|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
11.11.2014 20:21:51   
Maja1990
Anonimna, pri naju z možem je problem v negibljivosti in morfologiji - vprašaj karkoli, z veseljem pomagam, če lahko. :)

< Sporočilo je popravil Maja1990 -- 11.11.2014 20:23:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.11.2014 20:23:18   
Maja1990
Toppssy, tiste kuglice o katerih govoriš, so najbrž Utrogestan - podpora maternici. :)

(odgovor članu Toppssy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.11.2014 20:56:24   
*storm*
joooj punce, kaj je zdaj to? Same slabe novice user posted image res upam, da so se sedaj končale...anem, držim pesti, da se stanje do drugega tedna izboljša in da ti ne prekinejo postopka...groza no...

mančula, to je bil moj prvi postopek, imela pa sem kratki protokol. Kako se ti držiš???

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.11.2014 21:04:50   
Adelle
Aleda, v tem postopku nisem pila caja, razmisljam za naprej. Ampak zdej bi res prosila ce mi ena lepo razlozi kako je s tem cajem? Ena je napisala da ganpijes pd M do punkcije, ti pravis da ga ne smes s suprefactom... a zna kera tocno kako pa kaj pa zakaj?

Topsy, mozno da si mela Estimo, jst sm jo mela v prejsnjem postopku. Mene pa zanima zakaj k si zvedla da si noseca nisi nadaljevala?

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.11.2014 21:14:16   
*storm*
kako ste ostale punce???

AsevedaDaBo, upam da se nam kaj javiš...

ja stars, imaš prav, očitno nas bo januarja in februarja veliko spet skupaj....

toppssy, držim pesti!!! Mogoče misliš na tablete estima?

joj, corse žal mi je za vse kar si morala dati že skozi...vrjamem, da se je težko odločit za ponovni boj. Ampak nikoli ne veš, mogoče bo pa ravno zadnji postopek uspešen....in če ne poskusiš ne boš nikoli vedela....verjamem pa da je to vse skupaj mučno. Tudi sama sem dala že marsikaj skozi kar se nosečnosti tiče in ja, kako zelo poznam občutek, ko se ti odprejo vse stare rane in ko se ponovno obudijo vsi tisti občutki žalosti...pa sem šla v postopek precej sproščeno in z realnimi cilji, ampak vseeno človek ne more biti ravnodušen... držim pesti zate, da kmalu nabereš spet moči in mogoče poskusiš še enkrat!!!!user posted image

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.11.2014 21:16:49   
Bikca
Jaz sem te dni v čakanju menstruacije, da grem potem po zdravila k Rešu....

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.11.2014 21:34:04   
Maja1990
Žal mi je za vse, ki vam ni uspelo... glavo pokonci in v nove boje! :D

Jaz svojo bitko začnem konec meseca... 19.11. imava 'uraden' sprejem, potem pa čakam mensturacijo, ki upam da bo pridna in točna (okoli 1. decembra)... in v akcijo! :D

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.11.2014 21:37:58   
Aleda
Corse koliko si ti dala čezuser posted image srečno ti želim!

Adelle- kot sem že povedala krvomočnica pomaga debeliti sluznico. Če imaš recimo dolg postopek, začneš z dravilom (suprefact...) ti spolne organe pripravi tako kot bi bila v meni, jajčniki mirujejo, sluznica se stanjša. Medtem ti čaja ne smeš piti, ker se ti sluznica ne sme debelit. Ko na uz-ju ocenijo da je vse tako kot mora bit, dobiš zraven suprefacta naslednje zdravilo ki organe spravi v pogon, sluznica se začne debelit in folikli rastejo. Pomoje da v tem času lahko piješ čaj, samo verjetno kot pravi anonimna za pretiravati ni. Nekatere so pisale da za lepšo sluznico pomaga tudi ananasov sok.

Če imaš kratek postopek začneš takoj z zdravilom za rast foliklov... takrat se tudi sluznica začne debelit, v tem postopku pomoje lahko piješ čaj od začetka špikanja. Če ima katera več izkušenj s tem čajem lahko pove kakšne izkušnje.

Se mi pa zdi da s kakšnimi dodatki me postopkom ni preveč za pretiravat, sej če si recimo večkrat v postopku že ugotoviš kako telo reagira na določeno stvar. Recimo, jaz sem jemala maco, dvakrat pridelala občutno več celic, vendar niso bile kvalitetne, v predzadnjih postopkih porazno. Sedaj v zadnjem je nisem jedla in pridelala 4 celice od katerih so se 3 lepo oplodile. Zase se mi zdi da bi bilo bolje da mace ne bi uživala.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.11.2014 21:43:10   
AsevedaDaBo
oj prinčipese moje. evo jaz prišla k sebi :-)
bveri prevod, estima popusca-je ze 1 dan ne vstavljam vec in je kot da bi zaplavala bre kamnov v zepu]
skratka feb. bova sla spet v nove bohe. moj bo mel pa 1001 dadatek za plavalce :-)
jz biti pozitivn clovek, ampak estima iz mene narediti.ajajajajaj...jokico in depresivno osebo :-)
aja pa punkcijo hocm naslednjo rundo protibolecinsko...tko d se hocm zdilat za kaksn ketonal a :-) bo res popustil? kdo je jaci :-P

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.11.2014 21:43:57   
AsevedaDaBo
ostale se drzte in nam pluske zrihtiteuser posted image

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.11.2014 21:46:36   
Bikca
A Reš da kakšno protibolečinsko?

AsevedaDaBo user posted image

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 636
11.11.2014 22:01:39   
Adelle
Res ne da nic pri punkciji.

Aleda, hvala za pojasnilo... zdaj mi je malo bolj jasno. A ti si jemala kapsule Mace? Sm prejle brala temo Koren Maca, pa razmisljam tudi o teh kapsulah... mi je pa zadnjic pritegnil pozornost en clanek za to koliko pomaga pri neplodnosti tudi caj macine trave ki naj bi se prodajal v Bosni v lekarni, tle se ga kao ne dobi. A je kera slisala za to? A je to isto k maca ali ne?

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 637
11.11.2014 22:49:26   
1aneja1
Corse, vidim da ti si dala že boga in pol skozi... te čisto razumem, da malo oklevaš.
Sej pusti si malo časa, pa boš vidla kako bo...

Maja in Bikca, moja menstruacija je malo tko-tko; ponavadi redna, vsake tok časa me pa zezne in pride 2 tedna prepozno. In me je fejst skrbelo, da bo zamujala ravno zdej, ko sm jo najbolj rabla (še posebi ko pričakuješ, pol itak ni)...
Prebrala nekje, da jo rdeče vino malo vzpodbudi user posted image Sm si odprla eno odlično frankinjo, spila vsak večer deci al pa dva, spala kot dojenček user posted image
- pa še menstruacije je prišla redno user posted image
Pojma nimam, če je vinček kej pomagu - no, če ne drugje je pomagu pri dobri volji, odličnem počutju in še boljšem spancu user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.11.2014 22:58:30   
Maja1990
Hah, hvala ti 1aneja1 za nasvet... bi se ga takoj poslužila, ampak mi vino ne odgovarja. Sem slišala tudi, da vroča voda, še posebej namakanje nog v vroči vodi, podobno vpliva. :D

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.11.2014 0:10:21   
ely85
Ojla punce kako ste??jojjj mi je hudo asevedadabouser posted image in za vse ostale, skoz berem pa vidim samo slabe noviceuser posted image drzim prste za vse vas da v uspe....Adelle obstaja macin caj v bih je pa isto kot maca v prahu ali kapsulah samo da ga je blo men lazje pit kot caj kokr prah,za kapsule pa nevem kaksne so...zdej tocno ti neznam povedat ce je v lekarni ker ga je men tasca zrihtala iz bih...drugace sem pa takrat pila ta caj in po 2 mesecih sem zanosila ampak se ni fajn koncalo(izvenmatericna)zaradimojih jajcevodov k niso bli ok..bi blo pa fajn da tud to probas,skodit nemore .... punce drzte se ,mislim na vas....user posted image

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.11.2014 8:36:08   
1aneja1
Maja, ja tudi za vročo vodo sem slišala, ampak men je bla ta z vinom bolj všeč user posted image
Važn da verjameš, pa pride user posted image

Jst tudi upam, da se zdaj malo obrne sreča... dejmo punce!! user posted image
Še naprej pridno čuvam moji dve pikici. Prvi dal sem imela kr neko paranojo, da bo vse padlo vn, ko grem na wc. Đizs, kaj ti hormoni delajouser posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.11.2014 8:41:41   
Aleda
Adelle- jaz sem pila maco v prahu, res je bolj zanič okusa, sam jaz sem jo kar v čaj zamešala in komot popila. Ni pa isto Maca ali čaj Macina trava.
Maca je rastlina ki raste v Andih in iz njene korenine zmeljejo prah.
Macina trava pa je rastlina iz katere se skuha čaj.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.11.2014 9:56:41   
Anem
Adelle to je moj tretji postopek s Suprefaktom. Tega scenarija res nisem pričakovala ampak bomo videli, kaj bo čez en teden. Sem pa na GKLJ ja.

Punce, če se katera spozna na to, imela sem endometrij 9 včeraj ampak je rekel, da je še vedno vse zapacano notri, kot da M ne bi imela in zato so mi prestavili še za en teden. Sej endometrij ni slab... ali pač?

AsevedaDaBo reč naj ti dajo orng pomirjevalo. Jst sm ga pri drugi punkciji dobila in skor nč nisem čutila, sem bla pa pridna in so mi spunktirali 16 celic user posted image

aneja a veš kaj meni spodbudi M??? Test za nosečnost hehehehe

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.11.2014 10:03:18   
1aneja1
Haha, Anem - tudi meni se je točno to dogajalo. Itak je vse v glavi.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.11.2014 10:21:52   
ely85
Aleda imas prav ampak uporablja se ga pa za isto stvaruser posted image caj,prah ali pa kapsule lpuser posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.11.2014 10:34:05   
Adelle
Hvala za odgovore punce.. bom probala in maco in macino travo, skodit ne more.

Anem, meni je tud reku da je notr stanje kot ds M sploh nism mela, pa sm ga sam debelo gledala, ce pa je bla.... jst drzim pesti da se vsaj pri tebi poboljsa stanje... drugac pa jst nimam pojma kok naj bi bil endometrij, vem sam da sm jst mela 7 pa mi je vseen prekinu, pa je reku da tud ce ne bi vidu polipa, da bi ga vseen prekinl.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.11.2014 12:38:37   
1aneja1
Je že katera kdaj poskušala z merjenjem bazalne temperature?
Sem nekje prebrala da v primeru nosečnosti ostane visoka, v nasprotnem primeru pa pade pred menstruacijo na normalno vrednost.

To drži tudi v našem primeru?... ali je od vseh drugih hormonov in tablet vse preveč zmešano, da bi sploh kaj lahko pomenilo?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.11.2014 12:54:14   
Anonimen
1aneja1 : nekje sem prebrala, da bazalna temperatura ni pokazatelj , če si daješ progesteronske tablete (estima...), samo ne vem kje, pomoj da je Pušenjak napisov...

Mene pa ful skrbi , ker me prsa čist nč ne bolijo že ene par dni, krvni test imam v ponedeljek. Prebrala sm že 1000 forumov na temo znakov, pa večinoma pišejo, da imajo saj kkšne spremembe v prsih :( Je pa to moj zadnji postopek prek zavarovalnice - nobenega otroka še nimam, pa vsakič mi progesteron zadrži menstruacijo, tako da dokler testa ne nardim in neham jemati tablete ne dobim nobenega izcedka.

ima še katera drug teden krvni test?
S

(odgovor članu 1aneja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
12.11.2014 13:11:33   
1aneja1
Se mi je kr zdelo, da zna estima vse zmešat...

Kdo bi razumel te znake, se mi zdi da ene imajo vse po spisku, pa pol niso noseče, ene pa lih obratno. Vse nonstop samo o tem razmišljamo, pol pa še psiha naredi svoje...
Ne obupaj prezgodaj, mogoče te pa v ponedeljek en lep plusek preseneti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.11.2014 14:00:42   
*storm*
hej hoj!
AsevedaDaBo, super da si že bolje, sem prav vesela user posted image itak nimamo druge, kot da gremo naprej, a ne? jaz sem se že naročila na pregled v leonišče, ga imam v decembru, potem pa počasi naprej.... se mi zdi, da sem že nekje prebrala, pa sem pozabila, se ta menstra že šteje za prvo? Katera ve? Ker če je tako, bi v bistvu v januarju že lahko začela. In po eni strani upam, da brez stimulacije, glede na to da imam dva zamrznjenčka... no vsa kar se glede punkcije tiče, mi bo prizanešeno.
AsevedaDaBo, zakaj pa Reš ne daje nobeni protibolečinskih? Ma pa magari doma pred punkcijo vzemi kaj user posted image

Kar se estime tiče, meni se zdi prav "pasja". Po injekcijah nisem imela nobenih stranskih učinkov, po teh tabletih pa ful. Jokava, zaspana,...no k sreči mi vsaj menstre ni zavirala, je bila kljub vsem hormonom točna kot ura...

ely85, nosečka naša, kako si pa ti kaj? Kdaj imaš uz, da spet držimo pesti? user posted image

anonimna, ne oziraj se na znake. Mene prsi bolijo skoraj en teden preden dobim m, tako da tudi to ni nujno dober pokazatelj, da se je kaj prijelo. So me tudi v tem postopku bolele, pa se ni prijelo. Edini znak, ki se ga zelo dobro spomnim kadar sem bila noseča so krči v trebuhu, identični kot so, ko prihaja m.

Stiskam pesti za vse, ki vas v kratkem čaka test!!!

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?