Stars619
|
Pozdravljene, punce. Adelle, jaz mislim, da ne rabiš skrbet...sicer pokliči v ponedeljek, da vidiš, kaj bodo strokovnjaki rekli, ampak to so pač naši hormoni, ki ob teh postopkih včasih ponorijo... Glede pomirjeval in vsega, kar ste pisale (da bi naj škodilo in ne vem kaj še vse...)...vsaka ima sicer svoje mnenje, ampak tudi jaz sem prepričana, da lahkko samo dobro naredite same sebi, da si uredite to pomirjevalo oz. pač karkoli imate na voljo. Ko sem bila v postopku, nas je bilo 5. Tri smo šle pod narkozo (zakon, mimogrede),2 pa ne. Ti 2 nista zanosili, od nas 3 pa sta 2, samo jaz ne. Torej?? Zelo škodi to vse??? No, kakorkoli...jaz sem še vedno prepričana, da bolj škodi naš stres, ki ga doživljamo, če vemo, da bo šlo na živo in nas je en sam strah skupaj. Tako da...v razmislek samo... Ta dr.Reš pa se mi niti malo ne zdi simpatičen po vsem tem kar pišete in samo v primeru, da bi bila tam doma, bi morda šla k njemu. Prav vesela sem, da nimamo nobenega takega v Mb. No, pridno grejte svoje pikice, jaz bom v ponedeljek poklicala, kaj je s pošto, saj bo zdaj že mesec naokoli, rekli pa so v 3 tednih... Po drugi strani pa se mi nikamor ne mudi...sploh ne vem, če bom šla v nov postopek... Bomo videli... Lepo bodite...
|