|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
12.11.2014 14:04:46   
Mančula
Anonimen, jaz imam naslednji teden tudi krvni test.

Drugače pa se počutim čist normalno, name nimajo ne injekcije, ne estima nobenega vpliva....znakov ne iščem, ker jih tudi pri zadnjem postopku, ko sem dejansko zanosila, nisem imela...samo pač izostanek menstruacije, tako da predvidevam, da mi je ni estima zadrževala.....tako, da upam, da mi je tudi zdaj ne zadržuje in da bo drugi teden uspešno in tudi potem na UZ vse tako kot mora bit! user posted image

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.11.2014 14:42:28   
Adelle
Punce zdej sm ugotovila da imam doma 5 zaprtih skatlic Estime (rok 5/2016). Pa se ena cela skatlica Estrofema, tudi do 2016. Ce katera rabi, jih podarim, ker bom itak ko bom v postopku dobila druge.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.11.2014 19:13:27   
AsevedaDaBo
Storm, ta cikel se že šteje :) tko d januarja že lahko greš user posted image
Jz bom takrat še navijač, feb. pa borc user posted image

A se bom že zdilala za eno inj user posted image ne grem več tko na "surovo" user posted image user posted image jz skor biti umrl user posted image

ktera zdej najprej lula?

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.11.2014 19:27:16   
Adelle
Asevedadabo si na gklj ali pri Resu?

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.11.2014 20:01:59   
AsevedaDaBo
res :-)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.11.2014 20:05:03   
Adelle
Ha, pol pa good luck! Jst sm ga tok prosila v drugem postopku da mi da karkoli proti bolecinam ker sm skor skupi padla na punkciji, a dobila nism nic! Se arogantno mi je odgovoril da ce hocem ful slabse celice da mi bo dal, sam da to ni pametno ce hocem otroka. Tako sm komi prezivela se drugo punkcijo, veliko bolj boleco ko prvo kjer sm skor skupi padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 656
12.11.2014 20:11:54   
Maja1990
Ful slabše celice?! Prosim? Kako pa naj bi protibolečinska terapija pred posegom vplivala na kvaliteto celic?! :S

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.11.2014 20:25:00   
AsevedaDaBo
boga :-(
ej jz se ne bom kr tko dala :-)
sm iz te stroke, tko d vem d ketonal inj. ne vpliva na celice
prav tako telesu skodujejo bolecine punkciji (ki trajajo-pri meni do menzesa) in je vgnezditev ze zaradi tega bl minimalna. tako da se bova lustn pogovorila :-) sej sva ze zdej dobr komunicirala

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 658
12.11.2014 21:33:53   
Adelle
No mene je itak okrog prinesu ker nism vedla kaj naj mu recem... pac sm trpela, upala da zadnjic. Ceprav zdej k vidm da mi to pripada ce hocem, bi se mogla postavit zase. Ah kaj cemo, vcasih si recem za otroka bi vse potrpela pa sm tih....

Neposredna povezava do sporočila: 659
12.11.2014 21:40:56   
Bikca
Jaz ga bom vprašala, pa tud če me nažene ven :)

Danes dobila menstruacijo, tako da grem jutri po zdravila. A ko prideš po zdravila naredi tudi UZ?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.11.2014 21:59:07   
Adelle
Ne, samo zdravila dobis in ti pove kako naprej

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.11.2014 22:30:59   
1aneja1
Poseben lik, tale vaš dr. Reš.
Dobivam asociacije na dr. Housa user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.11.2014 22:38:51   
pumpkinka
ŽIvjo punce!

Spet se malo oglašam, ker vas berem glede različnih pogledov ali vplivajo protibolečinska sredstva na plodnost. Če preberete navodila, ima kar nekaj zdravil zapisan stranski učinek zmanjšana plodnost žensk. Pa ne da zagovarjam Reša, samo dokler nisem ta teden v roke vzela nekaj navodil zdravil, sem mislila, da kako pa lahko to škoduje.

Veliko sreče v postopkih s protibolečinskimi sredstvi ali brez. user posted image

Lep pozdrav, Pumpkinka

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.11.2014 22:52:49   
Maja1990
Dolgotrajna uporaba protibolečinskih zdravil ima že mogoče lahko kakšen vpliv (čeprav kakor na koga, to so pač možni stranski učinki). Če pa ti dobiš analgin, ketonal in podobna protibolečinska zdravila intra muskularno (se pravi v rito), preden opravi punkcijo pa nikakor ne more vplivati na celice, ki si jih s pomočjo hormonske terapije že pridelala.

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.11.2014 8:06:22   
Anonimen
joj pumce, jest sm pa nardila traparijo.... delala sm test dons in je tko mau namišlena črtica. Sva se z mojmu kregala če sploh je al ni. Sm imela pa 30.10. punkcijo in 2.11. transfer(3.dan).
In zj me je strah, da je blo prezgodej, pa se res je tko švoh, da me je strah delat jutr spet test da ne bo še bl rahla črtica. A bi mogla bit bl konkretna črtica, me je strah, da se je slučajn prjel pa da je šlo naprej in je zato tko rahla črtica.
S

(odgovor članu Maja1990)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
13.11.2014 8:17:24   
Aleda
Anonimna- ni prezgodaj pomoje, lahko si imela kasnejšo ugnezditev pa je zato komaj vidna črtica. Najbolje da narediš čez dva dni spet, takrat bi ti moglo že pokazat močnejšo črtico. Sam če si jo vidla nekaj mora bit, le pozitivna bodi.

Mene pa zanima a tiste ki ste zagledaleuser posted image ste kar na bolniški do prvega pregleda. Jaz sem sedaj od krvnega na bolniški, samo ne vem... bomo vidli kaj bojo povedal na uz drugi teden, če ne bi rajši šla kar še malo delat. Ma sej sama ne vem.

Pa še nekaj če katero zanima imam za prodat eno stekleničko hormon kompex l in eno škatlco fertil up za moške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
13.11.2014 8:21:03   
Anem
Anonimna črtica je črtica... najboljše bo, da ponoviš jutri test...

Aleda jaz sem bila od testa do UZja na bolniški, nato sem ostala na bolniški, ker sem imela težave s krvavitvam

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 667
13.11.2014 10:50:14   
limonca*
Adelle, jaz bi imela, če se še nobena ni javila..

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.11.2014 10:53:39   
limonca*
Anonimna, glede na to, da si danes 11 dan po et (če je et 3 dan) oz. 9 dan (če bi bil et 5 dan), mislim, da je švoh črtica čist super.. user posted image Poskusi jutri ali pa pojutrišnjem narediti ponoven test - črtica bi morala biti močnejša.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
13.11.2014 11:51:49   
Adelle
Limonca, nobena se ni javila tako da ti komot dam vse. Mi posljes podatke?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.11.2014 14:26:07   
ely85
Ojla punce user posted image storm ves da sem se skoz v skrbeh da nebo ok,prvi uz mam sele 24.11 user posted image drugace sem pa zmedena kar se znakcev tice...na zacetku sem mela slabosti zize so me bolele zdej pa nc vecuser posted image tko da mi je res mucno tole cakanje do uz...punce zelim vam cim vec user posted image in seveda user posted image lp user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.11.2014 16:45:29   
Bikca
Ely85, boš videla, da bo vse ok. 24. bo pa tudi hitro.

No, jaz sem bila danes pri Rešu in sem dobila Purgeon in Diphereline. Čez en teden pa UZ in potem dalje.

Ne vem če ste že kaj pisale ali ne. Za dan punkcije ti dajo bolniško? Kako pa naprej do transferja?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.11.2014 17:23:11   
JedKa
Punce ko ste pisale o protibolečinski in Ketonalu... Jaz sem dobila Ketonal pol minute pred punkcijo v rit.
Razen tega da se mi je potem naredil hematom in 1 teden nisem mogla spat na levem boku in se ga niti dotaknit nisem smela, lahko rečem, da
meni Ketonal ni pomagal čisto nič! Mogoče je potel prijel, ko je bilo vsega konec in nisem imela po postopku hudih bolečin, ampak vmes mi je bilo pa mučno. Pa znam zelo potrpet...Tako da ne vem kaj lahko naslednjič prosim, da mi da. A obstaja še kaj? Ker jaz tudi ne verjamem, da tista protibolečinska zdravila tik pred punkcijo vplivajo na kvaliteto jajčec.

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.11.2014 17:37:01   
Mančula
Jaz sem prvič dobila tudi ketonal v rit, pa mi je bilo najbolj neprijetno, punkcija in vse....drugič sem dobila nek tablet za spit, in je bila punkcija zakon, tretjič pa Teva tableta stopljena v čaju, če sem si prav zapomnila, pa je bilo tudi ok.
Sem pa enkrat napisala že, da je tudi dosti odvisno od tega kdo ti dela punkcijo. Definitivno ketonala ne bi več vzela, rajši kak tablet in to je to.user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.11.2014 17:44:27   
Maja1990
Če ste imele slabe izkušnje s ketonalom v rito, potem je za to kriva oseba, ki vam ga je dala in ne zdravilo samo. Sicer se pa lahko da tudi analgin, ne vem zakaj nujno ketonal.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?