*storm*
|
hej hoj! AsevedaDaBo, super da si že bolje, sem prav vesela itak nimamo druge, kot da gremo naprej, a ne? jaz sem se že naročila na pregled v leonišče, ga imam v decembru, potem pa počasi naprej.... se mi zdi, da sem že nekje prebrala, pa sem pozabila, se ta menstra že šteje za prvo? Katera ve? Ker če je tako, bi v bistvu v januarju že lahko začela. In po eni strani upam, da brez stimulacije, glede na to da imam dva zamrznjenčka... no vsa kar se glede punkcije tiče, mi bo prizanešeno. AsevedaDaBo, zakaj pa Reš ne daje nobeni protibolečinskih? Ma pa magari doma pred punkcijo vzemi kaj Kar se estime tiče, meni se zdi prav "pasja". Po injekcijah nisem imela nobenih stranskih učinkov, po teh tabletih pa ful. Jokava, zaspana,...no k sreči mi vsaj menstre ni zavirala, je bila kljub vsem hormonom točna kot ura... ely85, nosečka naša, kako si pa ti kaj? Kdaj imaš uz, da spet držimo pesti? anonimna, ne oziraj se na znake. Mene prsi bolijo skoraj en teden preden dobim m, tako da tudi to ni nujno dober pokazatelj, da se je kaj prijelo. So me tudi v tem postopku bolele, pa se ni prijelo. Edini znak, ki se ga zelo dobro spomnim kadar sem bila noseča so krči v trebuhu, identični kot so, ko prihaja m. Stiskam pesti za vse, ki vas v kratkem čaka test!!!
|