, 1user posted image , user posted image

22. 7. 2015
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image
LorenaJen, 1user posted image (2007 user posted image ), 2user posted image , user posted image , user posted image

23. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image , NP 17. 2.
Charlottee1, 1user posted image , user posted image

25. 7. 2015
*barbara*, 1user posted image , user posted image
1emanuela, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image

26. 7. 2015
vv267, 1user posted image , user posted image
Sunny_Dream, Ljubljana, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
bimbooo1, 1user posted image , user posted image

27. 7. 2015
1aneja1, 1user posted image , user posted image

28. 7. 2015
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image

29. 7. 2015
julijka2015, 1user posted image , user posted image
Roži_, 1user posted image (2011 user posted image ), 1user posted image , user posted image
biba89, 1user posted image , user posted image

30. 7. 2015
čebelc@, 1user posted image , user posted image

31. 7. 2015
tanjita, 1user posted image , user posted image
buba23mara, 1user posted image , user posted image

X. 7. 2015
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image
malapikica, 1user posted image , user posted image
evaa12, 1user posted image , user posted image
amethyst, 1user posted image , user posted image
miskamaska90, 1user posted image , user posted image
manjamala, 1user posted image , user posted image
anonimna drugic, 1user posted image , user posted image

4. 8. 2015
špela007, 1user posted image , user posted image

Skupaj nas je že: 71 user posted image
user posted image : 7
user posted image : 6
user posted image : 60

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.2.2015 20:07:51   
Najin_pikec
Zdravo punce, po kar dolgem času user posted image !
Mi se dobro držimo, počutje je super. Zadnje dni sem bila kar utrujena, ker sva z dragim na lovu za novo kuhinjo in sem res precej po netu brskala. Ja, bo treba malo stanovanje zrihtat, predvsem da bosta imela tamala dva svojo sobico. Trenutno sin spi z nama v sobi, bomo pa za naju z možem zdaj uredili eno res mini spalnico (tok da bo notri postelja in kakšna nizka omarica, za visoko omaro že ni prostora). Midva itak rabiva sobo samo za spat, tko da bo zdajšnja spalnica, ki je dovolj velika, postala otroška soba. No skratka, kuhinjo smo izbrali, zdaj pa še morava izbrati kuhinjske aparate in talno oblogo. Potem pa pride mojster, da ornk zrihta user posted image . Dejte mi prosim mal napisat, katere kuhinjske aparate imate kaj ve in kako ste zadovoljne z njimi. Midva zdaj kolebava med trojčkom (indukcija, pečica, pomivalc za cca. 1000 €) Gorenje in Candy, kakšen Bosch ipd mi je predrago user posted image . Razne super-truper funkcije mi niso pomembne, ker nisem baš neka gospodinja. Za tist riž ali testenine skuhat in kakšne piškote spečt, res ne rabim tega user posted image

Vmes sem imela pregled pri svojem G in kot kaže se je stanje popravilo user posted image - na začetku marca grem delat. Po eni strani mi je super, ker sem po dobrih treh mesecih že mal naveličana bit doma, po drugi strani pa tok paše zjutri malo dlje spat user posted image ... Da seveda ne govorim o plači, to se pa res ful pozna. Mi pa dost folka reče kako te bodo zdaj dali za 3 mesece delat, a ne bi blo bolš da bi bla do konca doma... Ampak jaz sem tok vesela, da je vse ok, da grem z veseljem v službo user posted image .
Morfologijo imam 6.3. (takrat bom konec 23. tedna) in komaj čakam!!!

< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 21.2.2015 20:13:59 >

(odgovor članu luckyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.2.2015 19:37:37   
bibaleze18
Oj. Prosim dodaj se mene na facebook. Hvala ti! Martina Božnar.

Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.2.2015 19:57:18   
bibaleze18
Aja,sori nism nc podrobnosti napisala.....sem iz Skofje Loke,profilna slika je pa porocna:-)))

Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.2.2015 7:53:31   
anja_s_t
Pozdravljene!
Še ena "nova" user posted image tukaj...in sicer pričakujemo dvojčka, pdp je sicer 13.7., vendar so mi že napovedali, da bo prej user posted image
Spola še za 1x ne vemo, imamo pa doma že dve deklici rojeni 2009 in 2011!
Se beremo!!!user posted image

(odgovor članu bibaleze18)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.2.2015 9:44:49   
amethyst
Po dolgem času se tudi jaz javljam. PDP imam 19.7. in tako kot leški se mi skoraj nič ne pozna, tako da tudi midva še nisva sporočila novice. Razmišljava, da bi jo verjetno okrog velike noči, oz. jo bo velikonočni zajček prinesel. user posted image

Kam in kdaj ste se naročile na morfologijo? Kakšne so čakalne dobe? Toliko sem že prebrala, da ne vem več kje je ok in kje ni. user posted image

(odgovor članu anja_s_t)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.2.2015 10:07:25   
Kathy28
Najin_pikec

Dobra alternativa ti je BEKO, mi2 sicer nimamo nič od njih, ima jih pa kar nekaj poznanih njihove aparate, pa kolko vem so cenovno cenejši od Gorenja npr.. Je pa tak, da recimo od gorenja serviser reče, da ma manj popravil na Beko aparatih kot pa na Gorenjevih... Mami si je kupla njihov sušilni stroj pa hladilnik npr. pa je ful zadovoljna. Kolegica ma pečico, ena pralni stroj...

(odgovor članu amethyst)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.2.2015 10:14:16   
Lexy1

IZVIRNO SPOROČILO: amethyst

Po dolgem času se tudi jaz javljam. PDP imam 19.7. in tako kot leški se mi skoraj nič ne pozna, tako da tudi midva še nisva sporočila novice. Razmišljava, da bi jo verjetno okrog velike noči, oz. jo bo velikonočni zajček prinesel. user posted image

Kam in kdaj ste se naročile na morfologijo? Kakšne so čakalne dobe? Toliko sem že prebrala, da ne vem več kje je ok in kje ni. user posted image

Živjo,
kako to misliš naročile? Meni je ginekologinja na zadnjem pregledu kakšen mesec nazaj samo povedala kdaj imam naslednji pregled (čez 4 tedne od zadnjega pregleda) in na katerem bova opravili vse morfološke teste nič nevem, da bi se morala posebej na to naročati?user posted image

(odgovor članu amethyst)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.2.2015 10:20:17   
amethyst
[/quote]

Živjo,
kako to misliš naročile? Meni je ginekologinja na zadnjem pregledu kakšen mesec nazaj samo povedala kdaj imam naslednji pregled (čez 4 tedne od zadnjega pregleda) in na katerem bova opravili vse morfološke teste nič nevem, da bi se morala posebej na to naročati?user posted image
[/quote]

Meni je ginekologinja rekla, da ona tega pregleda ne opravlja in da se bom morala naročit na pregled v porodnišnico, v kolikor pa želim grem lahko tudi samoplačniško, kot za nuhalno, vendar da ni potrebe. Tako da zdaj razmišljam porodnišnica Celje, Trbovlje ali Ljubljana, te so mi dokaj blizu. Zato pa me zanimajo vaše izkušnje, priporočila, čakalni roki,...

(odgovor članu Lexy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.2.2015 10:20:30   
klukica
Živjo julijke....

Tudi mi pričakujemo še eno malo bebico v sredini julija, PDP 19.7. Spola zaenkrat še ne vemo....upam, da se 5.3. na morfologiji razkrije :)
Nosečnost poteka ok, malo več slabosti kot v prvi, ampak je tudi že mimo. Trebušček se že lepo vidi, brcke so že tudi prisotne.

Drugače pa imamo doma Milo staro 2 leti, ki že komaj čaka, da pride dojenček iz trebuščka....

(odgovor članu bibaleze18)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.2.2015 10:28:42   
Lexy1
Meni je ginekologinja rekla, da ona tega pregleda ne opravlja in da se bom morala naročit na pregled v porodnišnico, v kolikor pa želim grem lahko tudi samoplačniško, kot za nuhalno, vendar da ni potrebe. Tako da zdaj razmišljam porodnišnica Celje, Trbovlje ali Ljubljana, te so mi dokaj blizu. Zato pa me zanimajo vaše izkušnje, priporočila, čakalni roki,...
[/quote]

Aja verjetno zato ker majo na Jesenicah kamor hodim na preglede sicer sem z okolice Lj tudi porodnišnico zato morda ni treba drugam user posted image Se opravičujem za nesporazum :)

(odgovor članu amethyst)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.2.2015 10:45:44   
Kathy28
Ne pusti se nasrat, da bi mogla kjerkoli morfologijo plačat, ker je preko zavarovalnice brezplačno! :)

(odgovor članu Lexy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.2.2015 10:55:06   
Kathy28
Aja nisem vidla, kaj si nazadnje napisala :) žal sem iz mb, pa moja gin. dela to. Tak da nimam pojma kake so čakalne, samo glede na to da se dela morfologija okoli 20-22 tedna kr pohiti, da se naročiš ;)

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.2.2015 11:14:26   
Najin_pikec
Kathy28, hvala za odgovor user posted image . Pravzaprav je tudi Beko v ožjem izboru (niti ni kaj dosti cenejši), čeprav kolegica z njihovimi aparati ni preveč zadovoljna. Ampak na koncu koncev slišim tudi kritike za Gorenje, čeprav imam sama kar nekaj njihovih aparatov in sem za enkrat zadovoljna... Sicer pa, kot sem prebrala, v eni tovarni sestavljajo aparate za različne blagovne znamke, uporabijo iste dele in potem na stroj le nalepijo različne nalepke. Mah upam, da mi bodo v Gorenju dali kakšen popust (isti trojček dobim v GA spletni trgovini skoraj 100 € ceneje), da jih naročim kar zraven kuhinje...

Amethyst, vprašanje če boš z novičko lahko počakala do VN user posted image . Pri meni se je od začetka precej bolj videlo, kot pri prvem (sem bila napihnjena kot balon), potem se je pa ustavilo in sem imela glede na tedne za moje pojme precej majhen trebušček. Potem sem pa kar naenkrat spet vzhajala in ni šans, da skrijem user posted image .
Glede morfologije pa lahko, da tvoj G nima "certifikata" (tako kot za nuhalno nimajo vsi). Glede čakalnih dob pa žal ne vem, ker moj G dela tako nuhalno kot morfologijo.

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.2.2015 11:19:25   
Kathy28
Ma mi2 imama vse razen hladilnika od Gorenja, samo sma takrat res dobila velik popust... Drugače dvomim, da bi imela kaj od njih :) Edino s pralnim strojem nisem zadovoljna, ker ga meče sem pa tja, kljub gumijastim nogicah, guma podlogi...eh ploščice ob steni so že okrušene hudiča. Hladilnik pa mama od LG-ja pa je v 7 letih ni blo enkrat težav z njim ;)
Aja ma Beko tudi že take cene? Hudiča ej nazadnje ko sem gledla so bli dosti bolj ugodni od ostale konkurence

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.2.2015 11:29:06   
čebelc@
Kar se tiče izdelkov znameke Beko lahko iz lastnih izkušenj povem da sem zaenkrat zelo zadovoljna z njimi, imava tako hladilnik, indukcijo, pečico, napo in sušilca te znamke in zaenkrat nimava nobenih težav. So pa cenovno precej bolj ugodni od ostalih, še vseeno pa mislim da čist dovolj kvalitetni za povprečne uporabnike. Če bi se še enkrat odločala bi zagotovo izbrala Beko.

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.2.2015 12:00:41   
rozica_marjetica
Pozdravljene,

še ena nova nosečka je z vami :) rok imam konec julija, ne vemo še kaj bomo imeli, doma pa že imamo eno malo sončico, staro 2 leti.

ringaraje sicer ne berem prav pogosto, sem pa zasledila, da imate svojo facebook skupino, ki bi se ji z veseljem pridružila. Bi bila ena izmed vas tako prijazna in bi mi poslala povabilo v skupino? Že pred nekaj dnevi sem pisala multipraktik, ki naj bi bila skrbnica skupine, ampak nisem dobila nobenega odgovora...

(odgovor članu čebelc@)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?