|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
8.11.2014 18:01:02   
Adelle
Ojla punce... ne prehitr obupat, upanje mora biti vedno, do zadnjega :-)

Jst sm od tega suprefacta ful nikakva, zivcna, vse mi gre na zivce...pa se ful svicam, obliva me vrocina tudi zjutri ob 5h ko grem v sluzbouser posted image

Na custveni ravni pa katastrofa, sam pizdim neki, sam kregam se vsi me jezijo..prav hudicek smuser posted image ze sama sebi grem na zivce haha.

V ponedeljek mam UZ, upam da zacnem z Menopurjem...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.11.2014 19:37:59   
AsevedaDaBo
hvala Vsem user posted image user posted image
sem 2/2 dneva prezivela bl del., tko d sm mal pozabla na vse. Ne da sem obupala, ampak samo poznam svoje telo user posted image
bom kmalu med navijačice šla in navijala navijala navijala

1aneja1 mene je grozno bolelo, tako na punkciji, kot tudi 2 dni po tem

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.11.2014 22:49:22   
*storm*
AsevedaDaBo, kje je zdaj tvoja pozitiva??? A lahko takoj nehaš!!! Držim pesti, da tista bleda črtica kmalu postane močna :) imam nek filing da bo tako user posted image in ne oziraj se na znake, ker so si tako za pms kot za nosečnost skoraj da identični user posted image

1aneja1, dobrodošla :) super za punkcijo, lepo število celic, sploh za prvič. zdaj bomo pa držale pesti, da se jih čimveč oplodi, potem pa naprej user posted image
kar se tiče punkcije, meni ni bilo neke panike. Še najbolj me je bolelo takoj po punkciji kakih pet minut. Kljub temu, da sem v lj po punkciji dobila protibolečinski tableti še za domov, jih nisem potrebovala. Sem pa imela še rahlo napetost v trebuhu kak dan ali dva, nič posebnega.

Joj adelle, prav smiliš se mi s temi injekcijami user posted image koliko pikic si do sedaj že dobila? Koliko sploh je povprečno injekcij pri dolgem postopku? Res upam, da boš na vse skupaj kmalu pozabila, in da bo konec koncev tole špikanje prineslo tisto, kar si verjetno najbolj želiš user posted image

punce, hvala vsem, ki ste mi vlivale pozitivo in upale zame, samo žal je bilo tako kot sem predvidevala user posted image danes se je ulilo na polno in ni več niti kančka dvoma o tem, da to ne bi bila user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.11.2014 23:36:10   
Adelle
Storm prav zal mi je zate, poznam ta filing....ni besede ki bi pomagale zdejle..

Jst se spikam od 22.10. Torej danes bo 18 dan... ce bo vse po sreci se bom spikala se ene 10 dni, pol pa konc... res je da v prejsnjih postolkih nism nobenih tezav mela, zdej jih pa mam... zato mi gre pa tud na zivce :-) mah, sej bo minilo vse, prej ko slejuser posted image

Punce cist eno teoreticno vprasanje: ce se slucajno zdejle prime in nalulam plusek recimo enkrat konc novembra oziroma zacetek decembra, ali je sploh izvedljivo da grem jst 24ga decembra v London za 9 dni?

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.11.2014 8:48:51   
valy25
Hm, Adelle pomojem greš lahko v London. Moja izkušnja je taka, da sem se po prvem ICSI zelo pazila, nič dvigovala, več počivala in tako naprej pa sem imela kljub vsemu v osmem tednu splav. V drugem postopku pa sem poskusila čisto normalno živeti.
Delala sem vse, še na dan punkcije nisem imela bolniške. V prvem trimesečju sem bila v Bratislavi, Budimpešti, na par decembrskih koncertih... no in tokrat je bilo z malim vse okej.:)

Držimo pesti za vse, ki še čakate na rezultat.

< Sporočilo je popravil valy25 -- 9.11.2014 8:49:22 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.11.2014 9:41:24   
ely85
Jojj storm full mi je zal da ti ni uspelouser posted image sigurno bo pa v drugo,drzim prstke....punce ne obupat,drzte se gor,vem da ni lahko ampak bo tud vam posijal soncek ,upam da kmalu user posted image lp

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.11.2014 16:15:55   
Corse
ojoj Storm user posted image , pa za naslednjič user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.11.2014 17:06:14   
1aneja1
Storm, res škoda user posted image je to tvoj prvi postopek?

Jaz grem jutri na transfer, upam da bo kaj za not dat user posted image še vedno sem vsa napihnjena kot balon, me mal skrbi da ni kaka hiperstimulacija... pa da mi potem ne bi hotli transferja narest :/
sem malo brala o tem, ampak mi ni nč slabo, ne bruham, itd. Samo napihnjena pa kaka 2kg viška user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.11.2014 19:47:20   
Nušika81
Aneja, držim pesti za jutri. Pa hitro javi kako je šlo, da bomo pesti tudi zate držale user posted image
Jaz po punkciji nisem bila nič napihnjena, pač imela sem mal bolečin prva 2 dni po njej, drgač pa ni bilo omembe vredno.
Imam več bolečin v jajčnikih sedaj 3 dni po transferju.

Srečno jutri...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.11.2014 21:47:27   
Anem
Tudi jaz sem od tega Suprefakta nikakva... da ne omenjam tega da sem ze full napihnjena in da sex odpade ker me vse boliuser posted image ... kaj se boooo?! Glede punkcije in vsega se bolj malo spomnim ampak si bom v kratkem spomin osvezila user posted image V torek verjetno zacnem s Puregonom.

Storm user posted image user posted image tudi to bos skozi dala... zal mi je da se je tako koncalo

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.11.2014 8:36:23   
Adelle
Punce jst se poslavljam od vas... mela sm UZ zdejle, Drobnic je najdu 13 mm polip in zdej cakam da me narocijo na histeroskopijo.... shit shit shit...

A se je keri to ze zgodil? Kako poteka vse naprej?

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.11.2014 8:41:34   
*storm*
pozdravljene
adelle, ely, corse, 1aneja1 in anem, hvala vam za vaše besede! Rabim še kak dan, dva pa bom že bolje menda. Potem pa novim zmagam naproti user posted image

adelle, pomoje ni panike glede Londona. Če nalulaš plusek v začetku decembra in imaš čez 14 dni potem uz, kakršna naj bi bila praksa, bo ok. Saj v bistvu je najbolj pomembno potem samo to, da ti potrdijo nosečnost v maternici. Kaj se bo potem dogajalo prvih nekaj tednov medicina tako ali tako nima vpliva in mislim, da je čisto vseeno, če si takrat v Londonu. user posted image

1aneja1, ja to je bil moj prvi postopek.... zate pa danes držim pesti! Poročaj kako je bilo!!!

anem in adelle, naj vama tole špikanje hitro mine!!!! držite se!

AsevedaDaBo, kje si???? Si delala test? Držim pesti!!!

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.11.2014 8:44:33   
*storm*
ojoj adelle user posted image žal ti ne znam pomagat glede vprašanja....kako pa to da pride do polipa? so ti kaj povedali? No, tole pa res nisem pričakovala user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.11.2014 8:47:03   
1aneja1
Adelle, jst sem bla na histeroskopiji letos spomladi (sem mela eno pregradico, ki sicer naj ne bi smela bit problem, ampak mi je dr. Jančarjeva predlagala, da jo odstranmo, ker bo potem lažje na IVF).
Čist enostaven poseg, jst ko sem se zbudila iz anestezije sm jih vprašala če so že sploh kej delal. Dobila sem mislim da cca 2 tedna bolniške, blo mi pa ni dobesedno nič... sm uživala 2 tedna zastonj dopusta :)

Tko da nč skrbet, čimprej zrihtaš to, pa potem naprej ;)

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.11.2014 8:51:09   
Anem
Ojojjjj Adele... a niso tega videli prejšnji teden na UZju??? Katastrofa... iti skozi vse to, na koncu pa to user posted image žal mi je... prav upala sem, da bova skupaj nalulali plusek user posted image Šokerana sem...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.11.2014 8:54:53   
Adelle
Aneja, jst sm ze mela 2011ga leta histeroskopijo pa laparoskopijo, to vem kako poteka...bolj me je zanimal kdaj grem pol spet v postopek, pa ce mi ta postopek stejejo???

Anem, jst tud nism pricakovala in sm se skor zjokala k mi je reku da bomo prekinl.... pa ne po vsem tem no... ne morem verjet :-( na prejsnjem uz je bilo pa vse bp.

Storm, kaj sploh je polip in zakaj se nardi pa nimam pojma.. sm bla prevec sokirana da bo karkol vprasala...

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.11.2014 8:59:36   
1aneja1
Aha ok.
To pa pojma nimam, upam pa, da ti cimprej zrihtajo in se ne zavlece prevec! Bom drzala pesti, pa javi ko kej izves...

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.11.2014 9:05:31   
Anem
Adele jst mislim, da boš lahko kr hitr šla lahko v postopek... čez kakšen mesec ali dva po postopku...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.11.2014 9:07:18   
jona klara
adelle- joj žal mi je, ja kako pa niso tega pred postopkom videli?so pa tudi malomarni in te matrajo zastonj, sploh psihično.Po mojem temu sledi operacija pol pa čez 3 mesece če je vse okej lahko nadaljuješ.Tega še nisem imela se mi je pa zgodilo ko sem imela IMN 2 meseca pred planiranim ivfjem torej operacija jajcevoda, da so mi hormoni nekaj zmešali, da nisem mogla takoj po tem iti na ivf, čeprav meni ni bilo treba čakati 3 mesece, ker ni bila operacija v maternici in ni imela vpliva na ivf, so mi pa nastali neki folikli, ki so morali čisto izginiti, da sem lahko štartala z ivfjem, to pa mislim, da je bilo 2 mes po op.srečno in naj ti čimprej to opravijo, da lahko nadaljuješ

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.11.2014 9:21:18   
Adelle
Polip je zadebeljena sluznica na dolocenee mestu, tako mi je reku zdejle Drobnic. Reku je da brezveze da gremp v postooek ker zarad polipa lahko pride do tezav pri vgnezditvi. Pa se reku je da itak nism dobr reagirala na suprefact ker sluznica se zmeri ni dovolj tenka... danes morm poklicat narocit se, po operaciji pa en mesec pauze pa lahko spet v postopek....

Jezna sm ful, cist sm zivcna, ampak k pomislim...res ni niti malo mel take UZ, mogoce zarad tega ni bilo do zdej uspesno..

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.11.2014 9:23:24   
Anem
ena znanka je imela histeroskopijo konec poletja, odstranitev pregrade in sva zdaj istočasno v postopku, je tudi na Suprefaktu... upam, da ne boš predolgo čakala no

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.11.2014 9:28:17   
*storm*
adelle, upam, da bo operacija čimprej za tabo. Verjetno se ti to sedaj ne šteje postopek, glede na to, da ni prišlo do punkcije?
Ma, saj vem, da je zdajle v takšni situaciji težko karkoli dobrega ven potegnit iz tega, ampak mogoče je pa bolje tako. Boš naslednjič dobila drugo terapijo in bo tista prava! Drži se!!!!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.11.2014 9:57:05   
Anem
Adele a ti je reklu slučajno kok si mela tanko sluznico? No sej v tem primeru je potem boljše, da sta prestavila. Za skorajšnji minus se pa ni vredno tolk matrat a ne...

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.11.2014 10:16:43   
Adelle
Anem, men se zdi da je reku da je 7 mm.. al da mora bit 7? Sej ne vem vec...

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.11.2014 10:25:14   
Anem
mislim, da je 7 minimalna ja... potem pa boljše, da prekineš ja, za vsak slučaj pa v naslednjem postopku piješ krvomočnico, ki baje ful pomaga pri tem

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?